URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
15 Noiembrie 2011, 08:29

Justiţie în doi: Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea, acuzată că favorizează clienţii soţului ei

Justiţie în doi: Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea, acuzată că favorizează clienţii soţului ei DOMOCOŞ & DOMOCOŞ. Avocatul Cristian Domocoş (stânga) şi judecătoarea Carmen Domocoş (dreapta) sunt acuzaţi că împart dreptatea în familie. Problema e că magistratul judecă inclusiv atunci când, din cauza conflictului de interese, e chemat să se abţină...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea, Carmen Domocoş, este eroina unui adevărat scandal după ce a blocat executarea silită a societăţii Thermal Technology, solicitată, în urma unui litigiu comercial, de cunoscutul grup de firme Galassini România.

Deşi temporară, soluţia adoptată de judecătoare s-a lăsat cu reclamaţii după ce s-a descoperit că, de mai bine de patru ani, firma care trebuia executată e consiliată juridic de soţul magistratei, Cristian Domocoş, decanul Baroului Bihor şi asociat la Societatea de avocatură Vidican, Golea, Domocoş, Morgovan şi asociaţii. Culmea e că soţii Domocoş nici măcar nu sunt la prima "judecată în familie". O recunoaşte chiar judecătoarea...

02 Ana Aron.jpgExecutare şi nu prea

Litigiul a pornit de la contractul încheiat în luna februarie de Galassini România cu Thermal Technology pentru vânzarea unui teren. "Preţul a fost de 170.000 euro şi trebuia achitat în 12 rate lunare, dar Thermal Technology nu a plătit nimic. Din acest motiv am şi cerut executarea silită, pentru datoria acumulată până acum, de 100.000 de euro", spune patroana Galassini, Ana Aron (foto).

Procedura, care presupune poprirea conturilor bancare ale firmei debitoare, se iniţiază prin intermediul unui executor judecătoresc. Pentru a scăpa de execuţie, Thermal Technology a trecut, însă, la contraatac, contestând cererea de executare la Judecătoria Oradea şi solicitând totodată şi suspendarea executării. De asemenea, pentru a nu-i fi blocate conturile, a apelat şi la o cale extraordinară de atac, cerând suspendarea provizorie a executării silite prin Ordonanţă Preşedinţială, adică printr-o dispoziţie specială a preşedintelui ori vicepreşedintelui instanţei de judecată. Un atare demers se soluţionează în regim de urgenţă, fără citarea părţilor, iar decizia nu poate fi atacată, producându-şi efectul imediat, până la judecarea cererii de suspendare făcută pe cale obişnuită.

În slujba... soţului

Întrucât în baza unor ordine interne ale Colegiului de conducere al Judecătoriei, începând din 1 septembrie, odată cu învestirea sa ca vicepreşedintă a instanţei, Carmen Domocoş a primit sarcina să soluţioneze şi cererile pentru Ordonanţele Preşedinţiale, magistrata s-a ocupat şi de solicitarea firmei Thermal Technology. Şi s-a ocupat dându-i câştig de cauză, astfel că pe 12 septembrie firma a şi obţinut decizia care o scăpa, temporar ce-i drept, de blocarea conturilor bancare.

Soluţia a fost considerată însă abuzivă de patroana firmei Galassini, convinsă că Thermal Technology a fost favorizată. În primul rând, spune Ana Aron, pentru că soţul judecătoarei, Cristian Domocoş, decanul Baroului Bihor, este consilierul juridic al acestei firme de mai bine de patru ani. "Semnătura domnului Domocoş apare pe toate documentele Thermal Technology. În plus, la Tribunalul Bihor există o acţiune comercială îndreptată împotriva noastră de aceeaşi societate, iar cauza e susţinută de Casa de avocatură Vidican, Golea, Domocoş, Morgovan şi asociaţii, prin acelaşi avocat Cristian Domocoş, soţul doamnei judecător", susţine patroana Galassini.

02 Golea.jpgAvocat, prin avocat

Totuşi, în cazul Ordonanţei Preşedinţiale, pentru a păstra aparenţa legalităţii, avocatul Domocoş nu a semnat personal cererea, ci a pasat-o unei tinere colege, Marina Golea (foto), rudă cu Mircea Golea, asociatul său de la Casa de avocatură.

Asta pentru că, potrivit Legii 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, un avocat nu poate activa la instanţele unde o rudă a sa îndeplineşte funcţia de judecător. "Marina Golea a fost stagiară la aceeaşi societate de avocatură în care este şi Domocoş, iar acum are statut de colaboratoare şi se prezintă în toate procesele societăţii de avocatură de la Judecătorie", spune Aron, care a sesizat neregulile atât la preşedinta Judecătoriei, Crenguţa Crăciun, cât şi la Consiliul Superior al Magistraturii.

Pe de altă parte, acuză femeia, deşi Ordonanţa Preşedinţială trebuia să aibă o valabilitate temporară, până la judecarea celeilalte cereri de suspendare, judecătoarea Domocoş ar fi prelungit termenul de aplicare cu de la sine putere, până la "soluţionarea irevocabilă atât a cererii de suspendare, cât şi a contestaţiei la executare", ceea ce, spune Ana Aron, e contrar tuturor procedurilor.

Aşa se face că, deşi pe 28 octombrie cererea ordinară de suspendare a executării silite făcută de Thermal Technology a fost respinsă ca nefondată de un alt complet al Judecătoriei, Galassini tot n-a obţinut executarea silită a firmei datoare, trebuind să aştepte şi soluţionarea contestaţiei depuse de aceasta.

Anchetă în dublu exemplar

Potrivit reclamaţiilor depuse de Galassini la preşedinta Judecătoriei Oradea şi la CSM, judecătoarea Domocoş a încălcat concomitent Statutul magistraţilor, Codul de procedură civilă şi Legea 161/2003 privind prevenirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, care interzice magistraţilor să judece cauze dacă "ştiu că există un motiv de recuzare" în privinţa lor şi în situaţiile când se află în legătură de rudenie "în linie directă sau colaterală, până la al patrulea grad inclusiv, cu avocatul sau mandatarul unei părţi".

În cazurile în care consideră că au motive de recuzare, procedura presupune ca magistraţii să depună o cerere de abţinere, explicând care sunt motivele de incompatibilitate, adică cele care i-ar împiedica să judece. O asemenea cerere se soluţionează de un alt complet de judecată din cadrul aceleiaşi instanţe, iar dacă se dovedeşte întemeiată dosarul e repartizat unui alt magistrat.

Discutabil

Purtătorul de cuvânt al CSM, Monica Prejmereanu, a declarat pentru BIHOREANUL că sesizarea depusă împotriva judecătoarei Domocoş va fi analizată de Inspecţia Judiciară.
"Potrivit reglementărilor privitoare la incompatibilităţi şi conflicte de interese, judecătorul are o obligaţie de diligenţă, adică trebuie să facă totul pentru a preveni conflictele de interese între atribuţiile sale profesionale şi viaţa sa personală. Dacă aceasta din urmă este o sursă de conflicte de interese efective sau potenţiale, el trebuie să se abţină de la a judeca pentru ca, în acest fel, imparţialitatea să nu-i fie pusă la îndoială. Inspectorii vor aprecia în ce măsură doamna judecător Domocoş şi-a încălcat sau nu obligaţiile", a opinat purtătorul de cuvânt al CSM, adăugând că dacă se vor constata încălcări ale dispoziţiilor legale inspectorii vor propune şi măsuri disciplinare.

Afaceri în familie, discuţii mai puţin

Vicepreşedinta Judecătoriei Oradea susţine însă că acuzaţiile împotriva sa sunt total nefondate. În primul rând fiindcă nu avea de unde să ştie că Thermal Technology e clienta soţului ei. "Nu am de unde să ştiu care sunt clienţii soţului meu. În dosar nu se aflau documente din care puteam deduce acest lucru, iar noi avem o înţelegere: că nu discutăm acasă chestiuni de serviciu", spune Carmen Domocoş.

În plus, arată aceasta, faptul că cererea pe care a soluţionat-o a fost semnată de o avocată care se află în relaţii cu firma la care lucrează şi soţul ei nu este un motiv de recuzare. "Am frate avocat, cumnată avocat, prieteni avocaţi. Eu însămi am lucrat în avocatură 8 ani. Ar însemna să fac nenumărate cereri de abţinere!", spune judecătoarea, recunoscând că nu e prima dată când soluţionează dosarele unor justiţiabili reprezentaţi de societatea de avocatură unde lucrează şi soţul ei.

A făcut-o, până acum, de trei ori, însă, zice tot ea, de nevoie: ea a făcut cereri de abţinere, dar i s-au respins, toate din acelaşi motiv. "Faptul că este căsătorită cu unul dintre asociaţii unei case de avocatură nu este în măsură să afecteze încrederea părţilor şi să ridice dubii asupra imparţialităţii sale cu privire la soluţionarea cererii", se arată în soluţia dată cererilor de abţinere, nemotivată însă în niciun alt fel.

Final neaşteptat

Respingerea unor asemenea cereri, spune judecătoarea, a şi fost raţiunea pentru care în cazul Galassini nu a mai depus încă o solicitare de acelaşi fel. "Riscam să fiu sancţionată, deoarece Statutul magistraţilor sancţionează nu doar nerespectarea datoriei de a se abţine a judecătorilor, ci şi formularea de cereri repetate şi nejustificate pentru abţinere", se apără Domocoş, hotărâtă să-şi reclame la rându-i reclamanţii. "M-am consultat cu soţul meu şi vom face o plângere împotriva doamnei Aron, pentru denunţ calomnios", spune magistratul.

Pe de altă parte, însă, după vâlva creată de patroana Galassini, colegii judecătoarei au devenit mai atenţi şi, la ultima cerere de abţinere făcută într-un dosar în care era implicată firma soţului ei, în loc să i-o respingă, ca până acum, i-au admis-o, refuzând să o lase să mai judece. Poate reclamaţiile n-or fi doar simple calomnii, mai ştii?


PLIMBĂREAŢA
În documentare la CSM

02 Cercel.jpgAvocat în Baroul Bihor din 1998, la fel ca soţul ei, Cristian, Carmen Domocoş şi-a câştigat faima în 2005, după ce a reclamat-o la CSM pe celebra procuroare Saşa Cercel (foto) de la Parchetul Curţii de Apel Oradea, deoarece, în timpul unei audieri, aceasta a făcut-o "pupăză" şi "codobatură", şi a ameninţat-o că o aruncă pe geam. Limbajul şi comportamentul procuroarei a şi fost sancţionat atunci cu diminuarea salariului cu 15%, timp de o lună, pentru "atitudine nedemnă" faţă de un avocat.

Un an mai târziu, Domocoş a intrat în magistratură, întâi ca procuror la Parchetul Aleşd, apoi la Parchetul Bihor, pentru ca în noiembrie 2010 să se transfere ca judecător la Tribunal. Proaspăta judecătoare nu a apucat, însă, să judece, fiind detaşată la cerere în cadrul Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios din cadrul CSM. Deşi ar fi trebuit să rămână trei ani la Bucureşti, în vara acestui an Domocoş s-a cerut acasă, pentru a prelua funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Oradea, câştigată în urma unui examen organizat în luna iunie.

Soţul ei, Cristian Domocoş, a rămas în avocatură, iar în acest an a fost ales decan al Baroului Bihor. Cei doi predau la Catedra de drept privat a Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii Oradea, avocatul ca asistent universitar, iar ea ca lector.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
justitie corupta
Din punctul meu de vedere Justitia din Judetul OLT a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special. Nedreptatea este un cuvant mult prea bland pentru ceea ce fac bisnitari de sentinte care au asediat si privatizat justitia din Judetul Olt. Din pacate numele acestora este cunoscut si nu mai este mult pana isi vor afisa si o firma pe holurile Judecatoriei si Tribunalului Olt: Vand sentinte convenabil SRL – Judecatoria Slatina si Tribunalul Olt au fost deja transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti pentru Alro Slatina si alti infractori, judecatori afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea (verzisorii). Judetul Olt este capusat, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba fie ca se numesc politisti, procurori sau judecatori. Corupţia este un cancer care a ucis intreg sistemul judiciar al judetului Olt şi ideea de dreptate. In sistemul de justitie al mafiotilor olteni, ceea ce numim noi coruptie este firesc si lege suprema. Pe holurile parchetelor, Judecatoriei Slatina si Tribunalului OLT (vezi Dosarul 4150/104/2013), se tranzactioneaza sentinte la liber. O justitie mai bolnava si decazuta ca cea din Slatina nu cred ca exista sau daca exista nu se distinge si nu se afiseaza ca oameni cu demnitate. Am certitudinea ca toti oamenii Legii sunt conectati la banii murdari, ca vin in Sala de judecata cu Solutia in buzunar, ca au de executat un ordin, intemeind un blat intre domniile lor si infractorii.
Postat 29 Octombrie 2014, 15:58 de ilie
Nu stiu ce sa cred
Doamna Domocos a fost judecatoare intr-un proces al unchiului meu cu statul roman. S-a comportat exemplar chiar si atunci can ne-a dovedit ca nu prea aveam dreptate. Este o doamna! Uitati-va la Sasa Cercel cum arata. Trupul spune mult despre suflet.
Postat 19 Aprilie 2014, 15:36 de Salontanul
Salarii nesimtite
Uitati-va pe site-ul CSM, la declaratiile de avere si de interese. Judecatorii spre exemplu au o medie de venit anual (salarii, sporuri, etc) de peste 36.000 Euro. Adica peste 3.000 Euro lunar. Asta fara eventualele spagi pe care nu le-a mai cuantificat nimeni.
Postat 17 Noiembrie 2011, 10:16 de Baby boom
Sasa unde esti ... tu Tepes doamne !
Ce tare a fost cind Sasa Cercel a emis 18 mandate de arestare ... de la Maghiar la Micula si de la Filip la Dacin ... multi au tremurat in fata lui Corado Catani de Oradea in varianta feminina. Ca Sasa vorbea mai porcos este adevarat. Dar cine este multumit astazi, doar de mierea din vorbele procurorilor mercenari, iar in spate rezultate zero ?
Postat 16 Noiembrie 2011, 19:41 de Cercelus
Re: marc apostol
E bine ca recunosti faptul ca nu prea ai inteles. De fapt, nu ai inteles nimic din toata dezbaterea. Genul acesta de articol scoate durerea din unii oameni, care se judeca ani la rindul pentru dreptatea lor, dupa care ies din clenci obositi si deprimati. Deprimare pe care ti-o dorim si tie marc apostol. Ca sa intelegi alta data.
Postat 16 Noiembrie 2011, 19:35 de Love
Articol fara miza
ARTICOLUL NU ARE MIZA! NU PREA INTELEG DE CE O FIRMA, DACA A RENUNTAT SA CUMPERE TERENUL DE LA ESCROCII DE LA GALASSINI, DACA A SCAZUT PRETUL PE PIATA IN URMA CRIZEI, TREBUIE EXECUTATA! MAI ALES CA ANA ARON E DEPARTE DE A FI USA DE BISERICA. E DOAR O PUPAZA PUSA DE FATADA DIRECTOR LA FIRMA.
Postat 16 Noiembrie 2011, 16:41 de marc apostol
mai, mai
Aici gresim noi ,c-o dam pe ras si mistocareala, dar cam pute prin instante...
Postat 16 Noiembrie 2011, 15:10 de baby
iertare...
IERTARE! nu stiu ce a fost cu mine, mi-am pierdut temporar mintile! sunt bolnav, va rog, nu ma condamnati, trebuie sa ma tratez! am inventat TOTUL!
Postat 16 Noiembrie 2011, 14:09 de TDS
Brrrrrrrrrrrr..
Nu va mai vedeti lungul nasului de atata corectitudine!!!Cum indrazniti ma nesimtitilor sa spuneti adevarul din instantele romanesti?Vedeti ma ca va dau in judecata tocmai reprezentantii dreptatii..Hai mars la cotet bai contribuabililor....Ce obraznici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cat va mai rabda al de sus
Postat 16 Noiembrie 2011, 13:43 de alt justitiar
În sfârşit ...
Felicitări Laura Gal, iată un articol cu efecte semnificative. Aşa materiale să scoţi în fiecare săptămână şi vei avea recunoştinţă din partea multor cititori.
Postat 16 Noiembrie 2011, 13:14 de Fuel
Re: un justitiar
Nu este vorba de examenele profesionale pe care le dau justitiabilii, si care nu inseamna altceva decit o confirmare a tinerii de minte. Aici se discuta despre alte examene, cum ar fi cel de moralitate sau cel de discernamint. Este vorba de faptul ca justitia este corupta, dupa toate interpretarile europene in materie. Este vorba de faptul ca lipsa capacitatii unor judecatori de a separa binele de rau, creaza revolta. Sa va fereasca Dzeu de revolta celor nemultumiti de sentintele voastre. Cam repede ati uitat istoria recenta. Iar ca exemplu al prestantei justitiabililor, a multora examene date pe plan profesional, dar si a unui discarnamint precar, sa privim numai la cazul Birsan de la ICCJ.
Postat 16 Noiembrie 2011, 13:01 de A. Barda
Si ce daca
Si daca cerceteaza CSM ce? Ohotarire judecatoreasca daca nu este corecta poate avea multe urmari chiar si de ordin psihic. Masurile luate impotriva unor justitiabili sint minore .. o taiere de salar... anul viitor nu-ti iei ceva gradatie, dar in general corb la corb nu-si scoate ochii.Frustrarile oamenilor sint mari..si sa-mi fie cu iertare ,in ultimul timp prea multe cazuri de judecati strimbe... Pacat pt ca au o meserie frumoasa
Postat 16 Noiembrie 2011, 10:47 de Irina
BAI//fugiti ..@justitiarul
E clar cine e in spatele postarii...Le recomand ciUmetilor:..Fugiti ma ca se face dreptate// HA HA HA
Postat 16 Noiembrie 2011, 10:35 de ZOLTAN
UUUUUUUUUUUUUUUUUU
ce identiate vrei, nu va dati nini un dtatliu , realatati tot ce stiti si justitia sa si faca JOBUL orice fapata lasa si URME, dare adanci NEGRU PE ALB, o vorba poate fi considerata minciuna dar un fapt SCRIPTIC nu cred , luati toate cazurile sa vedem in cate IRONIE apar si interese comune, UUUUUUUU justitie corupta de ce va intretinem? ce sunteti voi:parazitii sociali-infractori? unde este codul etic profesional intre PICIOARE???
Postat 16 Noiembrie 2011, 08:23 de vrem dreptate!
@TDS
Mie mi-a pierdut Golea un proces pt. ca a ,,uitat'' sa-mi spuna ca trebuie sa mai adaug ceva la taxa de timbru ! Un dobitoc...noroc cu prescriptia extinctiva...ma incalta cretinul cu plata a 5000 de lei. In rest, justitia sau mai precis injustitia din Romania este asa cum am facut-o noi, prin cei pe care i-am ,,ales'' ! Am ales sa ne conduca niste gunoaie si-n parlament si pe plan local. Aceste gunoaie au ales sa ne judece alta gunoaie...ce puteau alege, niste sfinti ?! Societatea romaneasca trebuie sa sufere un cutremur, ceva ca-n Japonia iar tsunami-ul de dupa ar trebui sa mature gunoaiele. Altfel o lalaim inca o mie de ani !
Postat 16 Noiembrie 2011, 07:28 de .
cine?
@un justitiar: cine crezi ca acum cateva zile putea sa spuna ceva urat despre primarul clujului? ABSOLUT NIMENI! asa si in cazul de fata! despre cea pe care o aperi tu nu stiu nimic. dar ma indoiesc ca celor doi "comentatori" le-a casunat asa, dintr-o data! taman pe ea! dupa cum nici mie nu mi s-a pus pata impotriva celor nominalizati din senin. PS: ce frizura cu tzepi si-a tras domocos! ce m-as distra sa-l vad si pe golea la fel(asa, bondocel cum e el!)
Postat 16 Noiembrie 2011, 00:37 de TDS
justitia bihoreana
Mai ciumetilor de Dinu si Cristian,cum va permiteti sa aruncati cu noroi in oamenii corecti din justitie care au dat examene pentru postul pe care il ocupa si nicidecum nu au fost numite dupa bunul plac al cuiva.Daca judecatoarea Jurjut va cheama in judecata aveti dovezi ca nu este corecta?Sa va fie rusine ca insultati un om fara sa va dati identitatea si motivul conc ret pentru care faceti acest lucru.
Postat 15 Noiembrie 2011, 22:54 de un justitiar
hai libertate!
fara justitie le dam focc tuturor smecherilor si daca e cazul REVOLUTIE ne am saturat de birocratie si proceduri, nespotism taxele nostre se perd in clientela preferentiala. CE perversa e acasa nu discutam, cata perversitate are in ea VOI CHIAR CREDETI asa ceva!!! daca era surda si oarba o intelegeam perfect dar poate este !!!! faceti analizele sa vedem ce mai descoperim.
Postat 15 Noiembrie 2011, 17:06 de hai REVOLUTIA!
vai si amar!
alta care nu cunoate legea ca RIZTLI dar codul etic profesional il cunoaste?ha, ha, ha, ha, ha, ha ne ramane computerul fara oamenii in justitie si alte institutii
Postat 15 Noiembrie 2011, 17:02 de ha, ha, ha, ha
ai dreptate
@dorina: ai mare dreptate! o spun din nou, pot admite faptul ca oricine ajunge in instanta crede in dreptatea lui. si daca rezultatul este contrar va spune ca judecatorii sunt corupti. insa in ceea ce am aratat eu in comentariu JUR ca dreptatea a fost de partea mea(confirmata de juristi, avocati, oameni din Primarie), doar judecatorii nu au vazut nimic si nu au vrut sa vada nimic. si degeaba mi-au dat dreptate altii, doar decizia judecatorilor conteaza. deci, a ramas JUSTITIA DIVINA. pana acum am vazut-o in ceea ce priveste partea cu care m-am judecat. astept SA O VAD si in ceea ce-i priveste pe judecatorii care s-au pronuntat in cauza! SIGUR VA VENI! si intamplator sau nu, cauza mea a avut legatura cu cateva personaje din Primaria oradeana(anterior datei de 01.06.2008). si ei vor fi pedepsiti de DIVINITATE, inclusiv o persoana care se considera mai aproape de EA.
Postat 15 Noiembrie 2011, 14:36 de TDS
@TDS
Daca am ajuns sa ne bazam pe justitia divina.. dar aia cu sa-ti folosesti spaga..... medicam.. si popa... ,o stiti? E mare pacat sa-ti bati joc de linistea si mai ales de dreptatea oamenilor....Dar baietii, ce fac?
Postat 15 Noiembrie 2011, 14:17 de dorina
ha, ha, ha, ha
ha, ha, ha PROFESIA libera p[ermite abuzul de a nu respecta legea te pui cu BAROUL sau CECAR sar in aparare JUDECATORIA si GARDA financiara cand verificati INCOMPATIBILITATILE, niciodata asteptati prescrierea faptelor PENALE :))) cand promovezi nespotismul nu poti sa ai parte de calitate profesionala, nici vorba e ca si cand ai baga 10 bolnavi cu 50 sanataosi in timp devin si ei bolnavi :))))) si nu au capacitate de a persevera profesional. sunt aparate cu biroezonanta faceti le Q de a vede ce avem in realitate : deficiente mentale graveeeeeeeeeeeeeeee:)))))) NOI societatea ii bagam pe totii in aceiasi oala dar nu sesizam pericolul distrugem genele sanatoase.
Postat 15 Noiembrie 2011, 12:41 de ha, ha, ha, ha
opinie
@dinu: se stiu dar "spagatita" este intotdeauna greu de probat! doar daca exista un denunt lucrurile sunt mai usoare!
Postat 15 Noiembrie 2011, 11:44 de TSA
intrebare
Dar daca se stiu judecatorii care calca strimb de ce nu se iau masuri? Sau e o intrebare prosteasca!!!!!doar nu te duci de placere in fata lor, ci tocmai pt. a evita sa-ti dai in cap cu cealalta parte... nu stiu cine sint regina cepei si ceilati dar de JURJUT FERITI-VA CA E DE COMA... Face pe proasta dar e altceva la mijloc....
Postat 15 Noiembrie 2011, 11:40 de dinu
da, da
@cristian: mai adauga-l pe "Mesterul Manole", pe "Printesa cepei", pe "Securista sotia unui primar" si tabloul va fi(mai)complet!
Postat 15 Noiembrie 2011, 10:48 de TDS
vax
S-o vedeti pe vicea de la tribunal, Daniela Lazar Jurjut ce le stie!!!! si toata lumea ii cunoaste pretul...ca nici nu-i mare...Vicele astea sint puse cu ajutorul sefei de la Curte Madam Cigan, care le manevreaza in functie de interesele ei personale
Postat 15 Noiembrie 2011, 10:42 de cristian
ana,ana...
@Alarma: foarte posibil sa fie adevarat ce zici! Dar subiectul articolului este din nou, JUSTITIA BIHOREANA! Asa ca, articolul este binevenit! Despre A.A. si Galassini se poate scrie un alt articol!
Postat 15 Noiembrie 2011, 09:58 de TDS
Hotul striga "hotul"
Tocmai Aron Ana si-a gasit sa acuze; marea poama de afaceri care minte cum respira si e in stare de orice marsavie ca sa-si atinga scopul! Asta ar trebui ascunsa undeva sa nu-si mai bata joc de unul si de altul; atata etica si bun simt zace in ea cat intr-o hiena. De legatura grupului de firme Galassini cu Filip cati stiu? Ar fi interesant de facut ceva controale si pe acolo! Cred ca s-ar descoperi lucruri interesante.
Postat 15 Noiembrie 2011, 09:33 de Alarma
erori
din cauza vitezeide tastare mi s-a strecurat o eroare gramaticala: se va citi""mie mi-a demonstrat...
Postat 15 Noiembrie 2011, 09:22 de TDS
zu zu
@zizou: sa zicem ca e asa cum zici(admit asta cu atat mai mult cu cat nu-l suport pe ghilea si pe niciunul dintre portocalii!)! dar faptele relatate sunt cele descrise(daca si madam vicepresedinta aproape recunoaste). si atunci ce importanta mai are de ce s-a scris articolul? BINE CA S-A SCRIS! tot ce am citit in bihoreanul referitor la juistitia bihoreana mi-e mi-a demonstrat clar de ce mi s-a intamplat ce mi s-a intamplat in procesele avute! IMPACT-ul a existat.
Postat 15 Noiembrie 2011, 09:10 de TDS
pseudoziaristi spagari
voi vorbiti de spagi cand voi suteti platiti zilnic extra pentru articole comandate impotriva cuiva care deranjeaza pe mai marii bihorului. Uite cum sta treaba.d na de la galassini prietena buna cu gunoiul de ghilea ii spune sa o ajute la ziar cu publicarea unui articol si iata rezultatul...la fel ca mai celebrele cazuri de articole defaimatoare la adresa altor oameni profesionisti care deranjeaza scursurile societatii ce conduc bihorul.la fel l au denigrat pe antal...ritli...bitea etc.
Postat 15 Noiembrie 2011, 08:57 de zizou
i-auzi...
personal am avut de-a face cu avocatii DOMOCOS&GOLEA, intr-un proces ce ar fi trebuit sa fie de mare IMPACT! mereu am spus ca orice avocat trebuie sa-si apere clientul dar cand o face spunand minciuni pe banda rulanta parca e prea mult. sper ca "blestemele"mele sa se implineasca si sa se aleaga praful de toti cei care au contribuit la infrangerea mea in instante, desi dreptatea era evident de partea mea!
Postat 15 Noiembrie 2011, 08:56 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON