URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
07 Octombrie 2011, 08:13

Frumoasele Transilvaniei se întrec la Oradea pentru titlul de Miss

Frumoasele Transilvaniei se întrec la Oradea pentru titlul de Miss Carla Kovacs e una dintre orădencele aspirante la titlul de Miss Transilvania
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Agenţia M Models împreună cu Tres Jolie şi Bamboo Group organizează, duminică, de la ora 20, la Teatrul Regina Maria concursul de frumuseţe Miss Transilvania, primul de acest gen din Oradea.

18 tinere aspirante la o carieră în modeling, venite din Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Timişoara, dar şi din Oradea vor defila în faţa unui juriu format din deisgneri de modă şi reprezentanţi ai sponsorilor în lenjerie intimă, costume de baie şi rochii de seară. De asemenea, vor răspunde şi la nişte întrebări despre personalitatea lor.

În pauzele de concurs spectatorii vor putea urmări prezentările colecţiilor semnate de Adina Junc, Amalia Buie, Ioana Silaghi şi Carlo Pignatelli Men's Concept by Rendez-Vous. În programul artistic sunt incluse recitaluri ale tinerelor Oana Buiciuc, Anca Căuş şi Corina Marta.

Ocupantele primelor trei locuri pe podium vor fi premiate cu vouchere oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului, dar vor primi şi joburi de modă în Bucureşti. "Observatorul delegat de Bamboo Group va alege şi o concurentă care va câştiga un premiu excepţional, o săptămână de prezentări de modă şi şedinţe foto pe plajă la Miami", a mai spus Marius Molan, organizatorul evenimentului.

Un bilet la concursul de modă costă 10 lei şi poate fi cumpărat de la casieria Teatrului Regina Maria (secţia maghiară) până vineri, dar şi cu o oră înainte de concurs. Partenerul principal al evenimentului organizat de agenţia M Models, în colaborare cu Tres Jolie şi Bamboo Group este Leonardo.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON