URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
19 Ianuarie 2012, 07:30

Portarul Pogacsics, împrumutat la Panioninos Atena

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Conducerile cluburilor FC Bihor şi Panionios Atena au ajuns la un acord în ceea ce priveşte împrumutul portarului Pogacsics Krisztian la echipa elenă de primă divizie, pe o perioadă de 6 luni.

Pogacsics şi mijlocaşul Selagea s-au aflat în probe în luna decembrie la echipa din campionatul Greciei, dar contrar zvonurilor din presa centrală cum că Selagea va fi transferat în campionatul elen, cel preferat de greci a fost goalkeeperul orădenilor.

Potrivit oficialilor orădeni, s-au purtat discuţii şi pentru Ciprian Selagea, dar părţile nu au ajuns la un acord.

După cele 6 luni de împrumut, conducătorii de la Panionios vor putea trata transferarea jucătorului Pogacsics.

Pe de altă parte, după ce la primele antrenamente din noul an au fost prezenţi peste 40 de jucători, încet, încet antrenorul Stelian Farcău a triat din ei, renunţând la marea majoritate dintre cei veniţi în probe. În schimb, conducerea clubului orădean a adus alţi fotbalişti care şi-ar dori să evolueze în retur. Printre ei se numără şi doi jucători de culoare din Zambia, care au fost propuşi echipei Dinamo Bucureşti de selecţionerul acestei ţări, italianul Dario Bonetti.

Rodrick Kabwe (19 ani, mijlocaş) şi Lewis Macha (19 ani, atacant), ambii internaţionali zambieni under 23, au ajuns la FC Bihor după ce bucureştenii au renunţat la ei şi speră să întărească compartimentul ofensiv. În afară de cei doi fotbalişti de culoare, stafful FC Bihor testează în aceste zile alţi doi jucători, Adrian Hadăr (22 de ani, atacant, Arieşul Turda) şi Dănuţ Sorlea (19 ani, mijlocaş, Avântul Reghin).

Aceştia sunt testaţi în aceste zile de staff-ul tehnic al "roş-albaştrilor", iar la sfârşitul săptămânii este preconizată o partidă şcoală, unde vor putea fi văzuţi cum se descurcă şi în joc

Într-o altă ordine de idei, jucătorul de bandă stângă Diarra s-a aflat în probe la Gaz Metan Mediaş, unde echipa de primă ligă caută înlocuitor pentru Pârvulescu, plecat la Steaua, însă jucătorul FC Bihorului s-a accidentat şi a ratat plecarea în cantonament cu echipa lui Cristian Pustai, el revenind la Oradea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON