Aproape că nu trece zi în care un ţarc de gunoaie din Oradea să nu fie vandalizat. La asociaţia Galileo Galilei de pe strada cu acelaşi nume, sistemul de acces în incintă a fost distrus, cablurile fiind pur şi simplu rupte, de mai bine de o lună. Iar de atunci uşile au rămas deschise, cu acces liber pentru oricine.
`
< Pagina precedentă 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată.
Zic şi eu
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?
De stiut
Colțul juridic
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
Oradea noastră
Natura dovedește iar că este cel mai bun peisagist. Flori de mac, de mușețel și alte plante specifice începutului verii au umplut de culoare dealul Ciuperca. În premieră, Primăria le-a cerut muncitorilor din salubritate să nu cosească dealul, ci să-i lase pe orădeni să se bucure de spectacolul naturii.
Indiferent dacă stau la casă sau la bloc, orădenii răspund de spațiile verzi din jurul imobilelor. Asta nu înseamnă, însă, că pot face ce vor acolo.
29 Mai 2022, 19:03
Imediat după căderea regimului comunist, piața auto s-a schimbat: tot mai mulți români și-au cumpărat mașini proprietate personală. Drumurile și parcările nu erau pregătite pentru creșterea traficului, iar mulți orădeni au constatat că nu prea aveau ce face cu mașinile, din cauza costurilor și a pieselor de schimb greu de găsit.
29 Mai 2022, 17:15
Cum se întreţine un arbore, cum se fac toaletările ramurilor şi ce nevoi are un copac în mediul urban? Sunt câteva dintre temele pe care, săptămâna trecută, angajaţii Direcţiei Tehnice din Primăria Oradea le-au discutat cu unul dintre cei mai pricepuţi români în arboricultură, Alexandru Purcaru. Este unul dintre cei doi români acreditaţi de Societatea Internaţională de Arboricultură şi ţine lecţii practice despre cultura arborilor. La umbra parcului Brătianu, Purcaru a făcut o radiografie a copacilor din oraş...
Reformat în aprilie 2021, sistemul de salubritate orădean încă are nevoie de reglaje. La un an de la introducerea fracției biodegradabile, datele furnizate de firmele care răspund de sistemul local de salubritate arată că, deși orădenii au împărțit gunoaiele în trei fracții, în realitate le-au amestecat atât de mult în pubele, încât au compromis calitatea lor, făcând deșeurile de ambalaje sau biodeșeurile imposibil de valorificat.
De fiecare dată când ieșim cu produse din magazinul care ne este în drum spre casă sau dintr-un centru comercial, inevitabil cărăm cu noi și o sumedenie de gunoaie: deșeurile de ambalaje pe care, de asemenea, le-am plătit. Sau sunt și ele tot produse?
25 Mai 2022, 13:30
Au mai rămas câteva zile în care bihorenii pot dovedi cât de mult le place curățenia. Campionatul județean al curățeniei a mobilizat oameni din 94 de primării. În paralel, se desfășoară un alt concurs, EcoProvocarea, care a mobilizat peste 8.000 de elevi, toți înscriși în EcoClub Bihor, gașca copiilor și adolescenților responsabili față de natură.
Un oraş curat şi responsabil cu mediul înconjurător e unul în care deşeurile sunt corect gestionate. De aceea, colectarea separată este o obligaţie pentru toţi orădenii, iar Primăria şi RER Vest le recomandă tuturor să respecte această datorie. În caz contrar, riscă să fie puşi la plată.
Dacă este adevărat că fiecare om are un destin, atunci al ei este să promoveze protecţia naturii şi, mai ales, gestionarea corectă a deşeurilor, crede orădeanca Timea Székely-Farkas. Specializată în managementul deşeurilor încă de acum două decenii, când în România prea puţin se vorbea despre faptul că gunoaiele sunt, de fapt, materii prime, Tia este într-o continuă misiune de a promova sortarea deşeurilor, astfel încât poluarea naturii să fie cât mai redusă cu putinţă.
Cartierul orădean Nufărul este compus din două "sub-cartiere", corespunzătoare etapelor de dezvoltare. Nufărul 1 se află pe partea stângă a străzii cu acelaşi nume, în direcţia ieşirii din oraş, iar Nufărul 2 pe partea dreaptă.
În această lună, Ecolect Bihor şi Consiliul Judeţean Bihor organizează a doua ediţie a campaniei "Luna curăţeniei în Bihor". Prin aceasta, provocăm întreaga comunitate bihoreană (cetăţenii, biserica, şcoala, administraţia judeţeană şi locală, mediul de afaceri, ONG-urile şi mass-media) să participe activ la realizarea obiectivului nostru comun: un Bihor curat!
Pentru al doilea an la rând, în Bihor se desfășoară campionatul curățeniei, un concurs în care toate primăriile sunt invitate să adune gunoaiele din județ. La fel ca anul trecut, autoritățile au pregătit și premii pentru cele mai harnice orașe și comune, care vor aduna cele mai mari cantități de mizerii, dar și pentru copiii care se vor implica în aceste acțiuni.
12 Mai 2022, 10:13
România ar putea ajunge să plătească amenzi de 30.000 euro pe zi pentru că nu și-a îndeplinit obligația de a închide depozitele de deșeuri periculoase. Opt asemenea locuri sunt în Bihor, județul cu cele mai multe depozite contaminate. Toate trebuiau închise și ecologizate până cel târziu în 2009, fiindcă sunt un pericol pentru mediu și pentru cetățenii care se învecinează cu ele. 13 ani mai târziu, autoritățile încă bat pasul pe loc.
Vremea tot mai caldă a dat putere naturii, iar orădenii constată că deja au de lucru prin grădini, indiferent că stau la casă sau la bloc. Tuturor li se aplică o regulă simplă: resturile vegetale, cum sunt crengile sau iarba tăiată, trebuie aruncate în pubelele maro, fiind deşeuri care se descompun şi se pot transforma în compost. Atenţie, însă: biodeşeurile nu trebuie amestecate cu plasticul!
Imobilul, construit la stradă, cu o curte interioară, se aseamănă unora din Budapesta proiectate tot de Vágó, dar şi cu unul din Subotica, faţada fiind influenţată de Secessionul vienez, căruia i-au fost adăugate elemente de artă populară în ornamentaţia interioară, pe streaşină, burlane şi jardinierele ferestrelor...
30 Aprilie 2022, 16:20
Prin geamul biroului său de pe strada Crinului, Christoph Horrix se salută, aproape zilnic, cu un bărbat care trece prin faţă. "Uneori vine la uşă şi, pentru că ştie puţină engleză, vorbim despre câtă gălăgie se face când sunt golite pubelele de gunoi. A fost agent de securitate la Lotus, dar habar nu am cum îl cheamă şi nici el nu ştie cum mă numesc. Cât am locuit în Berlin sau Düsseldorf, nu am avut asemenea întâlniri"...
Peste tot în lume, o discuție pe tema schimbărilor climatice include și mențiuni la rapoartele IPCC. Acronim pentru „Intergovernmental Panel on Climate Change” (Grup interguvernamental de experți în schimbări climatice), IPCC este un organism științific înființat de ONU în 1988, cu scopul de a pregăti o analiză cuprinzătoare și recomandări pe problematica schimbărilor climatice.
28 Aprilie 2022, 13:05
Într-un an, cetăţenii Uniunii Europene cumpără 6,4 milioane de tone de îmbrăcăminte nouă şi, odată abandonate, peste jumătate dintre haine nu sunt reciclate, ci aruncate la gropile de gunoi. Această realitate va trebui să se schimbe, pentru că, din 2025, toate ţările UE vor trebui să asigure colectarea separată a produselor textile. Ce se va întâmpla cu hainele, odată colectate, nu este încă clar, pentru că tehnologiile de reciclare sunt puţine şi scumpe. În Bihor, o posibilitate pe care autorităţile o iau în calcul este valorificarea lor energetică.
În curtea unui bloc de pe strada Doina din Oradea, din spatele gardului viu, se aude zgomotul pământului săpat şi îngrijit. Andrei Popovici, un copil de 11 ani, ajutat de surioara lui Antonia (6 ani) şi de părinţii Monica şi Radu, îşi îngrijeşte grădina de legume înfiinţată chiar sub geamurile apartamentelor. "După ce mi-am terminat temele, ce poate fi mai relaxant decât să lucrez în grădină?", spune Andrei. N-are încă înălţimea unui adult, dar vorbeşte ca un om mare...
De fiecare dată când autorităţile îndeamnă cetăţenii să colecteze deşeurile separat, unii oameni se întreabă: de ce aş sorta eu gunoaiele, şi nu muncitorii din salubritate? Răspunsul la această dilemă este complex. Pe de-o parte, odată amestecate, unele deşeuri reciclabile se pot compromite, iar pe de altă parte, efortul mic al cetăţenilor nu suplineşte munca "salubriştilor", ci doar o înlesneşte puţin...
Încheierea iernii, creşterea zilei şi a temperaturii era prilej, acum mai bine de 50 de ani, pentru organizarea, de către autorităţi, a "lunii curăţeniei". În aprilie 1967, de pildă, ziarul Crişana prezenta stadiul lucrărilor la care participau lucrătorii din salubritate, muncitori şi alţi oameni, în cadrul "muncii patriotice".
16 Aprilie 2022, 11:21
Despre lipsa graniţelor şi a limitelor este proiectul nostru, pe care l-am numit #unOMunPOMoŢARĂ...#oLUME. La jumătatea lunii martie, am trecut cu bine peste cea mai mare acţiune de plantare organizată în România în primăvara acestui an. "Plantăm speranţă" a adunat în acelaşi loc, lângă Husasău de Tinca, aproape 2.000 de suflete. Spun suflete, pentru că este o acţiune pentru comunitate, o acţiune la care participi cu sufletul, dar munceşti folosind trupul şi mintea.
14 Aprilie 2022, 10:00
La fel ca orădenii, locuitorii din 25 de comune din jurul municipiului vor plăti factura de salubritate în funcţie de câte deşeuri generează. Începând din aprilie, autorităţile judeţene şi operatorul de salubritate RER Vest au introdus aici un sistem de tarifare nou, similar celui din Oradea. Bihorenii vor plăti pentru fiecare ridicare a deşeurilor reziduale, aşa că, dacă vor colecta separat, vor avea mai puţin de achitat.
Până pe 15 aprilie, orădenii pot să scape gratuit de deşeurile voluminoase şi periculoase de prin case sau curţi, în cadrul unei campanii organizate de Primărie şi RER Vest. Cetăţenii trebuie să anunţe firma de salubritate, de luni până vineri, între orele 07.30 şi 15.30, la numărul 0751-306.526, şi să precizeze pentru ce tipuri de deşeuri solicită colectarea, adresa la care locuiesc şi, desigur, numele şi prenumele.
11 Aprilie 2022, 13:30
Pe cât de frumos este centrul Oradiei, pe-atât de dizgrațios arată împrejurimile orașului. În trei zone din jurul municipiului, inclusiv într-o arie protejată, comisarii de mediu au găsit săptămâna trecută cantități impresionante de gunoaie, de la resturi din construcții la zdrențe, fotolii ori alte obiecte care n-au mai fost folositoare proprietarilor.
Așa cum, atunci când se întorc acasă de la cumpărături, așază fiecare produs la locul lui, și când aruncă gunoaiele orădenii ar trebui să țină cont de „locul” fiecăruia. Legea prevede că toți românii trebuie să plătească pentru câte deșeuri aruncă, iar orădenii care respectă regulile colectării separate observă că sortarea are un rost: facturile de salubritate sunt mai mici!
Circulaţia cu autobuze prin Oradea a crescut pe măsură ce oraşul s-a extins. După 1970, ele deserveau cartierele noi şi platformele industriale, dar şi gara, centrul şi alte zone intens frecventate. De aceasta se ocupa Întreprinderea Judeţeană de Transport Local, care folosea autobuze simple şi articulate, atât modele autohtone Dac, cât şi Ikarus.
"Gradul de civilizaţie al unui popor se măsoară după felul în care îşi tratează animalele". Dacă luăm în considerare acest dicton atribuit lui Gandhi, este lesne de înţeles că noi, românii, suntem cu câteva sute de ani în urmă.
Venirea primăverii şi preţurile tot mai mari ale combustibililor sunt două motive solide pentru ca orădenii să îşi dorească să iasă în oraş pe două roţi, în loc de patru. Oradea nu are, însă, o infrastructură adecvată cicliştilor. Aşa că pedalează prin oraş doar cine are curajul...
- Cartier sub tensiune: Un bihorean a murit electrocutat sub firele de curent care îi traversează curtea 11:35, 12 Dec 2024
- Se amenajează bretelele ocolitoare ale Pasajului Decebal, pentru reluarea circulaţiei pe strada Tudor Vladimirescu (FOTO) 16:50, 11 Dec 2024
- Sentință definitivă: un orădean a obținut peste 30.000 de euro daune de la Wizz Air după o cursă anulată 08:00, 12 Dec 2024
- Peste 1.000 de orădeni se înghesuie zilnic la ghișeele de plată să-și prelungească parcarea de domiciliu pentru anul 2025 20:00, 11 Dec 2024
- Rețeaua Georgescu: Rapoartele desecretizate ale serviciilor de informații arată cum a fost „umflat” candidatul prorus (DOCUMENTE) 18:40, 04 Dec 2024
- CCR a decis ANULAREA primului tur al ALEGERILOR PREZIDENȚIALE! 15:05, 06 Dec 2024
- Țară la răscruce: Au fost cele mai nebune alegeri de după 1990. Cine a câștigat și cine a pierdut în Bihor? 13:26, 09 Dec 2024
- AUR conduce în ultimul sondaj înainte de alegerile parlamentare. Elena Lasconi îl întrece cu puțin pe Călin Georgescu, în cel pentru prezidențiale 22:15, 28 Noi 2024
- Fii mai bun, de Crăciun! Nevoiașii susținuți de Asociația Zâmbet și Speranță pentru Viitor au nevoie de ajutor 16:22, 12 Dec 2024
- Încă un incendiu violent izbucnit din cauza unei afumători improvizate a avut loc în Bihor. Un animal a murit (VIDEO) 15:59, 12 Dec 2024
- Curtea Supremă: Victor Micula rămâne cu condamnarea penală de la Oradea, încasată fiindcă a tras cu arma în public 15:14, 12 Dec 2024
- Poliţia Orașului Aleșd s-a mutat, temporar, la sat. Unde este noul sediu 14:38, 12 Dec 2024
- Un milionar la CJ Iași: locuințe în Dubai, terenuri și colecții valoroase în declarația de avere | Ziarul de Iași
- Analiză Martens. Ce am învățat din referendumul pro-UE trecut la limită în Republica Moldova
- Turcia ar putea deveni un partener economic cheie pentru UE, dacă își îmbunătățește statul de drept
- Oficiali americani de rang înalt se unesc ca să o susțină pe Kamala Harris în cursa prezidențială
Ştiri de la CAO
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:50, 05 Dec 2024
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:30, 25 Noi 2024
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:47, 22 Noi 2024
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:21, 20 Noi 2024
Diva Hair
- A cântat cu zâmbetul pe buze, deși a ascuns în suflet dureri copleșitoare. Gabi Luncă și-a pierdut unul dintre copii chiar în ziua botezului
- Au crezut că au adoptat o orfană de 6 ani. De fapt, aveau de-a face cu o femeie adultă cu nanism care a încercat să-i escrocheze
- Patru copii sunt nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași. „Îmi e milă de mama. Ne lipsește câteodată mâncarea"
Ultimele Comentarii
- praf in ochii alegatorilor dupa nou formata alianta pro europeana:psd,pnl,usr,udmr,se... Postat 12 Dec 2024, 16:00 de florea
- Mulțumim Mulțumim Victor Orban !!! Postat 12 Dec 2024, 13:43 de Vlad72
- KP Nu are nicio legătură Visa Weaver cu Schengen,... Postat 12 Dec 2024, 12:57 de Sandu2100
- Nu ai voie sa construiești sub medie si înaltă tensiune Asta o știu de mic copil. Postat 12 Dec 2024, 12:55 de Sandu2100
- Pasaj inutil Pasajul asta fara viraj stanga e zero..bretelele... Postat 12 Dec 2024, 12:49 de Petre93
Bihoreanul tipărit
- Cartier sub tensiune: Un bihorean a murit electrocutat sub firele de curent care îi traversează curtea 11:35, 12 Dec 2024
- Golden Boys: Cum au fost dovediți hoții care au golit magazinul de bijuterii de la ERA Park Oradea (FOTO) 08:01, 11 Dec 2024
- Profesorul bătăuș: Un fost director de școală i-a spart capul unui elev, dar este apărat de colegi și de părinții celorlalți copii! 07:59, 10 Dec 2024
- Priviți și nu uitați! Expoziție la Oradea despre ororile „fenomenului Pitești”. Au fost și 11 victime din Bihor (FOTO) 19:47, 09 Dec 2024
ACTUAL
- Este oficial: Din 1 ianuarie 2025, România intră în Schengen terestru! 12:00, 12 Dec 2024
- Casa Verde Fotovoltaice: A fost publicată lista instalatorilor, cei care au prins finanțare au 90 de zile la dispoziție să aleagă o firmă 14:08, 11 Dec 2024
- Oamenii de afaceri, apel către partide: „Românii vor reformarea clasei politice și oameni competenți”. Țara trebuie păstrată în UE și în NATO 12:21, 11 Dec 2024
- Reacție extremă a unor români din diaspora care îl votau pe Georgescu președinte: de furie că alegerile s-au anulat, își taie buletinele (VIDEO) 10:40, 11 Dec 2024
Stiri SPORTIVE
- Handbal: Orădenii s-au răzbunat pe reşiţeni şi vor încheia sezonul regulat al Diviziei A pe locul 2 09:17, 12 Dec 2024
- Meci dificil pentru CSM CSU Oradea, în Grecia, cu PAOK Salonic 07:21, 12 Dec 2024
- Meciuri de top pentru poloiştii de la CSM Oradea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Europeni 18:50, 11 Dec 2024
- Răzvan Nicoară a fost desemnat cel mai bun atlet al anului în judeţul Bihor (FOTO) 18:22, 11 Dec 2024
BIHOREANUL TV
- Reacție extremă a unor români din diaspora care îl votau pe Georgescu președinte: de furie că alegerile s-au anulat, își taie buletinele (VIDEO)
- Anchetă penală după ce Victor Micula ar fi plătit influenceri de pe TikTok să promoveze partidul AUR (VIDEO)
- Tolea Ciumac, primele declarații după scandalul de la Oradea: „Fata s-a băgat între noi, s-a lovit și ea de o palmă” (VIDEO)
Oradea Noastră
- Plătești doar pentru cât arunci! Anul 2025 va veni cu reguli noi în Sânmartin: nu ai pubelă cu cip, nu va fi golită! 15:28, 08 Dec 2024
- Oradea ieri, Oradea azi: Sediul Poliției Municipiului s-a ridicat cu greu, în anii ’90 09:35, 08 Dec 2024
- Recomandări de pregătire a pubelelor pentru sezonul rece 16:01, 07 Dec 2024
- „Creșa” verde: Copacii plantați pe străzile din Oradea cresc într-un sat din Bihor, într-una dintre puținele pepiniere din țară (FOTO) 11:30, 06 Dec 2024
Bihor
- Încă un incendiu violent izbucnit din cauza unei afumători improvizate a avut loc în Bihor. Un animal a murit (VIDEO) 15:59, 12 Dec 2024
- Curtea Supremă: Victor Micula rămâne cu condamnarea penală de la Oradea, încasată fiindcă a tras cu arma în public 15:14, 12 Dec 2024
- Poliţia Orașului Aleșd s-a mutat, temporar, la sat. Unde este noul sediu 14:38, 12 Dec 2024
- Pârtia Piatra Grăitoare din Bihor se deschide vineri, „deși condițiile nu sunt încă ideale” (VIDEO) 13:49, 12 Dec 2024
Stiri Oradea
- Urmează un concert Proconsul la Noo’vo Resto Lounge, în Oradea: „O experiență muzicală extraordinară” (VIDEO) 09:41, 12 Dec 2024
- Peste 1.000 de orădeni se înghesuie zilnic la ghișeele de plată să-și prelungească parcarea de domiciliu pentru anul 2025 20:00, 11 Dec 2024
- Prima ediție a Galei Vinurilor Bihorene, la Sinagoga Sion din Oradea 17:55, 11 Dec 2024
- Se amenajează bretelele ocolitoare ale Pasajului Decebal, pentru reluarea circulaţiei pe strada Tudor Vladimirescu (FOTO) 16:50, 11 Dec 2024
Timp Liber
- Pârtia Piatra Grăitoare din Bihor se deschide vineri, „deși condițiile nu sunt încă ideale” (VIDEO) 13:49, 12 Dec 2024
- „Îmbucură-te om bun”: Concert de colinde tradiționale, cu intrare liberă, la Filarmonica de Stat din Oradea 11:05, 12 Dec 2024
- Urmează un concert Proconsul la Noo’vo Resto Lounge, în Oradea: „O experiență muzicală extraordinară” (VIDEO) 09:41, 12 Dec 2024
- Trupa Arcadia din Oradea a pregătit o nouă premieră pentru copii, plus ateliere decorative și de povești 20:28, 11 Dec 2024
Oradea Heritage
- Invitație la Caravana cu Jocuri - Festival de joacă, carte și arte. Ediția de iarnă, în Oradea 17:35, 29 Noi 2024
- Oradea Heritage: Noaptea Sinagogilor Deschise la Oradea 18:14, 14 Oct 2024
- Expoziție de bijuterie contemporană sustenabilă la Casa Darvas-La Roche din Oradea 19:38, 09 Oct 2024
- Ziua Europeană a Patrimoniului la Oradea 12:01, 17 Sep 2024
Revista Familia
- Dialogurile Familia: Mircea Pricăjan în dialog cu Raluca Nagy 10:49, 27 Noi 2024
- „Dintotdeauna am imortalizat fotografic călătoriile mele”. Interviu cu Liviu Stănescu 14:39, 07 Noi 2024
- „Întâlnirile Familia”: Liviu Stănescu - „Am fost la capătul lumii” 11:51, 07 Noi 2024
- Pragul Vaida #14: seria de lecturi indoor continuă cu poeții Teodora Coman și Alexandru Potcoavă 13:31, 29 Oct 2024
Informații de la Termoficare
- Termoficare: Se întrerupe apa caldă și încălzirea pe mai multe străzi din Oradea. Vezi dacă te afectează! 15:47, 20 Noi 2024
- Termoficare Oradea: Se întrerupe furnizarea apei calde și căldurii pentru două module termice 17:10, 12 Noi 2024
- Termoficare Oradea: Se reia furnizarea energiei termice la cele 6 puncte afectate de o avarie 19:10, 09 Noi 2024
- Termoficare Oradea: O avarie lasă mai mulți orădeni fără căldură și apă caldă 12:30, 09 Noi 2024
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.7216 RON
- 1 EUR = 4.9709 RON
- 1 HUF = 0.0121 RON