Clujeanul Vlad Mureşan, somelier la restaurantul Graf din Oradea, a demonstrat, marţi seara, în emisiunea Masterchef, de la Pro TV, că nu se pricepe doar la vinuri, ci şi la mâncare. El le-a gătit celor trei juraţi ouă cu crutoane, cu cremă de trufe şi ierburi aromatizate.
În emisiune, chef Florin Dumitrescu, cel care a colaborat o perioadă cu restaurantul Graf, a recunoscut că îl cunoaşte pe concurent. "Am lucrat împreună, e un somelier foarte bun, dar nu ştiam că găteşte", a spus acesta.
Preparatul prezentat de somelierul restaurantului orădean a primit trei "da" din partea juraţilor, lucru care l-a trimis pe Vlad Mureşan în etapa următoare a concursului pentru câştigarea premiului de 50.000 de euro şi titlului de Masterchef.
"Mă uimeşti, nu ştiam că poţi să găteşti chiar atât de bine", i-a spus Florin Dumitrescu, adăugând însă că somelierul nu va avea un tratament preferenţial. "Cât vei sta aici, noi doi nu ne cunoaştem, iar apelativele vor fi Vlad respectiv Chef". Şi chef Sorin Bontea a fost impresionat de farfuria somelierului, apreciind în mod deosebit tehnica de a tăia ouăle cu cutter-ul.
Recent, un alt angajat al restaurantului Graf a concurat într-o competiţie televizată de gătit, de data aceasta destinată bucătarilor profesionişti. Este vorba de chef Ionuţ Lupu, care a reuşit să ajungă până în semifinala emisiunii Top Chef de la Antena 1.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.