URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
26 Aprilie 2014, 08:32

CS Oşorhei întâlneşte, sâmbătă, Şoimii Pâncota, în primul joc acasă din faza play-off

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După înfrângerea din prima etapă a fazei play-off din Liga a III-a, Seria a V-a, de la Sebiş, pe terenul echipei locale Naţional, formaţia bihoreană de fotbal CS Oşorhei dispută în acest sfârşit de săptămână, pe teren propriu, jocul al doilea din faza locurilor I-VI a competiţiei. Astfel, elevii antrenorului Rudy Kovacs vor primi sâmbătă, la Stadionul Comunal din Oşorhei, replica formaţiei arădene Şoimii Pâncota.

Meciul, care va debuta de la ora 17, va opune formaţiile situate pe locul V, CS Oşorhei, cu 8 puncte, şi locul II, Şoimii Pâncota, cu 20 de puncte.

Cum echipa oaspete se află la doar trei puncte de primul loc, ocupat de cei de la Metalurgistul Cugir, şi cum are şanse mari de a obţine promovarea în acest an, meciul de sâmbătă se anunţă foarte dificil pentru bihoreni, care vor da peste o echipă ce va încerca să-şi apropie victoria sau măcar să nu plece învinsă.

Astfel, misiunea elevilor antrenorului Kovacs nu va fi deloc uşoară, însă având şi avantajul terenului propriu, vor încerca obţinerea primei victorii din play-off. De precizat însă că odată ce şi-au atins obiectivul intrării în faza play-off, cei de la Oşorhei sunt mulţumiţi cu acest deziderat şi sunt scăpaţi de presiune pe acest final de sezon, întrucât la promovare nici nu au şanse, dar nici nu şi-au propus să lupte.

În celelalte două partide ale fazei play-off din acest week-end din Seria a V-a a Ligii a III-a, se întâlnesc vineri, FC Municipal Baia Mare cu CS Ineu şi Metalurgistul Cugir cu naţional Sebiş, în derby-ul etapei.


Etapa a II-a din play-off-ul Seriei a V-a din Liga a III-a la fotbal:

Vineri, ora 17:

FC Municipal Baia Mare - CS Ineu
Metalurgistul Cugir - Naţional Sebiş

Sâmbătă, ora 17:

CS Oşorhei - Şoimii Pâncota


Clasament play-off Seria a III-a, Liga a III-a:

1 Metalurgistul Cugir 11 7 2 2 23-12 23 5
2 Naţional Sebiş 11 5 5 1 14-6 20 2
3 Şoimii Pâncota 11 6 2 3 13-9 20 -1
4 CS Ineu 11 3 3 5 9-12 12 -3
5 CS Oşorhei 11 2 2 7 8-18 8 -9
6 FC Municipal Baia Mare 11 1 4 6 9-19 7 -8

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON