URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 21 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Indiscutabil că piețele volante din Oradea au succes. Poate și pentru că tradiționalele piețe încep să dispară, Nufărul și Ioșia fiind deja două mari cartiere lipsite de așa ceva. Pe de altă parte, nici piețele care au mai rămas încă în picioare nu sunt întotdeauna pe placul mușteriilor. Mare parte dintre țăranii care vând în Rogerius sau la Cetate nu sunt decât niște reselleri, adică revând cu un preț mai mare marfa adusă de la West Market...
Zic şi eu
Adrian Cris
Controversele asupra Inelului Metropolitan de Nord al Oradiei au revenit în actualitate, așa cum era de așteptat, după ce în campania pentru alegerile locale un grup de proprietari din Podgoria și Paleu au organizat nu mai puțin de 5 proteste, lacom instrumentate politic de USR și PSD.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
22 Septembrie 2013, 12:21

Clubul The One s-a redeschis cu DJ Rynno, animatoare sexy şi confetti. Vezi care a fost atmosfera! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După o perioadă de pauză, clubul The One din strada Vasile Alecsandri s-a redeschis sâmbătă seara pe mixurile lui DJ Rynoo.

La miezul nopţii oaspeţii clubului încă mai soseau."Mesele s-au rezervat cu două săptămâni înainte. Cu siguranţă mai avem de lucrat şi vom aduce mereu invitaţi DJ cunoscuţi", a afirmat Marius Molan, noul manager al singurului club de cinci stele din Oradea certificat de Ministerul Turismului.

Atmosfera de la reopening a fost întreţinută cu jocuri de confetti dar mai ales de mai multe animatoare din Cluj şi Bucureşti, care, în ţinute sexy, au dat tonul distracţiei la jumătate de oră după miezul nopţii. Pentru domni atracţia principală a fost una dintre animatoare care a dansat topless.

La partea de design The One nu s-a schimbat foarte mult, însă a fost updatat softul de lumini şi sunet, a fost creat un nou bar, iar canapelele şi mesele au fost înlocuite.

De asemenea The One şi-a întărit regulile de securitate. De altfel, pe parcursul serii mai mulţi bodiguarzi ai unei firme de pază au stat atât înăuntrul cât şi în faţa clubului.

Citeşte mai mult despre schimbările de la The One în articolul: The new One: Clubul The One se redeschide pe 21 septembrie, cu un look nou şi cu reguli stricte!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
Un * cu pretentii
Da, sincer prefer Poplaca de Pomezeu, macar e mai bio si oamenii nu vor sa para altceva decat sunt . Care viziune ? Ca plasezi un club intr-o fabrica falimentata si aduci cocalari si sifilitice ? Simt estetic si bun gust inseamna ca aduci transexuali sau pur si simplu urate in draci, grase si de inaltimi diferite, pe post de animatoare ? Atunci eu sunt un convins adept al inesteticii si prostului gust.
Postat 24 Septembrie 2013, 17:40 de Cuba
FELICITATI
ce-mi place cum va dati singuri mesaje ... patetic :(
Postat 24 Septembrie 2013, 11:05 de SERGIU&COCO
Felicitari
Oradea se poate mindri in sfarsit cu un local pe gustul oradenilor carora le place distractia intr-un mediu cat mai elegant, de bun gust si in siguranta cum este club the one. Felicitari staff-ului si tuturor celor implicati in promovarea si organizarea clubului, care cu siguranta va deveni algerea oradenilor pentru distractie.
Postat 23 Septembrie 2013, 19:12 de razvi
Felicitari abordarii si tematicii promovate de clubul the one
Sa nici nu veniti, stati acasa, Sau mergeti la caminul cultural de la poplaca de pomezeu....Ca acolo mai aveti loc si voi aia frustratii plini numai de invidie si de ciuda pe aceia care stiu ceea ce inseamna viziune, simt estetic, bun gust....
Postat 23 Septembrie 2013, 15:48 de un bun vizionist
UN CLUB (TRA)VESTIT
selectati-va clientela cat doriti, atata vreme cat aduceti transexuali pe post de femei sexy, eu nu vin. sunteti penibili STILIZATILOR!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 23 Septembrie 2013, 14:49 de SERGIU&COCO
Un club care promite, un club care se respecta
Un club bine organizat si la un nivel de apreciat, un club in care am putut sa observ ca si in oradea exista potential in ceea ce priveste organizare, lumini, sonorizare, design.....Mult schimbat in bine fata de ceea ce a fost......
Postat 23 Septembrie 2013, 14:46 de sergiu
Un club cu culoare si de multa calitate
In sfarsit un local cu reguli stricte in ceea ce priveste selectarea clientelei. Pentru cei care nu se incadreaza ca si tinuta vestimentara, bun gust, comportament decent, sa mearga in alta parte, si sa nu aiba ciuda pe cei care conduc clubul, fiindca au tot dreptul de a-si selecta clientii, Asa ca nu mai pierdeti vremea cu povesti si comentarii aiurea, schimbati-va stilul, alungati prejudecatile, incercati sa va stilizati si poate o sa reusiti si voi sa ajungeti sa vedeti si ascultati dj consacrati, animatoare care fac show, organizare si servire impecabila atmosfera, etc.
Postat 23 Septembrie 2013, 13:29 de sergiu
Un club cu culoare si de multa calitate
In sfarsit un local cu reguli stricte in ceea ce priveste selectarea clientelei. Pentru cei care nu se incadreaza ca si tinuta vestimentara, bun gust, comportament decent, sa mearga in alta parte, si sa nu aiba ciuda pe cei care conduc clubul, fiindca au tot dreptul de a-si selecta clientii, Asa ca nu mai pierdeti vremea cu povesti si comentarii aiurea, schimbati-va stilul, alungati prejudecatile, incercati sa va stilizati si poate o sa reusiti si voi sa ajungeti sa vedeti si ascultati dj consacrati, animatoare care fac show, organizare si servire impecabila atmosfera, etc.
Postat 23 Septembrie 2013, 13:05 de sergiu
WAI SHI FAIN
Ce atmosfera ... slabutz, numai atat putetzi? Acum se vd catzi cocalari are ORADEA ... adunati-va totzi in the one si inchidetzi-va acolo. HI HI HI
Postat 23 Septembrie 2013, 11:27 de ROBY
Un debut cu prospetime si mult stil
Am fost printre prezentii de la deschiderea clubului si am simtit o schimbare mult in bine in ceea ce priveste lumini, sonorizare, tinuta, muzica. Se vede mina celor care se implica (a intreg staff-ului clubului), si sunt sigur ca in cel mai scurt timp clubul the one next level va tine capul de afis al locatiilor alese ca distractie si bun gust de catre cei care stiu ce inseamna muzica de calitate, eleganta, stil, femei frumoase, atmosfera, etc.
Postat 23 Septembrie 2013, 11:10 de coco
Bali, One, Famous aceleasi borhoturi
Ca-i Bali, ca-i One, ca-i alta rahatzenie de bar din Oradea, tot aia e. Adunatura de interlopi, ghiolbani, prostituate-chelnerite-amante cu aere de printese virgine, imbecili si imbecile, vaci, porci si alte taratoare. Desi as vrea si eu cluburi ca in Cj, Tm sau Buc pana in viitoru apropiat, Oradea nu pupa asa ceva. Nu banii sunt problema, ci cozile de topor care vin in locurile astea. Lumea buna nu are bani de asa ceva sau daca are, nu vine pe Alecsandri. Pleaca in locuri normale. Poti face carciuma cu diamante, da mistretzu e la fel si in padure si la club.
Postat 22 Septembrie 2013, 23:35 de Ciuperca
sa moara capra vecinului
ba cum le stiti voi pe toate, daca mergeati pe acolo, sau hopa voi sunteti aia care nu au mai fost lasati sa intre, saraciile de oradea, care plang si scriu pe siteuri, vedeati ca locula era plin de fete frumoase, doctori, avocati, artisti, etc si la mese era consumatie serioasa nu de 20 roni de cap, voi ori sunteti frustati ca nu mai intrati ori postaci de la bali, apropo de bali, cum o persoana poate fi in doua locuri diferite la aceeasi ora ? eu eram la cluj si m-am vazut in poze ca am fost la bali, bai baieti mare baza de date aveti, in rest numai de bine va inchide the one pe toti curand, va pup, pa pa
Postat 22 Septembrie 2013, 21:39 de vigilentu;
ok. pe cand manele?
Ok. Pe cand manele? Sincer, era mai ok pt o mare categorie de "personaje mondene" ca in aceasta locatie sa fie manele. Si sincer aducea si profit. La cata lume se vede ca a fost prezenta, nu prea vad profitul pt patron, doar atat ca va avea managerul un nou loc pt socializat. Sa speram ca vor face si bani, dar la asta nu prea cred ca se pricepe cineva in Oradea, si asta nu pt ca nu sunt locatii bune ci pt ca nu sunt clienti cu bani.
Postat 22 Septembrie 2013, 18:48 de jean de la craiova
nu am fost
..........................la deschidere, dar ma intreb, in orasul asta nu poate fi nimic ok? nu va convine nimic si doar critici negative postati? in principiu, oricine investeste si schimba ceva, in primul rand risca, iar ulterior si eventual se poate vorbi de profit si beneficii !!! Asa ca nu pot decat sa admir si felicit!!! oamenii surprinsi in poze sunt civilizati, iar recuzita e inedita, stralucitoare si non-plictisitoare!!!
Postat 22 Septembrie 2013, 17:54 de ADINA
grotesc
OMG! Maxim de cocalari si toape pe metru patrat!!!
Postat 22 Septembrie 2013, 15:28 de cool
l
vrem tiesto
Postat 22 Septembrie 2013, 15:13 de l
cel mai tare club a cocalarilor
club THE ONE cel mai tare club a cocalarilor,a ipocritilor, celor care nu au si vor sa para ca au bani,unde nimeni nu i stie ca ei is foame si se aduna 15 la o promotie,si fiecare scoate 20 de lei cheta sa zica "vai am fost si eu in oras si sta la un suc sau 50-ul din sticla cheta toata seara...sa nu mai vb ca 80% vin cu banii la fix sa plateasca pt ca nici dracu nu i baga in seama cand platesc iar barmani si ospatari nu i cunosc sa le mearga vestea asa ca de cesa lase ceva,....ca deh daca ar merge unde merge lumea cu bani nu i baga pitipoancele de Oradea in seama ca alea stiu cine cum imparte si cat e de chitros...sa nu mai vb de GAY-FUCKER MALAN care e un mincinos fabulator desi cred ca deja fara sa vrea fabuleaza,care i va da o tenta si mai "cocalaraceasca"acestui club
Postat 22 Septembrie 2013, 12:51 de gh
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4504 RON
  • 1 EUR = 4.9744 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON