URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
07 Iunie 2012, 13:00

UDMR închide Parcarea Independenţei pentru singurele concerte electorale din Oradea

UDMR închide Parcarea Independenţei pentru singurele concerte electorale din Oradea Vineri, la Oradea va cânta Wolf Kati, reprezentanta Ungariei la Eurovision 2011
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

UDMR organizează joi şi vineri seara, în Parcarea Independenţei, singurele concerte electorale desfăşurate în Oradea în această campanie.

Astfel, joi, de la ora 20, va concerta trupa Bikini din Ungaria, iar vineri, de ora 19, pe scenă vor urca invitaţii maghiari Lagzi Lajcsi şi Wolf Kati, dar şi trupa de coveruri Publika, din Bucureşti.

Municipalitatea a anunţat că, în acest scop, Parcarea Independenţei va fi închisă pe data de 7 şi 8 mai, între orele 17 şi 23.

"Poliţia Locală roagă cetăţenii ca, pe durata menţionată, să nu parcheze în parcarea de pe strada Independenţei. Autoturismele care vor rămâne în parcare între orele mai sus menţionate, vor fi ridicate şi transportate în parcarea din str. Tudor Vladimirescu (nu se va percepe taxă)", se arată într-un comunicat al Primăriei.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
au bani
au bani.de la revolutie au fost tot la putere
Postat 08 Iunie 2012, 10:04 de bruce lee
muzica
macar aduc muzica adevarata nu manelisti ca astia d ela noi
Postat 08 Iunie 2012, 06:28 de @pistike
penibil
P E N I B I L pur si simplu...
Postat 08 Iunie 2012, 00:09 de tinu
ni se rupe
ne doare in * de UDMR si candidatii lor ..sa mearga dreaku in Mongolia sa le cante caprelor.....
Postat 07 Iunie 2012, 23:51 de ramon
manele
Circ electoral mongoloid cu piramidoane, catalige şi manele ungureşti. Afară, afară.........
Postat 07 Iunie 2012, 16:09 de pistike
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON