URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 20 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Indiscutabil că piețele volante din Oradea au succes. Poate și pentru că tradiționalele piețe încep să dispară, Nufărul și Ioșia fiind deja două mari cartiere lipsite de așa ceva. Pe de altă parte, nici piețele care au mai rămas încă în picioare nu sunt întotdeauna pe placul mușteriilor. Mare parte dintre țăranii care vând în Rogerius sau la Cetate nu sunt decât niște reselleri, adică revând cu un preț mai mare marfa adusă de la West Market...
Zic şi eu
Adrian Cris
Controversele asupra Inelului Metropolitan de Nord al Oradiei au revenit în actualitate, așa cum era de așteptat, după ce în campania pentru alegerile locale un grup de proprietari din Podgoria și Paleu au organizat nu mai puțin de 5 proteste, lacom instrumentate politic de USR și PSD.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
O asemenea reglementare exista și înainte, însă doar cu privire la cazurile de violență familială (sau domestică, cum îi spunea actul normativ), ordinele de protecție provizorii „domestice” fiind foarte des întâlnite în practică. Ceea ce au făcut, de fapt, guvernanții noștri acum a fost „extinderea” aplicării acestor dispoziții legale și la situațiile în care nu există o legătură de rudenie sau conviețuire între victimă și agresor.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
02 Septembrie 2011, 15:02

Fabrica de luptători K1, la Rieni

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sportivi din ţară dar şi din străinătate vor participa, la sfârşitul săptămânii, la Gala K1 organizată în comuna Rieni sub titulatura "Challenge Fight - Fabrica de luptători".

Evenimentul, care va debuta sâmbătă se organizează cu prilejul sărbătoririi Zilelor comunei Rieni, dar şi a inaugurării Sălii de Sport din comună, şi va cuprinde 10 meciuri, dintre care unul va fi cu participare internaţională, între luptătorii Claudiu Bădoi, Respect Gym Bucureşti şi Matteo Nardulli, Team Perlunger Italia.

Primarul comunei Rieni, Gheorghe Bota, iniţiatorul Galei, a declarat, vineri, că în competiţie s-au înscris clubul Team Perlunguer (Genova), Respect Gym Bucureşti, Academia de Lupte "Ciprian Sora", Academia de Lupte "Alexandru Lungu" Oradea, Knockdown Timişoara, Wodan Lugoj, Kudokai Sibiu, Pretorians Iaşi, K-1 Galaţi, CS "Crişul Negru" Ştei şi TB Bunteşti.

"Gala va cuprinde şi un meci disputat după reguli MMA, între sportivii Respect Gym Bucureşti şi Academiei de lupte "Alexandru Lungu" - Oradea", a declarat Bota.

În ring vor intra sportivi de valoare din Bihor, printre care se vor număra Sorin Vesa, Adrian Maxim, Paul Creţiu şi Cosmin Cricleviţi.

Organizatorii evenimentului sunt, pe lângă Primăria şi Consiliul Local Rieni, Federaţia Română de Arte Marţiale şi Contact respectiv Clubul Sportiv "Crişul Negru" Ştei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Nu fiti rai !
NU fiti rai ! Bucurati-va de oricare constructie noua. E din banii populatiei,pentruu copii si tinerii din comunitate. La inaugurare, asa se procedeaza, La nunta nu sunt nuntasi ? Sala de sport nu este anume destinata pentru performanta ci pentru practicare sportului AMATOR si nu profesionist. Comunitatea este chemata sa folosesca din plin acea sala de sport.
Postat 04 Septembrie 2011, 16:53 de Ioan
Rusine
Scoala de lupte "Alexandru Lungu" fabrica niste potzocari care nu-s in stare sa-l bata pe Radeanu impreuna cu Lungu, toata faza s-a petrecut la terasa Cristal in Iosia acum 3 saptamani,dar acest ziar are morcov sa relateze cele petrecute acolo din cauza amenintarilor primite de la scoala de pacalici.
Postat 02 Septembrie 2011, 19:30 de Alexa
dintrun sat cu salciile
animatoare care lucran` italia o sa fie ? vai de saracia noastra (voastra)
Postat 02 Septembrie 2011, 17:29 de assfucker
ioioi
inde va fi? la rieni? ioi doamnie...ce faina...numa cu aciea a fi on public nomeros...ioi tulai...apu a mere tat steiu' si tati minerii, basama...zic io...apu succes...uri
Postat 02 Septembrie 2011, 16:47 de mamu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4504 RON
  • 1 EUR = 4.9744 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON