URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
26 Octombrie 2011, 17:32

După o investiţie de peste 400.000 de euro, KFC s-a redeschis în Lotus Center

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Restaurantul KFC din Lotus Center s-a deschis miercuri, cu o zi înainte de cea anunţată iniţial. Reţeaua de tip fast-food KFC a investit 410.000 de euro în mutarea şi renovarea restaurantului din Lotus Center, potrivit Ziarului Financiar.

Restaurantul KFC din Lotus are acum o sală de mese proprie şi o terasă, întinsă pe 80 de metri pătraţi. Unitatea a fost mutată, în urma renovărilor din centrul comercial, din zona cupolei în aripa dinspre Carrefour, lângă cafeneaua Violet.

"Investiţia în restaurantul KFC Lotus oferă clienţilor un spaţiu mai mare. Astfel, tradiţionalul restaurant de tip "counter" a devenit un restaurant cu sală proprie, un spaţiu în care putem primi peste 100 de persoane", a declarat Cristina Porumbel, asistent de marketing KFC România.

Potrivit reprezentanţilor Lotus Center, unitatea are o suprafaţă de 370 de metri pătraţi. Oficialii companiei au anunţat că în primul an de funcţionare, restaurantul ar urma să aibă o cifră de afaceri de 960.000 de euro.

Tot în Oradea, KFC a deschis în Oradea Shopping City cel de-al 42-lea restaurant din ţară, cu o investiţie de 350.000 de euro.

La începutul anului, KFC România anunţa că vrea să ajungă la un total de 50 de unităţi pe piaţa locală în 2011 şi o cifră de afaceri de 43 de milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de 2010.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
@taz
apropo trebuie sa fi tare TAMP sa manci toata gaina:))) la KFC manaci ce are mai important o gaina: PIEPTUL:)) fraierul e fraier si PUNCT.
Postat 28 Octombrie 2011, 10:22 de ANKA
@taz
si mai mult acum stiu de ce nu au tarani dintii in GURA :))) de la carne din CURTE :)) si laptele de la VACA
Postat 28 Octombrie 2011, 10:00 de ANKA
@taz
incerca sa vb in numele tau i nu pentru mine, manaca tu GINILE de la mata din CURTE la modul cum intretineti curtea plina de paraziti adusi de vant nu ma mir ca ai gandaci in CAP:))))) vai de capul tau daca crezi ca mai mananci ce mancai pe vremuri, NICI VORBA. SI sincer KFC nu si l perimte ORICINE aici iti dau DREPTATE.
Postat 28 Octombrie 2011, 09:57 de ANKA
@ANKA
fatoooo.... esti \"sanatoasa\" se vede...de cand esti tu la comm au renuntat toti sa se mai ia in gura cu tine...si doar acuma mi-am dat seama de ce...ca iti pute gura de la KFC...sanatos...auzi la ea...si respecta calitatea...da un sarci pa gugal \"adevarul despre kfc\" si o sa iti cam piara pofta de kfc...daca tot vrei mancaruri a\' la KFC...afla ca poti sa ti le faci la fel acasa...cu pui din gradina de la ma-ta...numa cauta pe google si gasesti si retetele..nu e nevoie sa imi multumesti pentru ca te-am scapat de moarte subita din cauza prostiilor de la hotii de la fast-food-uri. POFTA MARE
Postat 28 Octombrie 2011, 09:24 de TAZ
da fac 2700 euro/zi
vanzare nu PROFIT :))) cum sa nu ai incasari de 11500lei pe zi adika 1150 de portii:))) poate vand si 2000 la 10 lei :))) FELICITARI! sunt cei mai BUNI pe piata respecta calitatea, servirea si e sanatos.
Postat 27 Octombrie 2011, 12:08 de ANKA
?
cifra de afaceri 960000 euro in primul an ?! Astia au baut uleiul in care frig puii ?
Postat 27 Octombrie 2011, 10:58 de Lau
raveica
nu si o vede ca sa molipsit de la CHIORUL :)) se viseaza presedinte de blonde :)) schelet ambulant ca Biancuta :))) cadavruuuuu in picioare:)). traica femeile frumoase si plinute nu cele care nu au bani nici sa merga la WC public, scobitoare.
Postat 27 Octombrie 2011, 00:43 de ANKA
dobosii se plang de femeile nesatisfacute
ba, emil, ii fii si tu unu care nu-si satisface muierea si merge saraca sa-ti toace cardul la kfc.....hohoho, mai bine taci si pune-te pe gatit, daca tot sunteti bucatari destepti cu putza mica! bucoacele sunt de la lipsa de amor, dar ce stii tu ce-i aia....auzi, ti-o vezi cand faci dus?...
Postat 26 Octombrie 2011, 20:32 de raveica
Copy and Paste
cu cat manca femeile noastre de la fast food, cu atat se dezvolta mai bine, bucoace pe ele , sa ai ce prinde ! :)) ohh daaa
Postat 26 Octombrie 2011, 18:42 de Emil
ma bucur
in piata rogerius nu deschid?
Postat 25 Octombrie 2011, 22:47 de titi
in centru era bun unul
in centru nu deschid?
Postat 25 Octombrie 2011, 18:04 de un cetatean
yesssssssssssssssss
yesssssssssssssss
Postat 25 Octombrie 2011, 17:41 de anka
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON