În plin sezon turistic, zeci de spații comerciale din zona centrală a Oradiei, începând din strada Republicii până în Palatul Vulturul Negru, sunt goale din lipsă de afaceri. Nivelul ridicat al chiriilor, puterea de cumpărare scăzută a orădenilor, canibalizarea reciprocă a micilor afaceri și lipsa unei strategii coerente a municipalității de încurajare a HoReCa fac ca o mare parte din spațiile comerciale să fie închise în lipsă de clienți.
`
< Pagina precedentă 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pagina următoare >
Părerea noastră
Folclor de Bihor
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată.
Zic şi eu
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?
De stiut
Colțul juridic
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
Bihoreanul tipărit
O dispută minoră între șefii Aeroportului Oradea s-a lăsat cu demisia unuia din ei și scoate la iveală cea mai mare problemă a regiei: criza de personal, cu impact asupra serviciilor furnizate pasagerilor. Sancționat cu un avertisment de directorul general Răzvan Horga pentru o divergență de opinii, adjunctul Eugen Tuduc a dezvăluit că de curățarea a 47 toalete și a aeronavelor trebuie se ocupă doar 2 femei de serviciu, iar aeroportului îi lipsesc specialiști care să asigure însăși activitatea de operare.
Viitorii noi primari aleși în iunie, dar care își preiau funcțiile abia la toamnă, au planuri mari și anunță inclusiv „epurări la sânge” în instituțiile pe care le vor conduce. În perioada dintre alegeri și preluarea mandatelor, edilii „boboci” stau cu ochii pe cei actuali ca să nu le lase conturile goale, împart sarcini viitorilor subalterni, negociază cu foștii adversari majoritățile în consiliile locale care să le voteze proiectele și pregătesc reduceri de personal, ca să aibă bani pentru a le finanța.
Luni, 5 august, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiecte: Viitorii noi primari aleși în iunie, dar care își preiau funcțiile abia la toamnă, au planuri mari și anunță inclusiv „epurări la sânge” în instituțiile pe care le vor conduce;
Fermierii bihoreni se reprofilează pe culturile de pepeni ca să profite de verile calde și lungi, care măresc ciclul de producție și dau savoare fructelor. Lubenițele și pepenii galbeni din Bihor concurează pe piețele locale faimoșii pepeni de Dăbuleni și produsele din hipermarket, fermierii având avantajul prospețimii date de timpul scurt de la recoltare până la vânzare și de chimizarea redusă.
În Bihor au promovat examenul de titularizare 4 din 10 candidaţi, doi obţinând nota maximă. Educatoarea Iulia Heciu şi Tudor Luca, profesor de religie, sunt singurii candidaţi bihoreni cu nota 10, ambii fiind dascăli cu experienţă şi dedicaţi carierei.
Polițist din 1997, chestorul Alin Haniș este unul dintre cei mai longevivi șefi ai Poliției Bihor, pe care o conduce din 2017. Cu ce rezultate și cu ce metode, BIHOREANUL a vrut să afle într-un dialog cu ofițerul care, după 7 ani în fruntea Inspectoratului Județean de Poliție, afirmă că încă vrea să-și pună amprenta asupra instituției: urmărește modernizarea acesteia, digitalizarea și dotarea cu noi tehnologii, dar cere și ca polițiștii să nu uite nicio clipă că sunt în serviciul public.
Legea Sănătății este încălcată de șefi de secții ale Spitalului Județean din Oradea care, concomitent cu funcțiile publice, sunt şi administratori ai propriilor firme. BIHOREANUL a descoperit că 8 șefi din cadrul celui mai mare spital din județ conduceau și afaceri private, dar fără să recunoască asta în declarațiile de interese, jumătate din ei renunțând la funcțiile publice după ce şi-au dat seama că li se va deconspira incompatibilitatea.
Ce prevede și cât este de realizabil Planul Simion, privind 1 milion de case la jumătate de preț, credite fără dobânzi și taxe micșorate. În timp ce activiștii din Bihor ai partidului laudă „planul” și deja caută clienți pentru casele promise, iar alți politicieni îl compară cu escrocheria Caritas din anii '90, economiștii îl consideră o aberație imposibil de pus în practică.
Luni, 29 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiecte: „Epidemie” de şefie cu probleme la Spitalul Judeţean; Câți bihoreni s-au înscris în „Planul Simion” şi ce promite acesta; Interviu cu noutăţi aduse de chestorul Alin Haniș, șeful Poliţiei Bihor; Cine sunt cei doi profesori din Bihor care au promovat examenul de titularizare cu 10; Fermierii bihoreni se reprofilează tot mai mult pe cultivarea de lubeniţe...
La baza dealurilor, între străzile Izvorului și Nicolae Beldiceanu, un lac ar putea deveni o atracție pentru orădenii în căutarea momentelor de relaxare în aer liber. Universitatea din Oradea, administratoarea lacului care a aparținut unei foste stațiuni pomicole din zonă, va demara lucrări de decolmatare și de reabilitare a barajului, iar apoi, împreună cu Primăria, ar vrea să-l transforme într-o zonă de agrement.
Polițist local din Oșorhei, reclamat pentru găinării, incompatibile cu un om chemat să aplice legea. Patron din umbră al unei firme de transport, în acte deținute de mama sa, Dan Tarcea este acuzat de un angajat că nici nu l-a plătit, nici nu l-a dat afară, dar și că își „protejează” afacerea cu ajutorul colegilor din Poliția Locală Oșorhei.
Oradea a înregistrat săptămâna trecută o premieră teribilă: la fel ca întreg Bihorul, orașul a fost patru zile la rând sub incidența unui cod roșu de caniculă, iar temperaturile au ajuns la aproape 40 de grade la umbră. Previziunile specialiștilor sunt sumbre, aceștia arătând că orădenii de acum vor îmbătrâni într-un ambient tot mai torid. Așa că tot ce pot face este să se adapteze...
După investiții de 21 milioane euro din fonduri UE, Cetatea Oradea este în continuare pustie în afara perioadelor cu festivaluri și târguri. Cel mai importat obiectiv medieval din oraș are încă neocupate spații cu destinație economică, din cauza legislației proaste, a bâlbelor administrației, a lipsei unei strategii și a crizei de vizitatori care ar putea stimula vânzările firmelor chiriașe.
Pentru un sportiv nu există ambiție mai mare decât o medalie olimpică, iar trei orădeni sunt aproape să-și îndeplinească acest vis. La Jocurile Olimpice care vor începe săptămâna aceasta la Paris, Oradea va fi reprezentată de judoka orădean Alex Creț, de altfel singurul român care va lupta pe tatami la Olimpiadă, și poloiștii Marius Țic și Sebastian Oltean, membri ai lotului național. Toți trei au ceva în comun: au moștenit talentul sportiv de la tații lor.
Dedulcit la banii strânși de la credincioși, dar și la fondurile publice primite de la stat, parohul ortodox din Lăzăreni a uns-o fictiv pe postul de cântăreț în strană, ocupat în mod tradițional de bărbați, pe... nevasta viceprimarului comunei. Preotul Ionel Borza a fost dat pe mâna procurorilor chiar de un enoriaș, de meserie polițist, care a descoperit că parohul a angajat-o în secret și strict scriptic pe consoarta vicelui, Narcisa Blăguța, iar femeia, deși n-a prestat niciodată în biserică, a fost plătită în ultimii 12 ani cu aproape 300.000 lei, cea mai mare parte a banilor fiind virați, prin Consiliul Județean Bihor, de la bugetul de stat.
Fermierii bihoreni au recoltat în medie 6,8 tone de grâu la hectar, depășind producția de anul trecut, însă nu și încasările. Anul agricol 2024 se anunță dificil din cauza secetei, care a făcut ca producția de cereale să fie inferioară calitativ, și a caniculei, care amenință culturile de porumb să se usuce pe câmp.
Luni, 22 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, alături de suplimentul de educație ecologică Oradea Noastră, ambele cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediții:
Pentru al treilea an consecutiv, un festival din Bihor îi invită pe orăşeni şi pe săteni deopotrivă să se bucure de natură, să (re)descopere tradiţii şi meşteşuguri, dar şi să danseze şi să se distreze alături de artiştii invitaţi.
Proprietarul unei ferme din comuna Căpâlna şi parohul ortodox din localitate se judecă de două decenii pentru un teren al... statului român. Terenul se află sub clădirile unei ferme şi a fost inclus în inventarul Agenţiei Domeniilor Statului, dar a ajuns în proprietatea Parohiei Ortodoxe Căpâlna în baza unei adeverinţe măsluite, motiv pentru care Parchetul Beiuș anchetează întreaga afacere.
Sute de elevi din Bihor au eșuat la examenele naționale, chiar dacă profesorii lor au primit bani în plus anume ca să-i pregătească pentru ele. O zecime dintre absolvenții de gimnaziu din județ au chiulit de la Evaluarea Națională, jumătate dintre ei învățând în școli pe care Ministerul Educației le-a finanțat suplimentar tocmai pentru a preveni abandonul școlar, în timp ce alții au luat 2 și 3, în ciuda mediilor mari date de profesorii de la clasă.
Hoarde de gândaci invadează apartamentele orădenilor, începând din cartiere ca Rogerius și Ioșia până în centrul orașului, pe străzi ca Iuliu Maniu. Sesizată de BIHOREANUL și de orădeni, Primăria a comandat pentru săptămâna viitoare încă două dezinsecții pe spațiile publice, pentru a stârpi inclusiv gândacii de bucătărie, care năpădesc locuințele după ce au fost alungați din subterane de lucrările la infrastructură și din câmpuri de temperaturile caniculare.
BIHOREANUL publică o nouă investigație privind Maternitatea din Oradea, cu dezvăluiri despre acte medicale ale șefului secției de Obstetrică-Ginecologie I care se cer verificate. Considerat unul dintre cei mai buni profesioniști pe plan local, ginecologul Florin Szasz este bănuit că a ajuns „cel mai prolific medic al Maternității” și pentru că face operații nejustificate, după cum o arată chiar documentele medicale ale unor paciente de ale lui și analizate de specialiști care au ajuns la aceeași concluzie: intervențiile fie nu-și aveau rostul, fie ridică probleme de praxis.
Luni, 15 iulie, a apărut un nou număr din BIHOREANUL tipărit, cu un conţinut variat şi bogat în informaţii exclusive. Dintre subiectele noii ediţii: BIHOREANUL continuă seria dezvăluirilor privind tainele Maternității din Oradea; Valuri de insecte invadează apartamentele orădenilor; Sute de elevi din Bihor au eșuat la examene, deși școlile au primit bani în plus ca să-i pregătească; Biserica ţine cu dinţii de un teren care nu i-a aparţinut niciodată...
Evoluția urbanistică a Oradiei a produs schimbări structurale importante în toate cartierele orașului. Unul dintre cele mai vechi cartiere ale municipiului a primit o denumire populară, de la străzile cu numele de păsări, o treime din el rezistând și în prezent trecerii timpului.
Detaliile unei anchete minuțioase a Poliției demonstrează cum se reglează conturile la țară. Furios că procurorii l-au pus sub inculpare pentru că și-a bătut vecinul, un bihorean din Câmpani i-a comandat unui hoț din Oradea să jefuiască și să-i dea foc casei victimei, fără a fi condamnat încă pentru niciuna dintre fapte, deși de la prima au trecut deja peste patru ani.
Băile Felix și 1 Mai se pregătesc pentru un sezon estival provocator, în care să atingă recordul de 300.000 de vizitatori din cel precedent. După un început de an turistic sub așteptări, periclitat de inflație și prelungirea perioadei examenelor școlare până în iulie, cele mai importante stațiuni turistice din Bihor mizează vara aceasta pe un grad de ocupare de peste 90%, în ciuda unei anunțate scumpiri cu 40% a tarifelor de intrare la ștrandurile SCT Felix.
Muzeul Țării Crișurilor îi așteaptă din nou pe orădeni la evenimente felurite, în cadrul programului „Tipografia de idei”. Urmează în programul estival un târg de viniluri, un curs de dansuri grecești, o întâlnire cu „Profesorul trăsnit”, proiecții de filme și întâlniri cu Ada Milea, Gabriela Szabó și Ștefan Bănică jr..
10 Iulie 2024, 09:51
„Cu pasiune, omul poate să facă orice”, spune Mihai Banea, patronul companiei Dacardi, una dintre cele mai cunoscute firme locale care comercializează plante de toate felurile și oferă servicii de peisagistică. De profesie inginer constructor, bărbatul s-a specializat, autodidact, în lumea colorată a florilor și a arborilor.
După ce o familie din Bihor a fost deja condamnată, în premieră, pentru că și-a retras copiii de la școală, aceeași soartă o riscă și alți părinți din Oradea. Părinți a trei copii, inclusiv unul adoptat, Estera și Darius Cornean încearcă să le asigure cea mai bună educație, pe fiul cel mare sprijinindu-l să devină student în America, iar pe mezini înscriindu-i ca elevi la distanță la o școală americană, decizie care le-a adus, însă, acuzația penală că îngrădesc accesul copiilor la educație.
- Se amenajează bretelele ocolitoare ale Pasajului Decebal, pentru reluarea circulaţiei pe strada Tudor Vladimirescu (FOTO) 16:50, 11 Dec 2024
- Victor Micula, vizat de noi acuze: Parchetul Bihor verifică modul în care a „fentat” cele 90 de zile de muncă în folosul comunităţii 11:30, 11 Dec 2024
- Reacție extremă a unor români din diaspora care îl votau pe Georgescu președinte: de furie că alegerile s-au anulat, își taie buletinele (VIDEO) 10:40, 11 Dec 2024
- Șefii Universității din Oradea cer Consiliului Local și primarului Birta reanalizarea proiectului de lărgire a străzilor care duc spre campusul studențesc 12:50, 11 Dec 2024
- Rețeaua Georgescu: Rapoartele desecretizate ale serviciilor de informații arată cum a fost „umflat” candidatul prorus (DOCUMENTE) 18:40, 04 Dec 2024
- CCR a decis ANULAREA primului tur al ALEGERILOR PREZIDENȚIALE! 15:05, 06 Dec 2024
- Țară la răscruce: Au fost cele mai nebune alegeri de după 1990. Cine a câștigat și cine a pierdut în Bihor? 13:26, 09 Dec 2024
- AUR conduce în ultimul sondaj înainte de alegerile parlamentare. Elena Lasconi îl întrece cu puțin pe Călin Georgescu, în cel pentru prezidențiale 22:15, 28 Noi 2024
- Incendiu violent la o gospodărie din Beiuș provocat de o afumătoare improvizată 10:17, 12 Dec 2024
- Urmează un concert Proconsul la Noo’vo Resto Lounge, în Oradea: „O experiență muzicală extraordinară” (VIDEO) 09:41, 12 Dec 2024
- Handbal: Orădenii s-au răzbunat pe reşiţeni şi vor încheia sezonul regulat al Diviziei A pe locul 2 09:17, 12 Dec 2024
- Promovare cu DNA: Cum au impus sorboneii o șefă de secție la Maternitatea din Oradea 09:01, 12 Dec 2024
- Un milionar la CJ Iași: locuințe în Dubai, terenuri și colecții valoroase în declarația de avere | Ziarul de Iași
- Analiză Martens. Ce am învățat din referendumul pro-UE trecut la limită în Republica Moldova
- Turcia ar putea deveni un partener economic cheie pentru UE, dacă își îmbunătățește statul de drept
- Oficiali americani de rang înalt se unesc ca să o susțină pe Kamala Harris în cursa prezidențială
Ştiri de la CAO
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:50, 05 Dec 2024
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:30, 25 Noi 2024
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:47, 22 Noi 2024
- Anunț Compania de Apă Oradea 08:21, 20 Noi 2024
Diva Hair
- A cântat cu zâmbetul pe buze, deși a ascuns în suflet dureri copleșitoare. Gabi Luncă și-a pierdut unul dintre copii chiar în ziua botezului
- Au crezut că au adoptat o orfană de 6 ani. De fapt, aveau de-a face cu o femeie adultă cu nanism care a încercat să-i escrocheze
- Patru copii sunt nevoiți să facă sacrificii uriașe pentru a-și putea ajuta părinții nevoiași. „Îmi e milă de mama. Ne lipsește câteodată mâncarea"
Ultimele Comentarii
- georgemarian Băi omule, nu au fost prinși cu 3 cuțite... Postat 12 Dec 2024, 10:25 de Sandu2100
- Pozele ne arată ce înțeleg birtinezii prin amenajare. Foarte departe de amenajare. Atât de departe... Postat 12 Dec 2024, 10:19 de KP
- Firma serioasa Diferit SRL Ce lucrari au avut in Cluj au lucrat bine.... Postat 12 Dec 2024, 09:59 de unu
- De ce ne miram? E vremea incompetentilor. Lucrurile nu se... Postat 12 Dec 2024, 09:19 de Socrate
- Oooo, ce poze va posta d-l Mălan in campania... Postat 12 Dec 2024, 07:03 de nealiniat
Bihoreanul tipărit
- Golden Boys: Cum au fost dovediți hoții care au golit magazinul de bijuterii de la ERA Park Oradea (FOTO) 08:01, 11 Dec 2024
- Profesorul bătăuș: Un fost director de școală i-a spart capul unui elev, dar este apărat de colegi și de părinții celorlalți copii! 07:59, 10 Dec 2024
- Priviți și nu uitați! Expoziție la Oradea despre ororile „fenomenului Pitești”. Au fost și 11 victime din Bihor (FOTO) 19:47, 09 Dec 2024
- Mândru Bihorean: 8.000 de artiști susțin zilnic spectacole de colinde tradiționale în localități din județ 18:59, 09 Dec 2024
ACTUAL
- Casa Verde Fotovoltaice: A fost publicată lista instalatorilor, cei care au prins finanțare au 90 de zile la dispoziție să aleagă o firmă 14:08, 11 Dec 2024
- Oamenii de afaceri, apel către partide: „Românii vor reformarea clasei politice și oameni competenți”. Țara trebuie păstrată în UE și în NATO 12:21, 11 Dec 2024
- Reacție extremă a unor români din diaspora care îl votau pe Georgescu președinte: de furie că alegerile s-au anulat, își taie buletinele (VIDEO) 10:40, 11 Dec 2024
- Înlocuită de la șefia Institutului „Marius Nasta”, orădeanca Beatrice Mahler critică faptul că Ministerul Sănătății nu informează despre BoalaX 23:52, 10 Dec 2024
Stiri SPORTIVE
- Handbal: Orădenii s-au răzbunat pe reşiţeni şi vor încheia sezonul regulat al Diviziei A pe locul 2 09:17, 12 Dec 2024
- Meci dificil pentru CSM CSU Oradea, în Grecia, cu PAOK Salonic 07:21, 12 Dec 2024
- Meciuri de top pentru poloiştii de la CSM Oradea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Europeni 18:50, 11 Dec 2024
- Răzvan Nicoară a fost desemnat cel mai bun atlet al anului în judeţul Bihor (FOTO) 18:22, 11 Dec 2024
BIHOREANUL TV
- Anchetă penală după ce Victor Micula ar fi plătit influenceri de pe TikTok să promoveze partidul AUR (VIDEO)
- Tolea Ciumac, primele declarații după scandalul de la Oradea: „Fata s-a băgat între noi, s-a lovit și ea de o palmă” (VIDEO)
- Din ring, pe marele ecran: Filmul „Transilvanian Ninja”, cu Sandu Lungu în rolul unui măcelar antipatic, a intrat în cinema (FOTO)
Oradea Noastră
- Plătești doar pentru cât arunci! Anul 2025 va veni cu reguli noi în Sânmartin: nu ai pubelă cu cip, nu va fi golită! 15:28, 08 Dec 2024
- Oradea ieri, Oradea azi: Sediul Poliției Municipiului s-a ridicat cu greu, în anii ’90 09:35, 08 Dec 2024
- Recomandări de pregătire a pubelelor pentru sezonul rece 16:01, 07 Dec 2024
- „Creșa” verde: Copacii plantați pe străzile din Oradea cresc într-un sat din Bihor, într-una dintre puținele pepiniere din țară (FOTO) 11:30, 06 Dec 2024
Bihor
- Incendiu violent la o gospodărie din Beiuș provocat de o afumătoare improvizată 10:17, 12 Dec 2024
- Sentință definitivă: un orădean a obținut peste 30.000 de euro daune de la Wizz Air după o cursă anulată 08:00, 12 Dec 2024
- Reabilitarea drumului județean dintre Salonta și Tinca a trecut de 60%. Pe un sfert din traseu a fost pus inclusiv stratul de uzură (FOTO) 21:00, 11 Dec 2024
- Peste 1.000 de orădeni se înghesuie zilnic la ghișeele de plată să-și prelungească parcarea de domiciliu pentru anul 2025 20:00, 11 Dec 2024
Stiri Oradea
- Urmează un concert Proconsul la Noo’vo Resto Lounge, în Oradea: „O experiență muzicală extraordinară” (VIDEO) 09:41, 12 Dec 2024
- Peste 1.000 de orădeni se înghesuie zilnic la ghișeele de plată să-și prelungească parcarea de domiciliu pentru anul 2025 20:00, 11 Dec 2024
- Prima ediție a Galei Vinurilor Bihorene, la Sinagoga Sion din Oradea 17:55, 11 Dec 2024
- Se amenajează bretelele ocolitoare ale Pasajului Decebal, pentru reluarea circulaţiei pe strada Tudor Vladimirescu (FOTO) 16:50, 11 Dec 2024
Timp Liber
- Urmează un concert Proconsul la Noo’vo Resto Lounge, în Oradea: „O experiență muzicală extraordinară” (VIDEO) 09:41, 12 Dec 2024
- Trupa Arcadia din Oradea a pregătit o nouă premieră pentru copii, plus ateliere decorative și de povești 20:28, 11 Dec 2024
- Prima ediție a Galei Vinurilor Bihorene, la Sinagoga Sion din Oradea 17:55, 11 Dec 2024
- Concerte de Crăciun la Catedrala greco-catolică „Sf. Nicolae” și în Piața Unirii din Oradea 17:21, 11 Dec 2024
Oradea Heritage
- Invitație la Caravana cu Jocuri - Festival de joacă, carte și arte. Ediția de iarnă, în Oradea 17:35, 29 Noi 2024
- Oradea Heritage: Noaptea Sinagogilor Deschise la Oradea 18:14, 14 Oct 2024
- Expoziție de bijuterie contemporană sustenabilă la Casa Darvas-La Roche din Oradea 19:38, 09 Oct 2024
- Ziua Europeană a Patrimoniului la Oradea 12:01, 17 Sep 2024
Revista Familia
- Dialogurile Familia: Mircea Pricăjan în dialog cu Raluca Nagy 10:49, 27 Noi 2024
- „Dintotdeauna am imortalizat fotografic călătoriile mele”. Interviu cu Liviu Stănescu 14:39, 07 Noi 2024
- „Întâlnirile Familia”: Liviu Stănescu - „Am fost la capătul lumii” 11:51, 07 Noi 2024
- Pragul Vaida #14: seria de lecturi indoor continuă cu poeții Teodora Coman și Alexandru Potcoavă 13:31, 29 Oct 2024
Informații de la Termoficare
- Termoficare: Se întrerupe apa caldă și încălzirea pe mai multe străzi din Oradea. Vezi dacă te afectează! 15:47, 20 Noi 2024
- Termoficare Oradea: Se întrerupe furnizarea apei calde și căldurii pentru două module termice 17:10, 12 Noi 2024
- Termoficare Oradea: Se reia furnizarea energiei termice la cele 6 puncte afectate de o avarie 19:10, 09 Noi 2024
- Termoficare Oradea: O avarie lasă mai mulți orădeni fără căldură și apă caldă 12:30, 09 Noi 2024
CURS VALUTAR
- 1 USD = 4.7216 RON
- 1 EUR = 4.9709 RON
- 1 HUF = 0.0121 RON