URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
10 Martie 2012, 00:46

Bote şi-a lansat povestea vieţii la Lotus: de pe podiumuri la puşcărie şi invers (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cătălin Botezatu şi-a lansat, vineri seară audiobook-ul primului volum din trilogia "Trei vieţi. Pedeapsa", la Librăria Diverta, din Lotus Center. În stilu-i caracteristic, designerul şi-a făcut apariţia la lansare flancat de mai mulţi tineri arătoşi, manechini de-ai săi, şi a stârnit zâmbete pe chipurile orădencelor care s-au grăbit să îl pozeze.

Oradea şi mai cu seamă centrul comercial este al doilea loc din ţară, după Bucureşti, în care a decis să îşi lanseze cartea audio, pentru că, a subliniat el, aici a găsit oameni calzi, care l-au primit întotdeauna bine.

"Cartea s-a scos în 11 tiraje şi a fost declarată cea mai vândută, dar şi cea mai furată carte", a glumit el, adăugând că practic, audiobook-ul nu face decât să transmită mai bine emoţiile biografiei, cu ajutorul vocii sale şi a actorului Gabi Duţu.

"Sunt amintiri dintr-o perioadă destul de grea a vieţii. Am cunoscut căderea, undeva până sub nivelul mării, care m-a făcut să văd altfel oamenii, care m-a călit mai ales în ce priveşte oamenii din jurul meu, dar am avut dorinţa să demonstrez că sunt cel mai bun şi că unii s-au înşelat în privinţa mea. Acest audiobook e plin de încărcătură emoţională, mai ales la capitolul scrisori către mama, unde am fost nevoit să mă opresc la înregistrări", a mărturisit Botezatu.

Designerul a adăugat că, în ciuda faptului că episodul ar putea să facă un om să se simtă vulnerabil, de vreme ce redă o perioadă în care el chiar a ajuns în închisoare, el priveşte "cu demnitate trecutul". "Vă dăruiesc acest audiobook, sunt doar cinci ore pe un CD, care, sper eu, vă vor bucura auzul", şi-a promovat el produsul, adăugând că a fost tipărit în doar 5.000 de exemplare şi nu se va reedita.

La final, doamnele, domnişoarele, dar şi bărbaţii şi mai ales copiii, s-au înghesuit să obţină autografe şi să îşi facă poze cu Botezatu. Apoi, designerul a urcat la etajul centrului comercial, unde manechinele agenţiei Graziela Models au prezentat ţinute business promovate în magazinele Lotus, în cadrul Săptămânii Femeii. De altfel, lansarea de carte a avut loc în cadrul unui periplu de evenimente dedicate sexului frumos, care va continua, sâmbătă seară, cu o prezentarea colecţiei "Aviator", semnată Cătălin Botezatu.

"Trei vieţi. Pedeapsa" este primul volum dintr-o serie de trei romane despre viaţa designerului Cătălin Botezatu, fiind prima biografie autorizată a celebrului creator de modă, scrisă de jurnalista Monica Vlad. Episodul prezentat în ea îl arată pe Cătălin Botezatu în timp ce a fost închis la Cremona, o puşcărie de maximă securitate, pentru că era acuzat în ţară de bancrută frauduloasă.

După ce luni de zile şi-a căutat asociatul prin lume pentru a-l convinge să se întoarcă în România şi să îşi rezolve problemele cu cămătarii şi legea, ţinut captiv în Danemarca, s-a predat poliţiei sperând că aşa va ajunge în România. Extrădarea sa a întârziat, iar astfel el a trebuit să se adapteze unui mediu nociv şi a căzut pradă unor evenimente neplăcute, notează, într-o recenzie, reprezentanţii Diverta.

Preţul unui audiobook este de 44,9 lei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
poponarule
cita atentie ii dati poponarului astuia nennorocit?
Postat 11 Martie 2012, 00:27 de asdf
un cretin... notoriu
individul asta chiar nu merita nici un pic atentie.
Postat 10 Martie 2012, 18:11 de biancanasoalaluibote
gh
daca l-ar cauta ceva jurnalisti sa vada cu cine a fost la parnaie si-ar da seama ca e un mincinos.....ca si cum a spus ca urmat nush ce scoala de moda in italia si ca a lucrat pt versace...aia nici nu auzind de el si nu figura in arhivele lor ca student sau ceva macar...curatza piscine la versace...acest gen de oameni ar trebui starpitzi nu fac decat sa minta si iar sa minta sa iti ia banii...un impostor si un parvenit care din minciuni traieste
Postat 10 Martie 2012, 09:54 de gh
gh
3 vieti hermafrodit,bisexual si gay....pedeapsa e pt noi ca ne e bagat peste tot pe televizoare si pe internet si in ziare cu minciunile lui...o fi facut si el puscarie vreo 2-3 luni si deja se crede ceva mare om care a realizat nu stiu ce de jos...adevaru despre cum a facut el bani e ca sa ars cu italienii aia batranei si iau dat bani si apoi prost nefiind ia invartit...
Postat 10 Martie 2012, 09:50 de gh
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON