URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
31 August 2014, 17:47

Prima ediţie a Skirt Bike Oradea, o reuşită: Peste 200 de orădence au pedalat prin oraş (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prima ediţie a evenimentului Skirt Bike din oraş a scos, duminică, orădencele din casă. Peste 200 de doamne şi domnişoare au parcurs un traseu de circa o oră prin Oradea, trecând pe la câteva dintre cele mai frumoase obiective turistice ale oraşului, precum Muzeul Ţării Crişurilor, Cetatea Oradea şi Teatrul Regina Maria.

Skirt Bike este un proiect care a apărut în 2010 şi în Bucureşti cu scopul de a promova mersul pe bicicletă printre femei, indiferent de vârsta acestora. De atunci, ideea a fost preluată şi în alte oraşe ale ţării, iar acum şi la Oradea de către Rotaract Club.

Duminică, orădencele care au răspuns invitaţiei şi-au etalat rochiţele şi fustele de sezon, precum şi bicicletele colorate ori îmbodobite cu flori. Printre participante s-au numărat mai multe actriţe ale Teatrului Regina Maria, purtătoarea de cuvânt a Primăriei, Anca Sas, precum şi ex-finalista concursului Vocea României, Denisa Moşincat, fosta prezentatoare de la Digi24 Oradea, Oana Mudura, şi interpreta Natalia Selegean.

Printre orădence s-au strecurat şi câţiva "intruşi", adică bărbaţi care s-au alăturat coloanei, unii dintre ei venind, ce-i drept, pregătiţi cu peruci, ba chiar fuste.

Evenimentul s-a încheiat la Moszkva Garden, unde organizatorii au extras câştigătorii unei tombole la care au participat toate biciclistele. Pe lângă mai multe vouchere valorice, marele premiu a fost chiar o bicicletă.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
video
Uite si un video despre eveniment https://www.youtube.com/watch?v=-01rSirJPpw&feature=gp-n-y&google_comment_id=z13kzxvpmsr4gjxto225fbiatyyzhj3up
Postat 01 Septembrie 2014, 20:19 de carp3
singe
max, le vezi tu pe parasutele astea donind singe?
Postat 01 Septembrie 2014, 13:57 de vax
terminati cu actiunile stupide
imi place mersul pe bicicleta, este sanatos, placut, ecologic! dar terminati cu actiunile astea prostesti. adica pana cum oradencele nu pedalau dar de maine gata, fiecare femeie din oras va calari cate o bicicleta doar pt ca le-a vazut pe aceste d-ne/d-soare facand acest lucru. cat despre "glumetii" care se credeau amuzanti pedaland imbracati in fuste, ce sa spun, penibili si gretosi in egala masura. daca tot vreti sa facem ceva placut si util, organizati ceva de genul: ne adunam sambata dimineata in parcarea auchan, pedalam impreuna pana la centrul de transfuzii sangvine (sau cum s-o fi numind el oficial), donam sange, shimbam o vorba si ne vedem fiecare de treaba. ce ziceti?
Postat 31 August 2014, 23:01 de max
Felicitari
Felicitari tuturor doamnelor ... Superbe cele care au purtat si flori in cosuri !!!
Postat 31 August 2014, 19:39 de maria
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON