URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
11 Martie 2014, 19:00

Trainerul Andy Szekely le explică orădenilor cum să ajungă "De la obiectiv la rezultat", într-un seminar gratuit

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Trainerul şi speakerul motivaţional Andy Szekely, care a lucrat cu circa 50 de companii din Europa şi a scris cinci cărţi pentru educaţia adulţilor, vine pe 13 martie la Oradea pentru a susţine seminarul gratuit intitulat "De la obiectiv la rezultat".

Organizatorii spun că, în cadrul acestuia, participanţii vor intra "în posesia unui set de mecanisme esenţiale pentru a trece obiectivele de la informaţie scrisă la acţiune".

Concret, acestora li se va vorbi, printre altele, despre cum să-şi aleagă cel mai important obiectiv pentru acest an, cum să-şi împartă ziua în calupuri de productivitate şi relaxare, care sunt cele mai importante instrumente de productivitate în funcţie de fiecare tip de personalitate, cum să-şi păstreze focalizarea atenţiei pentru perioade lungi de timp.

Workshop-ul care va avea loc joi, 13 martie, de la ora 17.30 şi până la ora 21.30, în Sala Varadinum a Hoteului DoubleTree by Hilton, face parte dintr-un turneu în care au fost incluse şi oraşele Arad, Timişoara şi Cluj.

Organizatorii anunţă că participarea este gratuită pentru toţi cei interesaţi, însă, cum numărul de locuri din sală este limitat, aceştia sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere disponibil pe pagina web a evenimentului.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
dezvoltarea personala
E plina lumea de asa zisi traineri sau coachi sau cum naiba li se mai spune, care dupa ce, ca nu au reusit sa faca nimic in viata, si in fiecare an s-au apucat de o alta afacere fara izbanda,au mai si trait pe banii lui mami si tati,pentru ca nu sunt buni de nimic, acum fac pe expertii si vor sa-i invete pe altii (gratis sau contracost) cum sa faca bani din piatra seaca si cum sa se "dezvolte personal", sa-si indeplineasca visele si viziunile si inchipuirile.Oameni buni treziti-va si nu participati la astfel de spalari de creier....expertii astia vand doar iluzii.....
Postat 12 Martie 2014, 21:16 de alegatoru`
De la obiectiv la rezultat se ajunge dacă se dă ocol oraşului !?!
Nu de alta dar Oradea nu şi-a stabilit, ca obiective, decât cum să iasă din iarnă fără scandal prea mare pe problema termiei, cu norocul unui sezon uşor, ori cum să scape doar pe baza unor promisiuni neonorate de presiunea lipsei de bani la bugetul local, pentru lucrări care oricum nu-i trebuie nimănui, sau cum să evadeze la sfârşit de săptămână prin holurile supermagazinelor retailerilor, ca să vedem tot timpul scăderea inevitabilă a costului vieţii !?! Avem în schimb aşa zise priorităţi de genul unor manifestări ale dirigenţiei de şantier, specifice unei municipalităţi inerte şi impertinente, că doar nu o să ne stabilim ca scop principal domeniul educaţiei, din moment ce o asemenea abordare nu s-ar potrivi chipului şi asemănării primarului, viceprimarilor şi consilierilor locali !?! Aşa că teoria e pentru fraieri, din moment ce practica ne invadează permanent !?!
Postat 12 Martie 2014, 14:30 de Carp III
@Kiss Borat
Trainer, speaker, workshop......varzăăă !!!...... Încă un bozgoraş venit la furat, pe care ziariştii îl bagă repede în seamă, pe nişte tichete de masă. Afară, afară..... Sper să închidem graniţele pt hienele astea asiatice cît mai curând
Postat 12 Martie 2014, 10:16 de Adrian Tisa
nu zau....
Ati uitat sa puneti p de la penis...pardon publicitate..si de ce am avea nevoie de un martafoi cu zambet fals sa ne spuna cum sta treaba cu succesul?
Postat 12 Martie 2014, 09:00 de clau
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON