URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
05 Ianuarie 2012, 14:25

Luceafărul Felix se reuneşte luni, cu un nou antrenor, Leo Grozavu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Echipa de fotbal Luceafărul Felix îşi va relua pregătirile în vederea abordării returului de campionat din seria vestică a Ligii a II-a, luni, 9 ianuarie, ora 15, la aceeaşi oră când se reuneşte şi lotul formaţiei FC Bihor. Locul de întâlnire pentru prima dată în noul an al tuturor jucătorilor echipei Luceafărul este Baza Sportivă proprie de la Sânmartin.

Între timp, conducerea clubului bihorean a parafat contractul cu noul antrenor, Leo Grozavu, pe o perioadă de un an şi jumătate, având ca obiectiv pentru returul acestui campionat clasarea echipei pe unul dintre locurile cuprinse în intervalul III-VIII.

La prima strigare în noul an, din lotul de jucători al echipei bihorene va absenta atacantul Lupaşcu, cel la care s-a renunţat în această iarnă, dar în schimb vor reveni la echipă jucătorii împrumutaţi în tur, precum fraţii Molnar (Feri şi Laszlo), Grosu, Şârlea, Tăut şi Morar.

În prima săptămână după reunire, jucătorii formaţiei Luceafărul Felix vor efectua vizitele medicale şi se vor pregăti pe plan local, începând cu readaptarea la efort.

Luceafărul va susţine cantonamentul din această iarnă la Felix, în perioada 24 ianuarie - 4 februarie.

În ceea ce priveşte jocurile amicale, cea de-a doua formaţie a judeţului Bihor şi-a programat deja 10 partide amicale în această perioadă a pregătirilor. Acestea vor avea loc după următorul program: U Cluj-Napoca II (15 ianuarie), FC Zalău (21 ianuarie), ACS Recaş (29 ianuarie), Unirea Valea lui Mihai (1 februarie), Olimpia Satu Mare (4 februarie), Poli Timişoara sau FC Maramureş Baia Mare (8 februarie), FC Zalău (11 februarie), UTA (14 februarie), FC Hunedoara (18 februarie). Bihorenii îşi mai propun o dispută totuşi, pe data de 25 februarie, adversarul de atunci urmând a fi desemnat ulterior.

"Aşteptăm cu nerăbdare să vedem din nou echipa la lucru. Sper ca pentru retur să fim mult mai bine pregătiţi decât în prima parte a campionatului şi să rămânem aceeaşi echipă de temut pentru adversarele noastre din Seria a II-a a ligii secunde", a declarat pentru BIHOREANUL vicepreşedintele clubului, Florin Fărcaş.

Campionatul Ligii a II-a este programat a se relua pe data de 2 martie.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON