URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
14 Noiembrie 2013, 11:45

Tinerele sportive ale CSU Oradea, locul III la Cupa României la gimnastică ritmică

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În perioada 8-9 noiembrie a avut loc la București Cupa României la gimnastică ritmică, la care au participat gimnaste de la toate categoriile de clasificare care s-au situat în primele şase locuri la Campionatul Naţional. Cluburile prezente la această competiţie de elită au fost din Arad, Timişoara, Reşiţa, Constanţa, Braşov, Iaşi, Baia-Mare, Bistriţa, Ploieşti, Bucureşti şi Oradea.

Oraşul de pe Criș a fost reprezentat de gimnastele de la Clubul Sportiv Universitar Oradea care au participat la categoria Mica Gimnastă, proba de ansamblu. Ele s-au clasat la Campionatul Naţional din acest an în luna iunie de la Braşov pe locul V, obţinând astfel accesul la Cupa României. În ciuda concurenţei mari, gimnastele orădene au reuşit să urce pe podium, clasându-se pe locul al III-lea.

Elevele antrenoarelor Andrada Bulz şi Anca Sabău au fost devansate în clasament doar de echipele U.N.E.F.S. Bucureşti și C.S.M. Arad. Componenţa ansamblului de la CSU Oradea a fost format din: Vesa Maia, Liţ Cosmina, Simuţ Patricia, Bottyan Rebeca, Randiş Elisa, Verdeş Diana şi Sîncelean Alexandra.

Cu o săptămână mai devreme, pe 2 noiembrie s-a desfăşurat la Arad Cupa C.S.M. Arad, unde antrenoarele orădence au participat cu gimnaste la categoria M.G. (F.O. şi ansamblu), categoria III-a şi senioare.

La categoria M.G., ansamblu, locul II a fost ocupat de echipa formată din Vesa Maia, Liţ Cosmina, Simuţ Patricia, Bottyan Rebeca, Randiş Elisa, Verdeş Diana şi Sîncelean Alexandra. De asemenea, la categoria Fără Obiect (2006) a fost ocupat un loc II, prin Bottyan Rebeca, și un loc III, prin Verdeş Diana.

Categoria Fără Obiect (2005) a adus tot două clasări pe podium, un loc II, prin Simuţ Patricia, și un loc III, prin Liţ Cosmina.

La categoria a III-a orădencele au obținut un loc III, prin Filipan Bora Semsilia, la minge, și un loc IV , la cerc, prin aceeași sportivă. În schimb, la categoria senioare, Rotar Ioana s-a clasat prima la panglică și a doua la cerc.

„Acest an îl vom încheia cu Cupa Rotary, organizată de către clubul nostru cu sprijinul D.J.S.T Bihor şi al Clubului Rotary Oradea, fără de care această competiţie nu s-ar putea desfășura", a declarat antrenoarea Anca Sabău.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Cupe Trofee Medalii Personalizate
Ivp Trofee cel mai renumit magazin online specializat in personalizari cupe, trofee, medalii, plachete la preturi accesibile. O gama larga de produse pe toate gusturile, perfecte pentru orice eveniment in cadrul companiei dumneavoastra. Website URL: ivptrofee . ro Ivp Pens magazin online specializat in personalizari pixuri si stilouri de inalta calitate, gravate cu apartura clasata ca ultima tehnologie. Asteptam comenzi online prin email sau telefon. Website URL: ivppens . ro
Postat 22 Noiembrie 2013, 12:30 de Marc Nostren
bravo
bravo fetitelor!!!
Postat 14 Noiembrie 2013, 18:04 de oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON