URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 28 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
28 Iulie 2012, 10:05

Ziua concertelor, la Lotus

Ziua concertelor, la Lotus "VINOVAŢI" DE DISTRACŢIE. Îndrăgita trupă Voltaj se întoarce la Oradea pentru un concert live în cadrul evenimentului Ciuc "Simte gustul verii, trăieşte distracţia!", publicul putând asculta ultimul hit, "Dă vina pe Voltaj", intens difuzat în această vară de posturile de radio româneşti
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădenii care nu au apucat să plece în vacanţă, dar care nu concep să renunţe la distracţie, sunt invitaţi în această săptămână la Lotus Center.

Sâmbătă, 28 iulie, pe scena Ciuc Live Music din parcarea centrului comercial vor urca trei trupe în vogă, iar spectatorii vor putea participa şi la o tombolă care-i poate trimite la show-ul excentricei Lady Gaga, programat la Bucureşti pe 16 august.

"Plaja" Lotus

Pentru orădenii rămaşi acasă, Lotus Center va găzdui săptămâna aceasta mai multe evenimente menite să-i distreze atât pe copii, cât şi pe cei mari. Seria va începe joi, 26 iulie, la etaj, unde la ora 15 va începe "Marine Party", o petrecere la care copiii se pot juca învăţând despre creaturile marine. Picii sunt chemaţi la un atelier de creaţie unde vor decupa şi colora peştişori, pentru ca de la ora 16 să aleagă ce personaj vor să devină la sesiunile de face-painting.

La ora 18 va începe un concurs care va desemna cel mai frumos castel de nisip, "construcţiile" urmând să fie realizate pe o "mini-plajă" amenajată special în acest scop. Petrecerea "marină" se va încheia cu un atelier de creaţie, unde participanţii pot confecţiona acvarii colorate din carton, şi cu un concurs ce va premia cea mai reuşită planşă cu vieţuitoare subacvatice.

A doua zi, vineri, este rezervată pasionaţilor de sport: în cadrul "Olimpiadei Lotus Center", între orele 18 şi 20, trupa Fit Dance Vogue Center va da un spectacol de dans şi gimnastică aerobică. De altfel, pe tot parcursul Olimpiadei londoneze, orădenii vor putea urmări evenimentele sportive pe ecranele amplasate în cafenelele de la etajul centrului comercial.

Live pentru orădeni

Principalul eveniment al verii, organizat de Heineken România în cadrul proiectului Ciuc Live Music, se va desfăşura a doua zi, în parcarea Lotus. Oradea este unul dintre cele trei oraşe în care compania a pregătit un concert live sub motto-ul "Simte gustul verii, trăieşte distracţia!". După ce timp de câteva săptămâni o terasă Ciuc a fost instalată în parcarea mall-ului, sâmbătă se va da drumul distracţiei cu muzică, de la ora 20 pe scena special amenajată urmând să concerteze trei trupe importante.

Prima, în ordine cronologică, este Mandinga, care a reprezentat România la Eurovisionul din acest an şi care va cânta pentru prima oară aici piesa cu care a concurat, "Zaleilah". După, va urma Bere Gratis, o formaţie care de 14 ani se menţine în topuri, iar recent a lansat un nou album: "În faţa ta". Melodiile melancolice ale pop-rockerilor vor fi urmate de cele energizante ale unei alte trupe cu priză la public, Voltaj, formaţie care şi-a strâns fanii cu melodii precum "20", "De-ai putea sta" sau "Asta-i viaţa", şi mai nou i-a recucerit cu noul single "Dă vina pe Voltaj", difuzat în heavy-rotation la posturile de radio.

Bilete la Gaga

Heineken Romania a pregătit orădenilor şi o tombolă. Fie că se înscriu în perioada 23-26 iulie la terasa din parcarea Lotus, după ce au cumpărat două halbe de Ciuc, fie că o fac la un punct amenajat în complexul Carrefour Lotus, după achiziţionarea a şase produse ale aceleiaşi mărci, participanţii vor avea şanse la câştigarea unor premii "muzicale" deloc de neglijat.

Organizatorii au pus la bătaie patru chitare electrice cu semnăturile artiştilor prezenţi, 15 playere MP3 şi 10 premii a câte două bilete la concertul Lady Gaga, care va cânta în premieră în România pe 16 august, la Arena Naţională din Bucureşti. Important şi de reţinut este că extragerea biletelor câştigătoare va fi făcută între recitalurile celor trei trupe invitate. Aşa că, pe lângă distracţie, destui spectatori se vor putea bucura şi de premii pe care să nu le uite.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON