URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Septembrie 2022, 08:47

Au trecut testul! Cele mai noi produse Cesal by Atlas, prezentate la Oradea, în fața specialiștilor din întreaga țară (FOTO/VIDEO)

V-ați gândit vreodată că o placă de faianță de mari dimensiuni, abia montată pe un perete, poate susține o găleată grea de 16 kilograme, agățată imediat și direct pe ea? Pentru oricine a construit sau renovat o încăpere, acest lucru poate părea incredibil sau, cel mult, vreo găselniță de marketing.

Clienții companiei orădene Cesal, membră a renumitului grup polonez Atlas, au văzut, sâmbătă, cu ochii lor cum această ipoteză devine realitate. Așa cum obișnuiește de ani de zile, compania a invitat la Oradea cei mai importanți parteneri din toată țara, specialiști în construcții și comercianți de produse de construcții, pentru a le prezenta gama de top Geoflex, adică cele mai noi produse Cesal by Atlas, care folosesc o tehnologie inovatoare și unică.

„Sunt foarte entuziasmată că Atlas lansează azi în România, în cadrul unui eveniment la Oradea, în fața a 50 de clienți din toată țara, trei produse noi, și nu orice fel de produse. Sunt produse care completează gama de top unică Geoflex, pe bază de gel-tehnology, care sunt disponibile începând de azi prin partenerii noștri și în România”, a explicat Mihaela Masaric, director de vânzări și marketing în cadrul Cesal România.

Tehnologie unică

Adunați din toate colțurile țări, specialiștii care colaborează cu Cesal by Atlas au privit cu atenție prezentările făcute de reprezentanții acestei companii, pentru a înțelege de ce ar trebui să folosească sau să comercializeze noile produse din gama Geoflex.

Product manager în cadrul Cesal, Marian Andrei a descris pe înțelesul tuturor adezivii pe bază de gel, o soluție inovatoare a grupului Atlas, cu calități impresionante, pe care produsele altor producători nu le ating.

Principalele avantaje comune ale aditivilor Gel-Tehnology, adică pe bază de gel, sunt flexibilitatea ridicată, toleranța ridicată la dozarea apei în amestec (de peste 2 litri) și aplicarea ușoară la temperaturi ridicate, de până la 35 grade Celsius, fără a afecta performanțele produsului.

Mai rapid, mai practic

Unul dintre produsele prezentate, Atlas Geoflex Express, are ca principal avantaj întărirea rapidă: în doar 2 ore de la aplicarea lui pe plăci de dimensiuni maxime 60 x 60 cm, suportă trafic pietonal! „După doar 2 ore este întărit, se poate călca pe el. Este cel mai pretabil în spații publice, unde este nevoie de această întărire rapidă, sau la lucrări derulate primăvara și toamna”, a explicat specialistul Cesal by Atlas.

Ca să demonstreze calitățile acestui adeziv, meșterii Cesal l-au mixat chiar sub ochii invitaților (oferind, astfel, și o lecție practică despre utilizarea lui corectă), iar apoi l-au folosit pentru montarea verticală a unor plăci de faianță de mari dimensiuni, pe un perete. În paralel, au făcut aceeași demonstrație și cu un adeziv concurent, cu proprietăți asemănătoare, astfel încât curioșii au putut compara rapiditatea cu care s-a întărit produsul Cesal by Atlas, față de cel al concurenței.

Testul găleții

De altfel, demonstrațiile interactive de utilizare a produselor au fost punctul forte al evenimentului. Specialiștii Cesal nu doar au vorbit despre gama Geoflex, ci au folosit produsele, pentru a le arăta clienților ce le face atât de speciale.

O demonstrație interesantă a fost făcută și cu adezivul Ultra Geoflex Alb, care poate fi folosit pentru montarea unor plăci de mari dimensiuni (chiar de peste 5 mp!) și care se pretează pentru lucrări în interior și exterior deopotrivă, inclusiv la sisteme de încălzire prin pardoseală.

Pentru a-i arăta capacitățile, specialiștii Cesal au folosit adezivul pentru montarea pe perete a unei plăci mari de faianță, pe care, imediat, au agățat, cu ajutorul unui suport, o găleată grea de 16 kg. Datorită capacității sale anti-alunecare, adezivul a ținut nemișcată placa, deși nu era susținută de nimic altceva.

Momentul a fost fotografiat și filmat de invitații Cesal by Atlas, semn că această „super-putere” a produsului îi impresionează pe specialiștii pricepuți din construcții.

Prezentări în premieră

În cadrul evenimentului, reprezentanții companiei orădene au mai prezentat și un mortar pentru reparații, Atlas ZW 330, pe care l-au poreclit „trusa de prim-ajutor” a meseriașului. Produsul este perfect pentru lucrări de reparații sau finisaje, pentru că se întărește rapid, are o rezistență foarte bună, apropiată betonului, este certificat pentru aplicări pe suprafețe verticale sau în pardoseli, dar poate fi folosit și ca o șapă brută în strat subțire, de 4 mm.

„Clienții noștri au putut să vadă, prin prezentările oferite de colegii mei de la Departamentul Tehnic, calitatea, unicitatea acestor produse. Au avut loc aplicații tehnice, demonstrații, totul a fost foarte interactiv și cu siguranță produsele vor avea succes în România, așa cum au succes în toată Europa”, a mai spus Masaric.

Pe lângă că au fost primii din țară care au aflat despre aceste produse inovatoare, de-a lungul întregii zile, clienții Cesal by Atlas au putut pune întrebări despre produsele prezentate, dar și despre altele din oferta companiei.

În plus, au primit promisiunea că, în continuare, vor putea să le ofere clienților lor produse de top. „Rezervele de dezvoltare ale companiei mamă Atlas sunt nelimitate și vom continua să aducem pe piața din România produse de această calitate, unice”, a precizat directoarea.

Vezi imagini video de la eveniment:

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON