URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 02 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
26 Martie 2012, 10:07

Ultima misiune: O asistentă de la SMURD a murit în timp ce era de gardă la Urgenţe

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Asistenta SMURD Meda Ioana Kuji, 38 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean, la scurt timp după ce salvase o altă viaţă.

"În jurul orei 1.30 s-a întors de la o intervenţie. Colegii mei au pregătit maşina pentru următoarea intervenţie, dar ea a rămas să se uite la televizor. Ceilalţi au ieşit din încăpere şi au găsit-o după două ore, decedată", a declarat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD şi UPU.

Decesul asistentei a fost un şoc pentru toţi colegii ei, mai ales că nu figura să fi avut alte boli care să-i pună în pericol viaţa.

"Încă nu avem concluziile finale ale legistului, dar concluzia intermediară este că este vorba de aşa zisa moarte subită, în care inima se opreşte brusc, fără o cauză evidenţiabilă", a mai adăugat şeful SMURD.

Meda Ioana Kuji lucra la SMURD încă de la înfiinţarea sa în Bihor, de 19 ani. Colegii spun despre ea că era mereu optimistă şi zâmbitoare, foarte dedicată meseriei. "Ca om, ştia să fie un prieten foarte bun, era foate sufletistă şi un foarte bun profesionist. Era extrem de activă şi se implica", a mai spus Borcea.

Înmormântarea va avea loc marţi, ora 14, în localitatea natală a asistentei, Voievozi. Ea nu era căsătorită şi mai avea un frate.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
PRIETENA MEA DRAGA
Clipele petrecute cu tine vor ramane vesnic in inima mea, sper ca acolo unde esti sa-ti fi gasit linistea ODIHNESTE-TE IN PACEA draga mea prietena, NU TE VOI UITA NICIODATA!
Postat 08 Iunie 2012, 13:39 de RAYNA ANCA
hai ca va spun io
hai ca va spun io ce nu vor nici doctorii si nici militenii sa recunoasca sau incearca sa o acopere, gagica avea urme de seringa si acces la anumite medicamente, prietenii stiu care....
Postat 29 Martie 2012, 00:33 de haida
moarte subita
cum adica moarte subita, fara nici un motiv? hai ma ca asta i cusuta cu ata alba....... totusi din ce cauza a murit? Ce ascundeti? supradoza? otrava? prea mult energizant? un om sanatos nu moare fara nici un motiv.
Postat 28 Martie 2012, 00:26 de hai ma
condoleante
D-zeu sa o odihneasca in pace!
Postat 27 Martie 2012, 17:11 de clara
foarte trist
Dumnezeu sa te aiba in paza si sa aline durerea celor care te-au cunoscut si iubit.Sincere condoleante familiei
Postat 27 Martie 2012, 14:29 de ioana
MULTUMESC
Meda draga iti multumesc pentru tot ajutorul acordat de fiecare data, D-zeu va avea grija de tine pentru atatea vieti salvate!!!
Postat 27 Martie 2012, 09:09 de burzo gabriela
mori nu salvezi vieetii
in spital nu salvezi vietii te faci ca le salvezi sunt atatea bacterii incat bietul roman daca nu iese acolo maore, facem pariu @! de ce sunt medicamente pe piata care iti pun viata in pericol ca sa ajungi in spital, logic fara cauza nu exista efectul dorit.
Postat 27 Martie 2012, 08:58 de in spital
trist
d zeu s o ierte.n a avut saracuta timp sa se ingrijeasca de ea.alerga sa aduca bolnavi jegurilor de doctori din judetean ca sa si umple ei buzunarele cu bani.intreba ti ,citi doctori i au dat vreun ban din miliardele cistigate de pe urma muncii ei?
Postat 27 Martie 2012, 01:39 de nefertiti
"Ciudata" e viata
Sa salvezi pe altii, sa fi intre colegi care salveaza vieti, si tu cand ai nevoie sa nu poti fi ajutata !? Pacat ca aici se vorbeste de d-zeu. Sperati degeaba ! Dincolo nu exista nimic, caci daca ar exista nu s-ar intimpla atatea rele si nedreptati, ca beat mort pe sub o masa nu cred ca poate fi d-zeu. Asta e viata -ciudata!
Postat 26 Martie 2012, 22:31 de Alt oradean
meda
Intr-adevar o profesionista si o persoana foarte agreabila. Imi voi aminti mereu cu drag de ea. Odihneasca-se in pace!
Postat 26 Martie 2012, 21:26 de a
vedeti ce de muste avem in grea suferinta !
wowo ce de muste la "rahyaaaaatul "meu, va place mai vreti ! Nu mortul e important ci capcana :))))))
Postat 26 Martie 2012, 21:17 de munca
condoleante
ODIHNEASCA IN PACE !
Postat 26 Martie 2012, 19:13 de karton
munca
ma tu jegule care te semnezi"munca "sa-l vezi pe mata moarta jegosule !
Postat 26 Martie 2012, 19:11 de karton
pt munca
bai animalule, esti un **** cretin ! nu ti-e rusine, ma, jegosule ? de fiecare data intri cu dejectiile astea si le imprastii de zor in jurul tau. huu............... porcule !
Postat 26 Martie 2012, 18:29 de oradean
ptr "ce sa spui munca dauneaza grav sanatati ! "
Bai baiete sau fata,ce ii fii,tu ori esti prost ori esti prost.Din doua una,te las pe tine sa alegi!!!
Postat 26 Martie 2012, 16:20 de mmm
meda
Meda a plecat catre ceruri din locul pe care aceasta il iubea cel mai mult si care era pentru ea familia, vocatia si chemarea ei. Iti multumim pentru tot ceea ce ai facut pentru oradeni si pentru faptul ca ti-ai dedicat o mare din viata ta oamenilor. Si dupa cum spune Cristian Pomohaci - \"A fi om e lucru mare\". Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Sincere Condoleante familiei.
Postat 26 Martie 2012, 13:51 de delfin
un inger printre oameni
Amintirile si clipele petrecute cu tine,Meda,vor trai o vesnicie in sufletul meu,ai fost omul langa care am iubit,am plans,sau am gasit speranta de mai bine...ai fost intotdeauna langa toti cei care aveau nevoie de tine,erai voia buna intruchipata,am crezut ca iti vei gasi si tu fericirea intr-o zi,sa te vad implinita si iubita...n-a fost sa fie,poate acolo unde esti acuma iti vei gasi visele implinite si linistea sufletului.ODIHNESTE-TE IN PACE ,draga mea prietena! al tau vechi prieten
Postat 26 Martie 2012, 13:07 de nelu hanis
meda
Iti multumim pentru tot ce ai facut pentru oradeni,Dumnezeu sa te odihneasca in pace.Condoleante familiei
Postat 26 Martie 2012, 12:13 de trifa
ce sa spui munca dauneaza grav sanatati !
gata prefer PROSTIA decat sa MOR in scaun :)) la revedere cu religia si hoardele comuniste , cautati ma in CIMITIR daca vreti TAXE , mortii nu platesc taxe .
Postat 26 Martie 2012, 11:29 de munca
ce sa spui munca dauneaza grav sanatati !
daca nu s a nascut in clanul Basestilor MUNCESTE pana cade pe JOS ! asta e demnitatea barbatilor romaniŞ banul si VIAGRA , decenta masculina !
Postat 26 Martie 2012, 11:27 de munca
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6263 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON