URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
20 Octombrie 2011, 15:09

Flavius Bunoiu: Toamna Orădeană a fost mai reuşită ca anul trecut

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Flavius Bunoiu, directorul Casei de Cultură Oradea a prezentat joi, într-o conferinţă de presă la care au participat şi bloggeri, bilanţul ediţiei 2011 a Toamnei Orădene, desfăşurate în perioada 23 septembrie - 12 octombrie.

Festival cu rest

În primul rând, au fost prezentate datele financiare ale festivalului. Astfel, veniturile totale, provenite atât din bugetul local cât şi din surse proprii, s-au ridicat la 551.908 de lei, din care banii alocaţi de Consiliul Local au fost 265.000 de lei, cu 42.000 de lei mai mult ca în 2010.

În ceea ce priveşte veniturile din surse proprii - adică din sponsorizări, activităţi comerciale şi biletele vândute la spectacole -, acestea s-au ridicat la 286.908 lei, cu 56.806 lei mai mult ca în 2010.

În privinţa cheltuielilor, Bunoiu a precizat că acestea vor fi în jur de 350.000 de lei. "Mai sunt facturi de venit, de la Electrica, de la RER, mai sunt artişti care au fost plecaţi şi nu ne-au dat conturile lor, mai sunt impozitele pe drepturile de autor ale colaboratorilor. Deocamdată cu cheltuielile plătite am ajuns la 296.000 de lei", a spus directorul.

Aşadar, la fel ca anul trecut, Casa de Cultură rămâne cu bani în urma festivalului, mai exact cu peste 200.000 de lei. "Pentru al doilea an consecutiv Toamna Orădeană este festivalul care îşi recuperează integral, poate chiar mai mult decât atât, cheltuielile din bugetul local. Iar banii aceştia se vor vedea şi în următoarele activităţi", a declarat Bunoiu.

Moldoveni scumpi

În privinţa onorariilor trupelor care au concertat în ultimul weekend, cea mai costisitoare a fost formaţia Zdob şi Zdub. Numai onorariul, fără cheltuieli de cazare şi transport, a costat CCO 5.800 de euro. Pentru Fly Project s-au plătit 1.700 de euro, concertul Şuie Paparude a costat 1.600 de euro, Connect-R 2.000 de euro, Vh2 2.800 de euro, iar Trupa Veche 1.500 de euro.

"Dacă aţi observat o anumită scădere în importanţa concertelor în aer liber este pentru că am ales să scădem din bugetul concertelor pentru a creşte valoarea spectacolelor din săli. Toamna Orădeană nu înseamnă doar concerte în parcare, cu mici şi bere, pe care unii nu le adoră, să zicem aşa", a precizat directorul CCO.

Despre spectacolele în sală, în număr de 11, Bunoiu susţine că au avut mai mare succes anul acesta. "La capitolul bilete am stat mult mai bine ca anul trecut, cel puţin în a doua săptămână, când toate spectacolele s-au jucat cu casa închisă, ceea ce ne bucură pentru că înseamnă că am făcut alegeri foarte bune. Am vândut în jur de 2.000 de bilete, cam cu 500 mai multe decât anul trecut", a spus Bunoiu. Cel mai scump spectacol a fost "Podu'", cu Horaţiu Mălăiele, George Ivaşcu şi Meda Victor, care a costat în jur de 10.000 de lei.

Promovare online

În acest an, Toamna Orădeană s-a bazat pentru promovare mai mult pe partea online, prin site-ul propriu, Facebook, Twitter şi prin diverse bloguri. "Am spus la începutul Toamnei Orădene că îmi doresc o uşoară cunoaştere a festivalului în afara judeţului deocamdată. Iar în momentul în care vom avea cu adevărat un festival extraordinar, pentru care unui om să i se merite să vină din Sibiu, vom face eforturi să-l promovăm la nivel naţional. Deocamdată suntem mici", a spus Bunoiu.

În privinţa rezultatelor, directorul CCO susţine că Toamna Orădeană a depăşit vizibilitatea online a unor evenimente importante din ţară, precum TIFF, Peninsula sau Festivalul de Teatru de la Sibiu. Bunoiu a spus că materialele promovate pe toate mediile online au avut, în total, 1.500.000 de vizualizări şi aproximativ 300.000 de vizitatori unici din toată ţara.

Bloggeri la pachet

Cifrele globale, luate însă defalcat, nu mai sunt atât de spectaculoase. Site-ul oficial al evenimentului, de exemplu, a avut, timp de o lună, 12.249 de vizitatori unici (mai puţin de un sfert decât adună site-ul BIHOREANULUI într-o lună). Pe Facebook, unde pagina Toamnei Orădene are 2.254 de fani, au existat 356.655 de vizualizări şi re-distribuiri pe alte pagini, iar pe Twitter 2010 menţiuni cu Toamna Orădeană.

În privinţa postărilor pe cele circa 25 de bloguri, numărul total de vizualizări a celor 202 de articole care vorbeau despre festival ar atesta 529.000 de vizualizări pe o lună de zile (ca ordin de mărime, aproximativ cât strânge singur site-ul BIHOREANULUI într-o lună).

Pentru a promova festivalul, directorul CCO a adus şi 10 bloggeri din ţară la Oradea, cărora le-au fost plătite transportul şi cazarea. "Li s-a plătit cameră la hotel şi biletul de tren. O cameră single a costat 60 de lei, iar un apartament cu trei camere în care au stat mai mulţi. Nu am exact costurile totale. Sunt nişte oameni care au ajutat la promovarea unui festival. Este un preţ modic pe care ne-am angajat să-l plătim", a spus Bunoiu, precizând că blogerii orădeni nu au primit, în schimb, niciun fel de onorarii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
44 Comentarii
du-te ma si te culca
CENZURAT
Postat 27 Octombrie 2011, 08:59 de Ilie de la scularie
cine, bunoiu ?
serios. si tragi apa....
Postat 25 Octombrie 2011, 21:11 de bleah
UNSUBSCRIBE
hei, am dat deja de 3 ori unsubscribe la comentarii ... aveti de gand sa ma scoateti?
Postat 25 Octombrie 2011, 01:24 de Mortu
ma doare in 14
CENZURAT
Postat 25 Octombrie 2011, 00:10 de China Blue
fucking jmeker
pont pentru bihorel: mircea stroe e tot .... care se vopseste la par
Postat 24 Octombrie 2011, 23:38 de pont
eşti sensibil?
Ţi-am răspuns pe "limba" ta, "mecanicule". Acuma te dai gingaş? Aşa te consider eu, un fraier, pentru că nu ai curajul unei discuţii bărbăteşti, ci te ascunzi în anonimat şi torni venin pe forumuri. Câtă vreme eşti un anonim, nici nu te poţi plânge că eşti insultat. Taci şi înghite!
Postat 24 Octombrie 2011, 22:31 de Florin Ciucaş
nici nu ma mir
nici nu ma mir ca esti acuzat de spagi si alte lucruri necurate, dl. ciucas, din moment ce limbajul tau e la fel de josnic ca al celor pe care-i acuzi de acuze (daca pot sa spun asa). i-auzi exprimare de "ziarist": "fraiere, nu mai scrie mizerii ca veti avea mesajele sterse". pai ce pretentii poti sa ai de la ei, daca matale vorbesti asa si mai si cenzurezi ? vino cu contraargumente daca esti asa istet...
Postat 24 Octombrie 2011, 20:22 de fucking amal
Dintii si limba
Dintii catre limba: - Daca te presam putin te putem taia! Limba: - O singura injuratura daca rostesc unei persoane nepotrivite si zburati toti 32!
Postat 23 Octombrie 2011, 23:23 de Io
@mecanicul
Şi e numai începutul, fraiere! Stai să vezi ce urmează. O să scotociţi după cuvinte pe fundul halbelor şi nu veţi găsi decât ecoul propriilor râgâituri. :) Uite, Bunoiu a cedat primul, nu mă mai lasă să scriu pe blogul lui, pentru că l-am făcut de râs demonstrându-i în doi timpi şi trei mişcări că e un mincinos. Who's next? P.S. Şi nu mai scrieţi mizerii, folosiţi argumente, altminteri veţi avea mesajele şterse. Oricum am observat că asta e moda la voi, când nu vă convin argumentele trageţi jaluzelele :)
Postat 23 Octombrie 2011, 22:17 de Florin Ciucaş
te-ai trezit ?
te-ai trezit la viata mai ciucas, sau te-ai treziyt din betie ? uite ca mai nou raspunzi pe forumuri, iei altitudine, te agiti ! a inceput sati creasca parul si ai dureri ? ia mai lasa-ne cu "opiniile" tale de cetatean, vezi de fitzuica matale ;)
Postat 23 Octombrie 2011, 21:29 de mecanicul
@Laurentiu
Laurenţiu, vezi că te aşteaptă Lilişor în sacul de dormit. Şi dacă află că ai umblat pe site-uri serioase, te bate. Du-te repede, poate trece pe-acolo Gogu cu dovezile... :)
Postat 21 Octombrie 2011, 21:57 de Florin Ciucaş
scuze din nou
Scuze din nou. Am un virus, mi-a luat razna tastatura.... Promit ca nu se va mai intampla. Ignorati-mi mesajul anteior...
Postat 21 Octombrie 2011, 17:58 de Io
niste bunoaie
nu nu, e oltean cu siguranta. niste bunoaie, domne, niste bunoaie... :)
Postat 21 Octombrie 2011, 15:28 de Io
Scuze
Imi cer scuze pentru mesajul anterios: am gresit. Nu e oltean, e oradean si-l cheama Florin.
Postat 21 Octombrie 2011, 14:02 de IO
mancatorul de praz
toata lumea din bransa il stie pe nea gogu matriterul, e un oltean rupt in fund care a venit la oradea cu foamea-n gat si a poluat presa cu spagile lui. poate ca mesajul cenzurat era un autodenunt :)
Postat 21 Octombrie 2011, 13:55 de Io
Nea Gogu
Nea Gogu doar spunea ca se ia spaga prin redactiile ziarelor. Asta e ce-a deranjat, dupa cate se pare.
Postat 21 Octombrie 2011, 13:39 de Ursut.ro
nea Gogu
Nea Gogu Matriteru este rugat sa se prezinte la noi la redactie cu comentariul cenzurat de ebihoreanul. Daca n-a fost sters sigur nu a fost link [spam], e ceva ce deranjeaza.
Postat 21 Octombrie 2011, 12:48 de Laurentiu Oradeanul
iar n-ati luat spaga ?
CENZURAT
Postat 21 Octombrie 2011, 08:34 de nea Gogu matriteru
multumesc pentru trafic
Emo-ule, multumesc pentru trafic. :D Ma si intrebam de ce am 20 de afisari in plus in ultimele minute. :))
Postat 21 Octombrie 2011, 00:55 de Dan-Marius
ce mutra ai
dane, nu-i de mirare ca esti asa deprimat la ce site ai. nu vrei o lama?
Postat 21 Octombrie 2011, 00:48 de emo
100% distractie
10%, da-mi voie sa ghicesc: nu ai fost acolo si te iei dupa aberatiile altora. Iar daca ai fost nu te-ai simtit deloc bine... daca stau sa ma gindesc, parca am vazut un tip cam constipat care ii privea invidios pe cei care de distrau de minune la Zdob si Zdub, in ciuda frigului. :D
Postat 21 Octombrie 2011, 00:35 de Dan-Marius
2000 din 200.000 si ceva de mii de oradeni plus resti veniti...
AU MERITAT BANII MOLDOVENII DOMNULE BUNOIU...??? SI LA O NUNTA CAND ITI BAGI O FORMATIE BUNA TRE SA DANSEZE JUMATE DIN NUNTA CEL PUTIN SA STII CA AI PLATIT NU STIU CATE SUTE DE EURO SAU MIII....ASA SI AICI...PRIZA LA PUBLIC SLABA SAU F SLABA....ADEVARUL ESTE CA NU VA PRICEPETI...DESI CREDETI PERSONAL CA :"NIME NUI CA MINE"!!!
Postat 21 Octombrie 2011, 00:28 de 10%???
amuzament la greu
Drept sa va spun, de fiecare data cind sint ca dau in depresie accesez ebihoreanul.ro... cind vad timpeniile scrise aici imi sau seama ca poate fi mult mai rau si trec intr-un optimism irecuperabil si de nevindecat. Inteleg ca unii dintre reporterii de la ebihoreanul au probleme grave de vedere (sper ca nu au si carnet de sofer pentru ca sint un pericol grav pentru cei din jurul lor), dar nu stiam de probleme mentale pe care le etaleaza unii... I-auzi, "Noi am relatat obiectiv, pentru cititorii noştri". HA!
Postat 21 Octombrie 2011, 00:27 de Dan-Marius
public
Şi mai era o chestie enunţată de Ursuţ, aia cu publicul care vezi Doamne participa la concerte, şi cânta de nu mai putea. Eu am fost la concertul de final, cu Zdob şi Zdub, şi sincer mi-a fost cumva ruşine, ca orădean, de feedback-ul slab pe care l-au avut moldovenii de la noi. Şi şi de participarea prea puţin numeroasă. Acolo câţi ai numărat în halbă? Noi am scris 2.000. Tu probabil ai văzut 10.000...
Postat 20 Octombrie 2011, 23:56 de Florin Ciucaş
cu asta sunt de acord
cu asta pot fi de acord... bloggerii nu sunt concurenta presei, nici macar a celei online. multora le lipseste responsabilitatea propriilor declaratii... si apoi, de la un blog parca as astepta informatii in completarea celor pe care presa(incompetenta, fricoasa...resposabila?) nu le poate proba deci se abtine de la a le arunca in discutie... si in loc de asta ce se intampla... scriitorii de jurnale online din oradea fac zid in jurul unei persoane publice controversate... asta mi se pare culmea... asteptam de la voi informatie, nu laude desarte ..nu va retine nimic. va pretindeti liberi...si ce faceti cu liberatea voastra? de cand si de ce e razboiul lui bunoiu razboiul vostru?
Postat 20 Octombrie 2011, 23:49 de ina
alo!
Reporterii de teren apreciază singuri câţi oameni participă la un eveniment. Doar nu crezi că dăm cu banul în redacţie, sau că le stabilesc eu din birou. Chestiile astea sunt clar subiective, mai ales la evenimente din astea, unde oamenii sunt în mişcare, la unele concerte vin mai mulţi, la altele mai puţini, mulţi stau pe la mese şi beau şi nu sunt vizibili. Ca să nu mai zic că tot timpul organizatorii umflă cifrele ca să îşi justifice existenţa şi banii tocaţi. Ce să zic, mare temă de discuţie! Să te cred eu pe cuvânt că au fost 3.000? Tu de unde ai scos cifra asta? Din halba de bere? Sărbătoarea oraşului ar trebui să scoată puhoi de lume în stradă, şi nu mâncători de mici, râgâitori de bere şi cumpărători de chilipiruri. Şi de aici e o întreagă discuţie, de ce nu e emulaţie destulă în oraşul ăsta sau, de pildă, dacă e bine să se facă asemenea manifestări pe frigul din octombrie...
Postat 20 Octombrie 2011, 23:30 de Florin Ciucaş
.
Vrei cateva exemple? Te faci ca nu vezi, a? Hai ca desenez si metaforele de acum inainte. Scrie de Bunoiu daca vrei, ce vrei tu, cat vrei...daca de el iti place si l-ai luat in vizor. Insa nu scrie ca au fost 400-500 de oameni, cand au fost 3000. Nu scrie ca nu vad concertul de bloggeri oamenii care au fost acolo la gard. Realist vorbin, chiar suntem aproape toti mici de inaltime, fara sa mai pui la socoteala scena care era la un metru. Nu scrie ca lumea n-a cantat cu artistii, cand toti sareau acolo in fata. Nu scrie ca festivalul nu prezinta interes, cand n-a fost asa. Nu compara cifre facute de fetite dezbracate sau de contoare de trafic la care uiti sa aplici diferite filtre (ca sa dea cand citeste 1 om ca au citit 2-3-4) cu traficul generat de Toamna Oradeana ca sa tragi concluzia ca e vax albina. Cu astea ai dat in Festival, desi chiar tu spui ca tinta ta e alta. Ati lovit in tot Daca asta e obiectivitate la tine, cu tot respectul, ma retrag. Pentru ca n-as vrea sa te vad cum te manifesti cand esti subiectiv
Postat 20 Octombrie 2011, 22:39 de Ursut.ro
alo!
Cum adică "nu veni", "du-te acolo"? Unde să vin, măi, şi unde să mă duc? E oraşul meu, sunt acasă, mă confunzi cu veniturile de care ne lovim la tot pasul! Ce festival am stricat? Noi am relatat obiectiv, pentru cititorii noştri, care e programul, ce au de văzut, când, unde, şi care a fost desfăşurarea principalelor evenimente. Vii tu, The Great Ursut, sa ma inveti ce sa scriu, sau cum? In mintea unora dintre voi există o confuzie gravă între un eveniment şi vremelnicele personaje care se ocupă de organizarea lui. Adică dacă scriu că Bunoiu cu ai lui au băgat mâna în banii publici, am "dat" în festivalul oraşului, sau cum? :)
Postat 20 Octombrie 2011, 22:32 de Florin Ciucaş
.
Spneai ca: \"Tu spuneai ca \"am făcut cât meritau cititorii noştri, căci pentru ei scriem\"\" . Cu alte cuvinte atata merita cititorii vostri? Sa ii mintiti sau sa scrieti articole de umplutura? Tot tu spui ca nu exista atractie pentru evenimente culturale si de asta nu insistati. Pai foarte bine atunci. Uite ca noi am crezut altfel si am insistat pe Toamna Oradeana. In fina insa vii si te compari cu noi, cand traficul tau e pe gagici goale ca pentru alea exista atractie. Nu crezi ca e absurd? (ca doar nu o sa-mi spui ca traficul vostru vine cand scrieti de Bolojan)
Postat 20 Octombrie 2011, 21:55 de Ursut.ro
.
Nu va pretinde nimeni sa scrieti cu drag, va ceream sa nu scrieti "cu scarba". Nici sa bagati rahatul sub pres nu va cere nimeni, insa si aici e clare lunga pana la ce faceti voi, pentru ca voi scuturati presul pana iese dreqului ceva si daca nu iese il luati si pe al vecinilor. Cat despre traficul asta, cifrele de la articole spun totul. Articolul asta cica e citit de 290 de ori, numa ca din nesimtire sau din nestiinta (care o fi oare?) nu aveti un filtru pe IP, astfel incat daca las un comentariu se pune doua "citiri". Il mai votez sau mai revin o data pentru a vedea ce-au mai scris altii, mai fac 2-3 citiri si tot asa. Cu alte cuvinte din 290 de "citiri", vreo 30-40 sunt de la bloggeri care au venit, comentat si refreshuit sa vada ce s-a mai zis. Maine nu o sa mai vina oricum, stai linistit. Si nu in ultimul rand, o dai intr-una cu bani publici. Bai, daca se fura bani publici du-te si demasca lucrurile acolo. Nu veni si strica un festival pentru asta. Si nici nu improsca cu noroi in niste oameni doar pentru ca au legatura cu el. Crezi ca au crescut banii publici cand ati zis voi in primul weekend ca sunt 400 de oameni la festival, cand erau 2000-3000?
Postat 20 Octombrie 2011, 21:53 de Ursut.ro
Uşor cu traficul pe deal
Dragi bloggeri, vă mulţumesc că ne citiţi! Ca să pricepeţi şi voi cam cum e cu traficul, poate chiar acest articol va reuşi să vă lămurească, prin puţinele sale vizualizări: publicului larg i se cam rupe de temă şi nu îl citeşte, iar voi, oricât vă agitaţi, precum bulele din Pepsi Cola, nu strângeţi decât 3-400 de citiri. Câteva lămuriri. Am pus în articol comparaţia cu traficul Bihoreanului pentru ca omul care citeşte să poată să îşi dea seama ce reprezintă cifrele cu multe zerouri vehiculate propagandistic de Bunoiu, atâta tot. Trebuia să le fi dat pe ale Bihon-ului, care sunt de 3-4 ori mai mari ca ale noastre, să fie şi mai ridicolă “realizarea” voastră? Nu e vina nimănui, din păcate cam ăsta e interesul pentru aşa numitul act de cultură. Voi aţi făcut ce aţi putut, noi am făcut cât am crezut şi – ca să răspund unei critici penibile – am făcut cât meritau cititorii noştri, căci pentru ei scriem, nu pentru organizatori. Iar organizatorii nu meritau nimic, fiindcă ne boicotează şi ne detestă profund de când am dovedit că-s o gaşcă pusă pe furat bani publici. Vă faceţi toţi că nu ştiţi nimic de articolele de anul trecut. Daţi nişte search-uri şi împrospătaţi-vă memoria înainte de a arunca cu zoaie. Şi mai lăsaţi-ne cu “articole scrise cu drag”! Să scrie cu drag de ei înşişi Bunoiu şi ai lui, că doar în asta sunt specialişti, iar acuma v-au cooptat şi pe voi în fan club, sunt destui lăudători. :) Cât despre traficul Bihoreanului, e atât cât este, dar, mai important decît orice, este transparent, măsurat şi de SATI, şi de trafic.ro, deci dincolo de orice dubiu. Pe acel “un anume” care face pe deşteptul îl invit să se mai uite o dată şi pe trafic.ro, şi va vedea că afişările pe ultima lună întreagă (septembrie) sunt aproape de cinci sute de mii. El s-a uitat la octombrie, dar nu îşi dă seama nici după juma de zi, sărmanul... Şi o ultimă precizare. Siteul ebihoreanul s-a lansat la finele lui 2009, deci nu avem nici 2 ani, nici pomeneală de 6! Alţii (decât voi) zic să sunt cifre bune pentru ceva făcut din iarbă verde! Încă o dată mulţumiri că ne citiţi ;)
Postat 20 Octombrie 2011, 21:40 de Florin Ciucaş
Hai zau
Ce-s frate cu toate articolele astea? Comparatii absurde care n-au nicio noima decat pentru cine nu se pricepe si ia de bune cifrele astea. Cei de la Bihon nu vad de noi peste gard, voi nu mai puteti sa incapeti de noi pe la conferinte (mentiunile pe care le faceti "vin si bloggerii", "aduce si bloggeri acolo" suna ca si cum am fi niste sectanti sau cine stie ce) si asa mai departe. Va e frica ca va ia cineva boii de la bicicleta? Cafeaua de la conferinte? Duceti un razboi absurd cu cineva care nici n-ar fi rivalii vostri intr-o societate normala ci doar o nisa care se intersecteaza cu voi uneori. In rest sunt chestiuni total diferite. Pot sa va si explic in amanunt daca vreti :) Tocmai din acest motiv e si absurda comparatia facuta intre cum au acoperit bloggerii si cat "livreaza" ziarul prin toate articolele lui. "Razboiul" in sine e absurd si nu-i inteleg sensul. Atata pot unii dintre voi? Din 12 articole sau cate au fost, unul nu l-ati scris "cu drag", ci toate-s scrise intr-un mod din ala uracios (remember 400-500 de oameni?). Parca va si vad bosumflati cand il scriati. Uite o diferenta majora intre voi si bloggeri. Din alea 200 multe sunt scrise cu satisfactie si placere.
Postat 20 Octombrie 2011, 20:17 de Ursut.ro
...
Deci am strans vizualizari pe TO cat Bihoreanul. Deci am facut treaba buna, avand in vedere ca nu avem vechimea site-ului Bihoreanul si nici nu suntem platiti. Acele vizualizari, Smaranda, au fost doar la articolele care mentionau TO, nu si la celelalte. :p
Postat 20 Octombrie 2011, 19:56 de Bogdan Pater
Ma asteptam la asa ceva
Ma asteptam la un asa articol, nu e nimic nou. Pot spune ca asta e chiar un articol marca ebihoreanul :) Informatii eronate intr-o comparatie de carton.
Postat 20 Octombrie 2011, 19:43 de Mortu
Lol
hai că încerc mai pe înțelesul tău: tu te lauzi că ți-ai luat casă cu 20.000 de euro și că e mai ieftină decât cea luată de bloggerul cutare care a dat ca fraierul pe ea 50.000 de euro. Problema pe care n-o vezi tu e că a ta casă e în suburbiile Tileagdului, pe când a bloggerului e în Cluj. Raportează asta la statisticile tale și-ai să-nțelegi de ce râd cei de mai jos de voi.
Postat 20 Octombrie 2011, 17:56 de Un anume
Lol
@Florin Ciucaș: datele sunt luate de pe trafic.ro-ul vostru. Și chiar de-ar fi de trei ori mai mare diferența, tot nu poți compara UN eveniment care are loc anual, cu ceea ce voi adunați de vreo 6 ani, zi de zi, postând fete despuiate, subiecte de CanCan, crime, violul de la ora 5 și lăbării gen ”Horea Vușcan a tras din nou un pârț”. E acolo o diferență. Mai pe limba ta, v-ați tras singuri palme cu articolul ăsta.
Postat 20 Octombrie 2011, 17:51 de Un anume
aragaz cu 4 ochi
greu cu cifrele la tovarasii blogarasi! in luna septembrie, ebihoreanul a avut 512.209 de afisari, 179.926 vizite si 52.496 unici (sursa: SATI). ce mama naibii, sunteti chiori sau faceti pe prostii, ca asa da bine?
Postat 20 Octombrie 2011, 17:45 de @Un anume
@Sulica
Prietena ta e ghinionista iar datele de trafic se pot cere. Pe langa asta, au fost deja publicate. Ca voi nu aveti habar nici cat trafic aveti voi pe luna, deja e total altceva.
Postat 20 Octombrie 2011, 17:33 de Dan C
SERIOS Smaranda?!?
@Sulică: dacă ați fi avut un tip angajat la SEO, ăla v-ar fi răspuns acum că ”intrați în Google Analytics și cereți share la statisticile celor 15”. Și le primeați, Florin.
Postat 20 Octombrie 2011, 16:49 de Un anume
cifre
mai astia cu blogurile, dar voi de unde scoateti sumele alea? ca la nici unul nu vad nici o cifra de trafic, si cand colo va cititi numa voi intre voi. asa si eu ma pot lauda ca o am de 30 de centimetri, da prietena-mea sa se uite dupa ea cu lupa. macar la bihoreanul vad clar cate citiri are un articol sau altul.
Postat 20 Octombrie 2011, 16:45 de Sulica
SERIOS Smaranda?!?
Pe trafic.ro arata ca ebihoreanul a avut 316.000 de vizualizari in septembrie 2011. Cum e atunci cu ”aproximativ cât strânge EBH într-o lună”, când ei au avut 529.000? Lol. Matematica Smărănica, matematica. Că v-au bătut la cur cu articole pe o singură temă, când voi postați zilnic, de ani de zile, câte 10-15 ștriri. E mare invidia că n-ați prins niște bilete la teatru, ai?
Postat 20 Octombrie 2011, 16:41 de Un anume
Matematica de eBihorean
Cred ca asta o sa fie cel mai vizualizat articol din cele dedicate de voi TO. O sa rotunjesc cifrele astfel incat sa le poti intelege si tu dar si pt ca sunt generos. Cele 13 articole despre TO pe care le-ati scris, insumeaza 6.000 de vizualizari. Au fost mai putine dar am zis ca-s generos, da? Read my lips: sase mii! sase! macar daca erau sasa mii frumoase :) siteul vostru, conform trafic.ro, face in TOTAL cca 480.000 views. Adica toate articolele! Cei 25 de bloageri au scris 200 de articole (repet: voi 13) care DOAR ELE au fost vizualizate de 529.000 de ori. Aceasta suma e mai mare de 88 ori decat 6.000 :)
Postat 20 Octombrie 2011, 16:26 de TheFUA.ro
Matematica si internetul
Smaralda, iar te bagi in matematici avansate si stii bine ca nu e domeniul tau. Iar pe internet lucrurile se masoara putin diferit decat oamenii de pe scena Aparitii pe bloguri: 202, care au generat 529.000 de vizualizari Apariti in presa: 95, care au generat 137.000 de vizualizari (asta include si ebihoreanul) Legat strict de Toamna Oradeana, sa nu comparam mere (totalul traficului ebihoreanul) cu pere (vizualizari DOAR pe articole TO). Practic presa a scris mai putin si a livrat mai putin dar nu ma astept ca o sa scrieti asta.
Postat 20 Octombrie 2011, 15:58 de Bloggerul
Bravo bah!
Voi raportati vizibilitatea unui eveniment cu gargara de poze sexy si fata de la pagina 5 si si alte balacareli pe care le scrieti care in total aduna intr-o luna cat a adunat UN singur eveniment? Raportul pe care l-ati facut dragi ebihoreni e un fel de macarale vs amigdale. Adica tamp.
Postat 20 Octombrie 2011, 15:51 de Dan C
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON