URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 28 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
15 Februarie 2014, 09:00

De Valentine's Day, tinerii din PDL au făcut "campanie" pentru Dragobete (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mai mulţi tineri ai organizaţiei de tineret a PDL Bihor, în frunte cu preşedintele acesteia, Bogdan Manafu, dar şi alături de preşedintele filialei locale a partidului, Cristian Puşcaş, au împărţit vineri seară, de Valentine's Day, în Pasajul Vulturul Negru, invitaţii pentru un eveniment care va sărbători... Dragobetele.

"Am dorit să amintim faptul că există şi o sărbătoare românească a dragostei, care ar merita mai multă atenţie", a spus Bogdan Manafu.

Drept urmare, cuplurile care s-au plimbat vineri seară, în jurul orei 19, prin Pasaj, dar şi tinerele domnişoare, au primit câte o invitaţie la un eveniment organizat pe 22 februarie, la Cafe Paris, şi în cadrul căruia cuplurile de îndrăgostiţi sunt invitate să se căsătorească pentru o zi. Totodată, cei care s-au "luat" deja îşi pot înnoi jurămintele. Alături de invitaţie, doamnele şi domnişoarele au primit şi câte un bucheţel de lalele.

Pentru evenimentul din 22 februarie, care se va desfăşura sub motto-ul "De Dragobete, căsătoreşte-te româneşte", tinerii din PDL Bihor au pregătit şi o tombolă cu premii precum o vacanţă pentru doi la Arieşeni, o cină romantică, bilete la teatru şi alte surprize.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
Felicitari Şuteu si colegilor tai!
Felicitari Şuteu si colegilor tai !
Postat 17 Februarie 2014, 13:27 de Economistii Bihor
partz
da ce tineri uitati-va la moacele lor :)))) wsm de tara asta!
Postat 17 Februarie 2014, 11:26 de Ioana Visan
buna seara
Ce implicare are politia de frontiera aici???????
Postat 16 Februarie 2014, 12:15 de cetatean
Dragobete e băsist !?!
Juniorii democrat-liberali ... păcat de tinereţea lor contaminată de seniorii din partid !?! Nimeni nu le-a explicat până acum că politica e una iar dragostea e cu totul altceva !?! Aşa că preferă ... decât dezbateri pe teme ideologice serioase mai bine petrecerile prin cluburi !?!
Postat 15 Februarie 2014, 20:44 de Carp III
postaci copy-paste
Draguti sunt comentatorii anteriori ... Sper ca nu le miroase urat mana cand duc lingura la gura ... !!!!!!!
Postat 15 Februarie 2014, 18:47 de satana
dragobete?!
dragobetele asta o fi vreo sarbatoare de pe-aci de prin zona noastra? pt bihoreni, dragobetele e la fel de "traditional" ca si valentine's day.
Postat 15 Februarie 2014, 18:02 de al
Felicitari
Felicitari tinerilor din PDL. Se vede ca este singura organizatie de tineret din judetul Bihor care face cateva actiuni. Bravo pentru initiativa si asteptam cu nerabdare si evenimentul de saptamana viitoare de Dragobete! :)
Postat 15 Februarie 2014, 13:47 de Cristian
Bravo
Felicitari....din pacate celelalte partide nu prea se vede ca au organizatii de tineret...asteptam sa vedem cum va iesi actiunea saptamana viitoare!
Postat 15 Februarie 2014, 12:36 de stefan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON