URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
02 Septembrie 2011, 16:52

Luceafărul întâlneşte Juventus

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce a fost învinsă în primele două etape, formaţia orădeană de fotbal Luceafărul Felix se reîntoarce pe teren propriu şi, sâmbătă, de la ora 11, primeşte la Sânmartin vizita formaţiei Juventus Colentina Bucureşti.

Meciul este înscris în cadrul etapei a III-a a Seriei a II-a din liga secundă şi se doreşte neaparat câştigat de bihoreni. În acest sens, elevii antrenorului Călin Moldovan s-au pregătit asiduu în această săptămână şi nu concep altceva decât victoria, care le-ar aduce primele puncte în Liga a II-a.

În această săptămână a fost parafată şi înţelegerea cu atacantul Tibor Moldovan, astfel că în compartimentul ofensiv, bihorenii au căpătat ceva mai multă experienţă şi se aşteaptă ca şi aceasta să se concretizeze pe tabela de marcaj.

"Nu este startul de sezon pe care ni l-am dorit. Suntem conştienţi de importanţa jocului cu Juventus, mai ales că venim după două rezultate negative. Întâlnim o echipă cu moral bun, cu jucători tehnici şi rapizi, care a adunat patru puncte, dar nu ne mai permitem paşi greşiţi pe teren propriu. Suntem pregătiţi de un nou început. Băieţii s-au pregătit bine toată săptămâna, fiind dornici să obţină prima victorie. Sper ca jucătorii cu experienţă care vor intra pe teren să aducă plusul de maturitate, să fructifice ocaziile de gol de care nu am dus lipsă în primele două etape", a declarat tehnicianul Călin Moldovan înaintea disputei.

Din păcate, fundaşul dreapta Dorin Mihuţ este în continuare accidentat şi nu va putea juca sâmbătă. Tibi Moldovan însă a fost legitimat şi ar putea debuta cu această ocazie, iar Svarczkopf a revenit la echipă după ce în weekend-ul trecut a fost învoit pentru a se căsători, astfel că sunt premisele unui joc bun din partea gazdelor.

Meciul va fi arbitrat la centru de Adrian Comănescu din Rm. Vâlcea.

Biletele pentru meciul Luceafărul - Juventus Bucureşti costă 10 lei la tribuna I (cea acoperită) şi 5 lei la tribuna a II-a. Oficialii clubului orădean anunţă faptul că se mai pot cumpăra şi abonamente la preţul de 110 lei, de la sediul clubului, situat pe strada Berzei, nr. 4, sau de la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin. Abonamentele sunt valabile şi la meciul de marţi, din Cupa României, cu UTA Arad, programat de la ora 16:30.

În etapa a III-a din seria vestică a ligii secunde la fotbal, sâmbătă, de la aceaşi oră, 11, printre altele, vor mai avea loc şi confruntările Unirea Alba Iulia - Alro Slatina şi FC Timişoara - FC Olt. Tot sâmbătă, dar de la ora 19, în nocturnă, UTA va primi replica celor de la CSM Rm. Vâlcea, iar duminică, de la ora 11, Chindia Târgovişte se va confrunta cu FC Argeş.


Programul rundei a III-a din Seria a II-a Ligii a II-a la fotbal:

03.sep.2011 11:00 Mureşul Deva - Gloria Bistriţa
04.sep.2011 11:00 Chindia Târgovişte - FC Argeş
03.sep.2011 11:00 Luceafărul Oradea - Juventus Bucureşti
03.sep.2011 11:00 FC Maramureş - Arieşul Turda
03.sep.2011 19:00 UTA Arad - CSM Rm. Vâlcea
14.sep.2011 20:00 Gaz Metan Severin - FC Bihor
03.sep.2011 11:00 Unirea Alba Iulia - ALRO Slatina
03.sep.2011 11:00 FC Timişoara - CSM Slatina


Clasament

clasament liga 2 seria 2.jpg

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON