URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 28 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
04 Iulie 2012, 09:01

O tânără cu imaginaţie a câştigat 2.000 de euro de la OSC

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În urma unei campanii iniţiate de Oradea Shopping City pentru a găsi un "ambasador" care să reprezinte şi să promoveze zona de enterntainment Cortina din cadrul mallului, o tânără orădeancă s-a ales cu 2.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al OSC, Patricia Dumitru, câştigătoarea campaniei "Vreau să fiu ambasador Cortina", a obţinut 15.332 de voturi pentru filmuleţul de prezentare al zonei Cortina pe care l-a realizat în etapa finală a concursului, întrecându-i pe ceilalţi doi finalişti.

"Le sunt recunoscătoare celor care m-au susţinut. Sunt foarte fericită şi deja îmi fac planuri pentru a cheltui premiul cel mare", a spus Patricia.

Orădeanca este studentă în anul I în cadrul Facultăţii de Litere, profil Germană-Engleză, şi timp de şase luni, perioadă în care va avea titlul onorific de Ambasadoare Cortina, va avea acces la toate evenimentele organizate în Oradea Shopping City, va primi invitaţii gratuite la film şi în zona de divertisment. În plus, ea va trebui să reprezinte şi să promoveze evenimentele care vor avea loc la Cortina.

Campania "Vreau să fiu Ambasador Cortina!" a fost lansată în luna aprilie şi a cuprins mai multe etape în cadrul cărora concurenţii - care au avut vârste între 18 şi 35 de ani - au găsit cele mai inedite şi îndrăzneţe metode de a promova zona de enterntainment a OSC. Filmuleţul câştigător poate fi văzut pe pagina de Facebook a Oradea Shopping City.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Patricia
Multumesc frumos :)
Postat 04 Iulie 2012, 17:19 de Dumitru
marcell
...si desteapta si frumoasa...felicitarile mele, Patricia Dumitru.
Postat 04 Iulie 2012, 10:14 de m
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON