URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
13 Martie 2014, 14:36

Tinerii "populari" orădeni, la plantat de panseluţe (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Membrii organizaţiei de tineret a Partidului Mişcarea Populară au sărbătorit, miercuri, Ziua Internaţională a Plantării Florilor.

Astfel, tinerii au sădit 50 de panseluţe în curţile a două blocuri din oraş, unul în Nufărul şi unul în Ioşia. De asemenea, în fiecare curte "popularii" au plantat şi câte un măr, copacul-simbol al partidului din care fac parte.

"Puţini ştiu că pe 12 martie se sărbătoreşte la nivel internaţional Ziua Plantării Florilor. Prin acţiunea noastră am dorit să facem cunoscută această zi, dar şi să participăm la înfrumuseţarea spaţiului verde a celor două asociaţii de proprietari. Sperăm ca prin exemplul nostru să determinăm şi alţi tineri să se implice activ în societatea orădeană", a precizat Miruna Turc, preşedinta organizaţiei de tineret a PMP Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Astia saracii...
Astia saracii... parca is de la casa de copii. Scuze daca am jignit ce cei care chiar sunt de la casa de copii. Da astia trei din poze par boschetari. Alo PMP-ul, doar atati loseri ati reusit sa racolati de prin BH?
Postat 14 Martie 2014, 21:29 de vasy
vai,vai..
De fapt e vorba de tinerii ..BASISTI!Sa va dea Domnul numai besituri!
Postat 14 Martie 2014, 13:09 de gheorghe@sandor
Dar pentru ce e sectorul acesta, nu pentru comentarii?
O fi pentru a ridica osanale?
Postat 14 Martie 2014, 11:01 de Book
Lasati TDS-ul in pace!
Normal ca are timp, ca nu o sa piarda vremea ca altii in sedinte interminabile si inutile de partid!
Postat 14 Martie 2014, 11:00 de pORT
E tare grea doctrina politică pentru unii !?!
La asta se pricep cel mai bine viitorii lideri "politici" ai ţării ... la plantat de panseluţe !?! La un leu îngropat poţi lăsa afară 10 bani pentru aspect comercial !?!
Postat 14 Martie 2014, 10:57 de Carp III
asd
TDS, tot timpu ai tu de comentat ceva!
Postat 13 Martie 2014, 17:27 de asd
Asa da
Felicitari, au facut ceva util, spre deosebire de aialalti, nici nu mai stiu ce partid erau, de stateau ca prostii sub pasaj de valentines.
Postat 13 Martie 2014, 16:57 de Valentin
asd
TDS, tot timpu ai tu de comentat ceva!
Postat 13 Martie 2014, 16:16 de asd
Mda
Mda, chiar și Albă ca Zăpada a mușcat din MĂR-ul otrăvit!
Postat 13 Martie 2014, 14:53 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON