URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
14 Octombrie 2011, 15:50

În sfârşit: Sandu Lungu se bate cu "Bestia" Bob Sapp!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Luptătorul Sandu Lungu se bate, sâmbătă seară, într-o gală K1, la Piatra Neamţ, cu celebrul sportiv Bob Sapp. Meciul este aşteptat de sportivul orădean încă de acum doi ani.

Bob Sapp e poreclit "Bestia", datorită mărimii şi agresivităţii din ring şi e cunoscut ca fiind unul dintre cei mai fioroşi din lume, dominându-şi adversarii bazându-se pe forţă.

Meciul dintre cei doi se anunţă spectaculos, dar şi devastator, fiind vorba de doi dintre cei mai "grei" luptători din K1.

Americanul Bob Sapp a devenit o celebritate a Mixed Martial Arts după ce l-a bătut în ring pe celebrul campion de sumo, Akebono. De altfel, Sapp s-a şi mutat în Japonia, unde a devenit un idol.

Încă din 2008, de când e aşteptat "derby-ul" între cei doi, Sandu s-a declarat foarte entuziasmat la gândul că se va bate cu Sapp. De altfel, în pregătirea pentru meciul cel mare, orădeanul a studiat încă de atunci pe internet mişcările americanului.

În vârstă de 37 de ani, Lungu e înalt de 182 centimetri şi cântăreşte 170 de kilograme.

Gala "Tare ca piatra" va fi transmisă pe sport.ro, de la ora 22, iar la Pro TV după miezul nopţii. Pe lângă Lungu şi Sapp, cap de afiş la local kombat mai sunt Iftimoaie, Moroşanu şi Ciobanu.


Cardul galei:

MECI DE REZERVĂ
Lucian Danilencu (ROMANIA) VS Jantje Siersma (OLANDA)

SEMIFINALA A
Erhan Deniz (Turcia) vs Marian Baryla (POLONIA)

SEMIFINALA B
Wendell Roche (OLANDA) VS Andrei Bokan (ESTONIA)
SUPERFIGHT 92 KG
Bogdan Stoica (ROMANIA) VS Leon Miedema (SURINAM)
SUPERFIGHT +96 KG
Sebastian Ciobanu (ROMANIA) VS Cengiz Ozpamuk (TURCIA)
SUPERFIGHT +96 KG
Ionut Iftimoaie (ROMANIA) VS Luca Panto (ITALIA)
SUPERFIGHT +150 KG
Alexandru Lungu (ROMANIA) VS Bob Sapp (USA)
SUPERFIGHT +96 KG
Catalin Morosanu (ROMANIA) VS TBA
WAKO PRO WORLD TITLE 67 KG K-1 RULES
Ionut Atodiresei (ROMANIA) VS Diogo Neves (PORTUGALIA)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
!!!!
1. porcu\' asta de sandu ,este max. muntele de r a h a t al Bihorului. 2. in ultimii 15 ani nu are nici o legatura cu sportul. 3.sigur va castiga,pentru ca altfel nu ar participa la meci. Se bate numai cu adversari mai slabi decat el. 4.@trifa & lori...mama voastra este o tiganca care manica c a c a t ,iar tatal vostru habar nu aveti cine e.
Postat 15 Octombrie 2011, 21:54 de dALER
pentru GU
Mai GU nu cumva te cheama Guta ? Esti o carpa si o aratare, cred ca daca nu ai o piatra in buzunar te duce vintul zeroule.Sandu va cistiga ca sa crapi tu de invidie si neamul tau de prosti
Postat 15 Octombrie 2011, 17:44 de anonim
Campionul
ITI DORIM SANDULE MULTA BAFTA,SUCCES, SA NE VEDEM CU MULTE REALIZARI IN TINE NE ESTE SPERANTA .DOAMNE AJUTA.
Postat 15 Octombrie 2011, 17:39 de niste sportivi
Muntele Bihorului
Muiu Ion sa iei *.Tocmai ca la virsta lor sint foarte buni iar tu esti un zeroooo, esti invidios ca nu ai nici ce sa maninci spurcaciune de doi lei.BAFTA LUNGULE,pune-l la pamint pe Bob Shapp.Sa-ti ajute Dzeu sa cistigi
Postat 15 Octombrie 2011, 17:35 de Lori
Muntele Bihorului
dAler porc e tatal tau iar mata scroafa,Lungu este cel mai tare sportiv pe care la avut Romania pina azi,iar tu esti un paduche,Daca Sandu Lungu va cistiga tu sa te muti din Oradea
Postat 15 Octombrie 2011, 17:31 de trifa
??????????
Oare dece nu se bate si porcu' asta de lungu cu un Remy Bonjasky de exemplu Este jumatate ca el si nici nu arata asa de fioros....
Postat 15 Octombrie 2011, 13:52 de dALER
PTR MUIU ION
MA RATATULE,NUMELE TAU SPUNE TOT,DA DACA TE CHEAMA ASA N-AI VREA SA LE FACI O CLANTA LA CEI DOI?
Postat 15 Octombrie 2011, 13:50 de UN BAIAT
grasilor
2 pensionari grasi cu tzitze mari,mai bine ar face reclama la sutiene amindoi ratatii
Postat 15 Octombrie 2011, 09:26 de muiu ion
Hai, Sandu!
O victorie imptriva lui Bob Sapp, ar fi un mare pas inainte intro eventuala cariera in fight-sports.
Postat 15 Octombrie 2011, 00:32 de KO
gu
sandu cinee? bob cinee?
Postat 14 Octombrie 2011, 22:31 de gu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON