URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
16 August 2012, 09:58

Baschetbaliştii orădeni au un program bogat de jocuri amicale în perioada următoare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Echipa orădeană de baschet masculin CSM va avea un program de jocuri amicale destul de încărcat în perioada următoare. Astfel, după încheierea cantonamentului de la Debrecen, orădenii vor disputa pe 24 şi 25 august două meciuri în compania unei echipe din Ungaria. În perioada 30 august - 1 septembrie, CSM Oradea va participa la turneul de la Târgu Mureş, unde vor mai fi prezente echipele BC Mureş, CSM Bucureşti şi CSU Atlassib Sibiu.

În septembrie, în perioada 7-9, baschetbaliştii orădeni vor fi gazda, la Arena "Antonio Alexe" a Memorialului Toni Alexe. La acest turneu vor mai fi prezente U Mobitelco BT Cluj şi formaţiile maghiare Albakom Székesfehérvár şi Atomerömü Paks.

După memorial, echipa orădeană va disputa apoi un nou amical cu echipa din Paks, iar în perioada 21-22 septembrie, CSM va participa la un turneu internaţional la Szolnok.

În fine, în perioada 25-27 septembrie, baschetbaliştii orădeni vor fi angrenaţi în primul turneu al Cupei României. În această fază, CSM Oradea face parte din Seria B, alături de BC Mureş Târgu Mureş, BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc şi Energia Rovinari. Locul de desfăşurare a turneului nu a fost stabilit încă, cel mai probabil urmând să se opteze între Mediaş sau Sibiu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
PIVOŢII
Poate onorabilul manager Şerban Sere se gândeşte, împreună cu antrenorul Achim, să coopteze un antrenor sau un fost jucător care a evoluat pe postul de PIVOT pentru a creşte contribuţia pivoţilor în economia echipei. Reprezentativa S.U.A. a evoluat la Olimpiadă fără a avea, în aparenţă, un jucător pursânge pivot, încercând oarecum să promoveze un nou sistem de joc care din păcate nu a fost atât de eficient şi spectaculos cum ar fi putut fi cu un pivot de meserie. C.S.M.-ul nu-şi poate permite în campionat un sistem de joc fără pivoţi bine antrenaţi. Contactaţi-mă!!!!!
Postat 16 August 2012, 23:44 de ALEXANDRU
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON