URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 30 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
23 August 2012, 15:55

Un bărbat din Cefa s-a dat drept samsar de cereale, a vândut grâul altuia şi a fugit cu 78.000 lei

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu a anunţat, joi, că poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bihor au început urmărirea penală împotriva unui bărbat de 37 de ani din localitatea Cefa pentru înşelăciune.

Bărbatul, Florin Adrian Iancu, e acuzat că a indus în eroare reprezentanţii unei firme din Bucureşti cu care a perfectat vânzarea a 2000 de tone de grâu, declinându-şi o idenitate falsă.

Iancu s-a prezentat drept samsar de cereale şi-a dus victimele la depozitul unui alt bihorean, unde s-a dat drept proprietarul grâului depozitat în imobil, după care a încheiat contractul cu firma bucureşteană, a încasat banii pe cereale şi a dispărut.

Reprezentanţii societăţii au descoperit că sunt înşelaţi abia în momentul în care au vrut să încarce grâul cumpărat şi au fost luaţi în primire de proprietarul real al cerealelor.

"Prejudiciul total provocat astfel este de 78.000 lei, nerecuperat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
iancu gunoiu
Ios cu Miti da de Ianuc si de Bacu numi place.Toata lumea stie de Iancu ca ce a facut si cate si de Bacu ca nu a facut bine si daca bea oleaca face prostii si de aia numi place ca Miti ia luat cu el.Poate ca vede si el ca ce oameni issi nui mai tine pe langa el ca nu face bine ca lumea vorbeste si nui place nici de Bacu nici de Iancu ca Iancu e gunoi mare si la toti lea dat teapa
Postat 25 August 2012, 07:43 de gigi duru
salontan
fratilor cefani, deputatul Roman oferea sprijinul lui ca demnitar, comunei Cefa, si asa macinata de framantari sociale si economice. votarea ca primar a actualului edil este tocmai calculul foarte prost pe care-l face cetateanul cu drept de vot in Romania. schimba lucrurile cand acestea merg spre bine.SA TRAITI, CUM ATI VOTAT!!! HA HA HA HA HA HA HA AH AH AHA H AHA HA HAH AH A
Postat 24 August 2012, 16:04 de salontan
.....
Ala dinainte de Referendum, un mesaj prin care se vede clar ca vrea pace, liniste si buna intelegere in comuna noastra.
Postat 23 August 2012, 23:14 de n.
Lasa ca asa ii trebuie
Ia sa vezi ca o sa ajungi celebru bai Adi. nu o sa mai fii cunoscut drept MINCINOSUL doar in comuna ci in toata tara, dar meriti. Lasa ca se roaga frateto popa pocaitilor pt tine si te scapa ca el are puteri magice =))
Postat 23 August 2012, 23:06 de Cristi
???
Care e acel mesaj transmis de Nelu?
Postat 23 August 2012, 23:03 de @n.
dfhae
Iancu teparu. Mai mare gunoi ca aasta nu exista in Cefa. Odata avea ceva masina noua da o venit recuperatori si io luato. Odata asa sio furato ca nici nu o iesit din casa doua saptamani. El nu lucra. Numa nevastasa aduce bani in casa. Mio spus cineva ca nu are nimic pa el trecut. Nici casa nici masina. Poate il tapa nevastasa de acasa ca aia ii femeie serioasa. Sal vadpe Iancu in curu gol pe ulita, asa ma rad de mor.
Postat 23 August 2012, 23:02 de dfdhgfd
....
Acest individ este deosebit de nociv pentru comuna Cefa. In afara faptului ca a patat numele acestei commune este bine cunoscut de catre toata lumea ca nu este la prima abatere. A mai facut astfel de inselatorii si nu-mi dau seama cum au putut acei oameni sa se lase pacaliti. Acest Iancu Adrian poarta o foarte mare vina pentru situatia din comuna, mai exact pentru dusmania dintre Miti si Nelu. Acest Iancu a minit pe toata lumea cautand doar sa invrajbeasca cele doua tabere. Eu sper ca Miti va intelege ca a avut apropiati nu tocmai potriviti si ca trebuie sa aiba o alta pozitie in special dupa ultimul mesaj transmis de Nelu.
Postat 23 August 2012, 23:00 de n.
Cefan
Nu te scoate prietenul tau primarul? nu ai atata obraz la el acum? are mai mare Bacu decat tine. si cine il vede asa bun familist? asa om bun si pe asta? Florentina Borz? Femeia asat are nevoie de un control ca ea ii vede pe toti puscariabili si puscariasi buni, cu suflet bun, copii nevinovati, familisti, etc...
Postat 23 August 2012, 22:52 de Costica
La Puscarie
La puscarie cu el da-l naibii , asa macar scapa lumea de nebun. Iar acum e cazul ca toti cei tepuiti de el sa depuna plangere sa i-a cat mai mult si sa ii i-a si pe ceilalti cu el, bunii lui prieteni.
Postat 23 August 2012, 22:50 de Costica
Familist ha???
Familist zici? Si atunci ce cauta cu Lola in porumb? Si Lola ii canta la cimpoiul cu bile?Familist zici? Sa scape? NUUUUUUUU nu se poate asa ceva sa intre la parnaie si el si domnul mare de comuna care il tine si Bocsanu la fel.
Postat 23 August 2012, 22:48 de Ghita
baiatul are probleme
Sunt foarte afectat de ceea ce am auzit. Stiu ca am sa par avocatul diavolului dar trebuie sa incerc sa prezint si o alta fata a acestui tanar care a gresit poate, fara voia lui. Iancu Adrian este un tanar familist, loial familiei, dedicat in ceea ce face, si bine intentionat. Este adevarat a mai gresit el de cteva ori insa probabil are anumite probleme de sanatate care-l determina sa faca lucruri mai putin gandite. Eu sper din tot sufletul ca va depasi momentul si va reusi sa returneze prejudiciul. Sunt convins ca daca ar beneficia de ajutor psihiatric ar putea scapa de aceste porniri.
Postat 23 August 2012, 22:42 de vj
Iancu e ciumeg
Iancu e ciumeg il stie toata lumea din Cefa multa lume o fost tepuita de el. Si anu trecut mio spus careva care stie ca o fost cu niste unguri la Cucu la baza si io tepelit pa unguri ca io mintit ca ierboiea de acolo era a lui. da casa cum sio facuto, ca dora de nustiu cati ani nu mai lucra. ii tepar mare Iancu. Io nu stiu cum de nu lo legat pana amu. amus o doi ani imi pare sa lauda ca si pa caraban ala gras de la orade lo tepuit si ca nui da nici un ban la caraban.
Postat 23 August 2012, 22:33 de viorel
mincinosu\
daca mai asteptau putin il saltau din primaria cefa,avand in vedere ca era in gratiile primarului ptr. a ocupa postul de agent agricol ca rasplata ptr.serviciile aduse in campania electorala.Oricum,o arestare se va face si din praimarie avand in vedere ca in curand mihes calin va fi angajat consilierul personal al primarului,si acesta din urma avand pe rol mai multe dosare ptr.excrocherii,fals si uz de fals.FELICITARI BARNAU ptr oamenii care sunt langa tine! Curand urmeaza silucian demian-bacu
Postat 23 August 2012, 17:08 de risc
mincinosu"
rectificati IANCU nu Iacob,
Postat 23 August 2012, 17:04 de risc
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON