URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 04 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
18 Iunie 2012, 15:15

Târguri de culise: Oradea nu va avea viceprimar UDMR, dar Kiss va rămâne secund la judeţ

Târguri de culise: Oradea nu va avea viceprimar UDMR, dar Kiss va rămâne secund la judeţ Viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalul Cornel Popa, va fi secondat, din postura de vicepreşedinte al instituţie, de omologul de la UDMR, Alexandru Kiss. Adus la masa puterii, pe uşa din spate, de PSD-istul Ioan Mang...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

USL este scindată din cauza relaţiei cu UDMR a celor două partide mari care o compun, PNL şi PSD. În timp ce liberalii voiau să conducă Oradea şi Bihorul doar cu PSD, social-democraţii s-au pronunţat în favoarea continuării parteneriatului cu UDMR în judeţ, ceea ce înseamnă ca USL să ofere un post de vicepreşedinte al CJ preşedintelui UDMR Bihor, Alexandru Kiss. La Oradea şi-a impus punctul de vedere primarul Ilie Bolojan, decis să nu mai continue nici cu Rozalia Biro, nici cu alt reprezentant al formaţiunii maghiare.

Oradea, fără vice maghiar

Aşa cum a anunţat şi în campania electorală, primarul liberal Ilie Bolojan a decis că, de vreme ce orădenii au acordat USL suficiente voturi cât să conducă singură municipalitatea, acest lucru trebuie să se întâmple chiar dacă din februarie 2011 USL are un protocol de colaborare cu UDMR.

Motivul? În timpul campaniei, candidatul UDMR la Primărie, Cseke Attila, l-a atacat pe liberal în mod insistent, ceea ce a dus la deteriorarea relaţiilor dintre cele două formaţiuni, iar în ultima reuniune a vechiului Consiliu Local reprezentanţii Uniunii au "trântit" la vot toate proiectele de hotărâri iniţiate de liberali.

În noul Consiliu, USL are o majoritate de două treimi, adică 18 din totalul de 27 de mandate (suficient pentru adoptarea proiectelor importante), în timp ce UDMR va avea doar 7 consilieri, iar PDL numai 3.

Constituirea noului Consiliu Local va avea loc joi, 21 iunie, de la ora 10. Conform legii, după validarea noilor aleşi va urma şi alegerea celor doi viceprimari, din rândul consilierilor, prin vot secret.

Cel mai probabil, aceştia vor fi Florica Cherecheş (viceprimar liberal în funcţie de la începutul acestui an, în locul lui Gheorghe Carp, de atunci manager la Spitalului Judeţean) şi Ovidiu Mureşan (fostul lider al grupului de consilieri PSD, care a avut o colaborare bună cu liberalii în timpul campaniei).

Ipoteza că Oradea nu va avea în următorii patru ani viceprimar UDMR s-a conturat încă de marţea trecută, când Bolojan a propus Biroului Municipal Oradea al PNL această variantă, iar colegii săi au votat-o în unanimitate.

Triumviri la judeţ

În timp ce primarul Oradiei şi-a impus viziunea bazându-se şi pe scorul mare obţinut de USL în municipiul reşedinţă de judeţ, la Consiliul Judeţean Bihor este aproape sigur că parteneriatul cu UDMR va continua.

Şi aici, conform unor surse, liderul liberalilor bihoreni, Cornel Popa, a fost tentat să nu "coopteze" un vicepreşedinte maghiar, însă planurile sale au fost blocate de aliaţii PSD-işti. Mai precis, de omologul său social-democrat, Ioan Mang, care l-a invitat pe preşedintele UDMR, Alexandru Kiss, la reuniunea de vineri a Biroului Judeţean al PSD, tocmai pentru ca acesta să pledeze în favoarea colaborării dintre USL şi UDMR.

Ca atare, Popa va trebui să fie de acord cu cooptarea UDMR în conducerea CJ, deoarece în caz contrar ar risca scindarea USL. Alianţa are în Consiliul Judeţean 18 din cele 35 de mandate, din care 8 sunt PSD-işti, iar aceştia ar putea să se alăture celor 7 consilieri ai UDMR, 7 ai PDL şi 2 ai PPDD pentru a forma o majoritate proprie, lăsându-l pe Popa preşedinte decorativ al Consiliului.

Dacă lucrurile rămân aşa, pe lângă Alexandru Kiss din partea UDMR, CJ va mai avea un vicepreşedinte de la PSD, cel mai probabil în persoana lui Marius Rotar.

Constituirea Consiliului Judeţean şi, implicit, alegerea celor doi vicepreşedinţi ai instituţiei urmează să aibă loc în ultimele zile ale lunii, deoarece până atunci parlamentarii USL care au câştigat alegerile locale sunt mobilizaţi în Capitală, pentru a vota o serie de legi iniţiate de Guvernul Ponta.

Liberalii se simt trădaţi

Dilema ca partea liberală a USL să accepte sau nu poziţia PSD în sensul susţinerii unui vicepreşedinte UDMR la judeţ a stârnit deja în rândurile PNL un val de frustrare pe care, deocamdată, l-a exprimat doar un colaborator al lui Cornel Popa.

Încă de duminică, la trei zile după ce Mang l-a invitat pe Kiss să convingă activul de bază al PSD Bihor cu privire la colaborarea cu UDMR, Cristian Bodea, şef de birou parlamentar al lui Popa, a comentat gestul liderului social-democrat în termeni extrem de vehemenţi, acuzându-l de trădare şi prevestind ruperea USL în Bihor, deoarece pesedistul ar fi jucat alături de UDMR şi PDL împotriva liberalilor.

"În timp ce gaşca Mang-Kiss-Avrigeanu îşi sărbătoreşte mârşava victorie, eu declar zi de doliu pentru toţi românii din Bihor. Vă invit să îl felicitaţi pe Mang pe pagina lui de Facebook, pentru că, pe lângă plagiat, s-a făcut remarcat şi prin trădarea votului din 10 iunie. R.I.P. (n.r. - Rest in peace - dormi în pace!), USL Bihor", a scris Bodea. El a mai comentat, în acelaşi ton: "Am vrut să cred că tot ce se spune despre liderul PSD nu este adevărat şi că e un om de caracter şi am vrut să cred că zvonurile despre întâlnirile lui săptămânale cu Kiss şi cu Ghilea nu sunt adevărate. Adevărul e că nu trebuia să am astfel de aşteptări de la unul crescut sub aripa lu` Unchiu` Maghiar... Mea culpa!".

În finalul postării, Bodea face o paralelă între modul în care s-a rupt Alianţa DA în Bihor şi cel în care se poate scinda şi USL, în opinia sa liberalii fiind "trădaţi" de fiecare dată de parteneri. "Când am fost în Alianţa DA am lucrat de minune cu PD-ul, aveam un ţel comun şi nu încercam să ne-o tragem pe la spate. Că dupa aia i-a tâmpit Băsescu e o alta poveste şi că Filip a stat sub birou toată campania aia, la fel. Dar cu ăştia de la PSD e un chin: ei abia scot capul pe alocuri prin judeţ, dar se comportă de parcă ar putea scoate minim 90% în orice moment. Când colo, potenţa lor e minimă şi de scurtă durată. Şi de aia ne-au şi vândut lui Kiss, pentru că sunt invidioşi pe a noastră...".

Nemulţumiri şi la PSD

Pe de altă parte, însă, în tabăra PSD există voci care afirmă că şi Popa ar fi de acord cu continuarea parteneriatului cu UDMR, fără a fi nevoie ca social-democraţii să exercite presiuni în acest sens, tocmai din cauza protocolului semnat anul trecut, şi pe care preşedinţii de la Bucureşti ai celor două formaţiuni din USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, îl vor respectat. 

Deşi social-democraţii nu se exprimă public, şi printre ei există nemulţumiri ca urmare a alianţei pe care Ioan Mang o vrea continuată cu UDMR. "Mulţi ne-au votat nu numai din ură împotriva PDL, dar şi ca să nu mai guvernăm cu UDMR. Acum, ce facem, îi păcălim?...", spune unul dintre PSD-iştii cu vechi state de serviciu în partid, îngrijorat că la toamnă electoratul ar putea taxa USL.

Pe de altă parte, pesediştii sunt supăraţi şi pe faptul că actualul lider al organizaţiei nu i-a convocat pe toţi membrii Biroului Judeţean la reuniunea de vineri, secretara lui Mang, Anamaria Tiron, "uitând" să trimită sms-uri unor persoane care anterior s-au manifestat împotriva cooptării UDMR în guvernarea locală.

Silenzio stampa

În timp ce se desfăşoară cele mai dure negocieri purtate vreodată după alegerile locale, liderii formaţiunilor implicate refuză să facă orice fel de comentarii sau declaraţii publice despre concluziile la care au ajuns sau scenariile pe care le-au pregătit.

Ca urmare, prima confirmare a informaţiilor obţinute neoficial până în prezent este de aşteptat să se producă joi, odată cu constituirea Consiliului Local şi votarea a doi viceprimari de la USL. În aceeaşi zi, însă, ar putea să aibă loc şi o conferinţă de presă în care liberalul Cornel Popa şi social-democratul Ioan Mang să anunţe continuarea colaborării cu UDMR la Consiliul Judeţean.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
adio voturi pt USL
mai voteaza dracu cu USL p.lii mele, una ati promis si alta faceti, ati facut ce ati facut si iar is ungurii la putere..... v ati batut joc de noi si o sa mai pupati voi voturi la anu si la multi ani!
Postat 20 Iunie 2012, 15:40 de sp
mda
Pana la urma s-a lamurit si Bolojan ce fel de oameni sunt udemeristii. Pe moment, a supravietuit, insa si impostorul mang. si uite de ce mizerii e capabil incontinuare !
Postat 20 Iunie 2012, 07:23 de xyz
Uslk, alianta spagarilor si a plagiatorilor !
Ce m*UE va da usl-ul ! I-ati votat si ati dovedit cat (nu) sunteti de ,,isteti''... acum va luati rasplata.... La ce va puteati astepta de la o alianta condusa de un repetent (a repetat 2(doi) ani la istorie !!! de aia va place, e ca voi, toba de carte...) si de un copy-lot ?!
Postat 20 Iunie 2012, 05:30 de .
TRADATOR DE NEAM SI SANGE!
TRADATOR DE NEAM SI SANGE! Sa crapi deodata cu ungurii tai ! Voi ati vazut ce imperiu are KISS sus pe deal ? Doar gardul din caramida ce inconjoara proprietatea costa lejer cat un apartament. Sunt satul de lepre ca si Mang,Groza,Biro si toti nemernicii astia. Groza cu salaru de 18.000 lei la Hidro ?! pt ce ?
Postat 19 Iunie 2012, 23:14 de Vertical
huni
Ce aşteptări poţi avea de la nepoţii politici ai lui ilici@KGB ??? Rămân consternat de lipsa memoriei şi constat că noua mineriadă a început şi pe plan local prin numirile în funcţii ale unor politruci fără vreo calificare la bază. Nevasta Mangalăului copipeist, aia care nici să copieze nu ştie, e de provenienţă mongolă. Aşa că vă daţi seama ce s-au mai bucurat când s-au regăsit cu Sanyika. Escroci fără frontiere/bariere lingvistico-economice. Sper să fie spulberaţi de pe scena politică cel puţin la fel cum li s-a întâmplat pedeliştilor, la următorul ciclu electoral, cînd nea nelu ilici@KGB ne va fi părăsit în sfârşit........
Postat 19 Iunie 2012, 18:34 de petrica
mang gunoiul,
este un individ abject. ne-o demonstreaza iar si iar.
Postat 19 Iunie 2012, 18:33 de nail
MANG l-a tradat si pe Unchiu`
NU va mirati de MANG, e sub orice critica l-a tradat si pe Unchiu` si pe nevasta-sa si o s-o tradeze si pe masa daca stoe ca ii cade ceva... se potriveste mai bine la PDL. Caracterul sau e egal cu zero taiat in infinit!
Postat 19 Iunie 2012, 16:30 de totdora
Nu va mirati!
Ce va mirati de nenea Mang? Stie ca nu mai are nici un viitor politic, ca nu mai are nici o sansa sa mai castige un nou mandat, asa ca a vandut locul lui Sani baci, pe bani multi, asa, ca sa aiba si gura lui ce manca atunci cand va fi pus pe linie moarta. Ce face nu face din cauza nevestei, ca nevasta-sa e pe jumatate nemtoaica, ci mai degraba are o pruna ungureasca pe care o f***. NU are nici cea mai mica tresarire ca votul anti UDMR a scos romanii din case.Popa nu ar trebui sa se lase intimidat, ca nu toti consilierii merg pe mana lui Mang. Sa te vad la toamna nene Mangule.
Postat 19 Iunie 2012, 10:34 de alegator
de asta
Oradea. Szabo, împreună cu preşedintele PNL Bihor, Cornel Popa, cel al PSD Bihor, Ioan Mang, şi liderul PC Bihor, Traian Bodea se obligă, prin semnarea procolului, să colaboreze în plan local, formând coaliţii în toate consiliile locale din judeţ, dar şi să suţină extinderea colaborării de la nivelul judeţului la nivel naţional, scrie mediafax.ro.
Postat 19 Iunie 2012, 08:51 de oshan
o miscare perfecta
Daca ar fi sa gandim strict din punct de vedere al dezvoltarii economice, a regiunii Bihor-Hajdu Bihar, si pentru atragerea fondurilor de dezvoltare inseamna ca e cea mai inspirata alegere. Dar sunt unii romani, vad partea goala a paharului. Oameni buni, maturizati-va. Nu e cazul acuma sa pierdem niste fonduri.
Postat 19 Iunie 2012, 08:07 de dan
suparare!
Domnilor Popa Cornel si Mang Ioan, ati fost votati cu o majoritate linistitoare atat in Oradea cat si in judet! De ce credeti dvs ca bihorenii au votat cu USL!? Ati uitat ca UDMR a fost in alianta cu PDL si au nenorocit tara!? Acum cand noi cetatenii va votam cu majoritate linistitoare , de ce doriti sa ii luati cu voi? Domnilor RESPECTATI_NE VOTUL !!! Conduceti judetul de unii singuri- fara UDMR, PDL...de asta v-am ales!!! In alta situatie sunteti exact ca banditii pe care i-ati ponegrit in ultimii 3 ani!!! si noi vom tine minte in toamna !!!
Postat 19 Iunie 2012, 07:46 de Ardeleanu Mircea
Ratanul Manga Smanglitorul!
PUTETI posta mult si bine ca pe nesimtitu asta de plagiator il doare-n kur.PSD-isti nu asteptati sa-si dea demisia de onoare, un individ care n-are nici valoare ici onoare .Tot ce are el e setea de putere si acuplarea ; cum s-ar zice la caini CIOLANU si CATELELE.PUNCT.
Postat 18 Iunie 2012, 22:32 de Evrika
@anti kiss [18.06.2012, 21:41] Nu-i tradator,normal!Are doar nevasta bozgorita si de aici decurge
IMI PARE RAU SA VAD CA ATITIA ORADENI IS dusi de nas cum vor cei din conducere,inca vas intelege daca ar fii vorba despre propria persoana dar sa va ceRtati pt niste politicieni...ce macar nu sunt nici oameni ce niste aparate de furat!nu va inteleg,ei se cearta de ochii lumii dar va repet:NIMENI NU POATE FURA ACOLO SUS FARA STIREA RESTULUI,CHIAR ASA DE PROSTI SA FITI OARE.PACAT
Postat 18 Iunie 2012, 22:17 de pip
@anti kiss [18.06.2012, 21:41] Nu-i tradator,normal!Are doar nevasta bozgorita si de aici decurge
@anti kiss [18.06.2012, 21:41] Nu-i tradator,normal!Are doar nevasta bozgorita si de aici decurge totul restul! Hai pa! postat de: bihorean domnul meu stii ce inseamna ce ai scris sau ai auzit si tu de la dobitocii de sovinisti diferite cuvinte.
Postat 18 Iunie 2012, 22:12 de pip
Oare ?
Nu`s fanul celor de la UDMR, insa trebuie sa recunoastem niste lucruri cand au avut ministri la sanatate, intotdeauna au facut cate ceva pentru Bihor. Chiar daca noua la nivel local nu ne convin...insa la la nivel national ne pot fi de folos sa scapam de PDL..... asa ca......
Postat 18 Iunie 2012, 21:53 de P. Laviniu
Huo
Afară cu ungurii din ţară!
Postat 18 Iunie 2012, 21:48 de Vadim
dkasndaksdnaskdas
Aici nu Mang e problema, ci UDMR`u... partid de cur*e politice ...
Postat 18 Iunie 2012, 21:45 de Alabalaportocala
@anti kiss
Nu-i tradator,normal!Are doar nevasta bozgorita si de aici decurge totul restul! Hai pa!
Postat 18 Iunie 2012, 21:41 de bihorean
ungurii
........tre sa traiasca si ungurii :))
Postat 18 Iunie 2012, 21:40 de oradean
TDS,hai Tileagdu
Oligofrenul TDS,absolvent de ajutatoare la TIleagd a amutit!Alo,oligofrenule,dupa parlamentare,bozgorii au si viceprimar,cu tot USL si Bolovanu tau!
Postat 18 Iunie 2012, 21:38 de oradean
hai, pa
Nici eu nu-l suport pe Kiss dar nu cred ca Mang este un tradator ;)
Postat 18 Iunie 2012, 21:35 de anti kiss
Re: Adrian
Ori nu se cunoaste ori e dezinformare si justificare inutila ... CU 18 REPREZENTANTI DIN TOTALUL DE 35, USL ARE MAJORITATEA IN CONSILIUL JUDETEAN. ARE NEVOIE DOAR DE VOTURI SUPLIMENTARE PENTRU HOTARIRILE PRIVIND PATRIMONIUL, CEEA CE ESTE FARA SENS PENTRU CA NICI NU PREA MAI ARE PATRIMONIU, IN AFARA DE AEROPORT SI NISTE IMOBILE DARAPANATE, ICI PE COLO, PE CARE LE VOTEAZA PANA SI PDL SAU PPDD, CHIAR DACA N-AR VREA.
Postat 18 Iunie 2012, 21:16 de Carp III
Nu e pentru cine se pregateste
Cornel Popa l-a vandut pe Bolojan si votul nostru dat la USL Bihor, pentru niste forinti. Mare rusine ... alo Antonescu ! ... alo Ponta ! La toamna o sa va numarati intre voi sau o sa fie pe alese, la linsul ranilor din Bihor ?
Postat 18 Iunie 2012, 21:10 de Carp III
Mang erika
Se platesc datoriile intre ei,intre unguri(mang si KISS) Nu stiti ca udmr a cedat 2 posturi de deconcentrate pentru psd,la mediu(Daescu) si la opc(Secosan) Fraieri mai sunteti toti care ati votat USL Bihor!
Postat 18 Iunie 2012, 20:39 de bihorean
RUSINE MAAAAAAAAANG
sa ti fie rusine Ioan Mang si tutor celor care cooptatio pe UDMR isti la putere dupa votul pe care vi l am dat tocmai sa nu se intample acest lucru
Postat 18 Iunie 2012, 20:39 de eu
Mang erika
Fraier mai e si Bodea ala,pai nevasta lui Mang nu-i bozgoroaica!? La ce s-au asteptat credulii care au votat USL Bihor?La pariu cu oricine ca dupa parlamentare ungurii au si viceprimar!Astept reactia OLIGOFRENULUI TDS!
Postat 18 Iunie 2012, 20:30 de oradean
GRSU KISS !!
Baciu ungur Kiss nu se da dus de la ciolan , acum cand atatea cladiri din patrimoniul orasului Oradea si judetul Bihor au fost donate pupilelor UDMR din Hungaria si trebuie musai reparate cu bani de la buget< altfel unde'i spilu si castigu? Acest gras (ca porcu) vrea sa mai suga ceva din bugetul bihorului pentru tara lui muma Hungaria!!! si pentru burdihanu lui de deformat grasan ! HOTU !!!
Postat 18 Iunie 2012, 19:22 de s.
Mang Copy Paste
Copy Paste MANGA va fi EXECUTAT.politic. Pacat, k este asa de tinar.......
Postat 18 Iunie 2012, 19:12 de Copy Paste
Rusine USL!
Umflatul asta de Kiss si-a asigurat inca 4 ani scaunul din care nu trebuie sa faca nimic!Ce oameni ne conduc: analfabeti, betivi, curvari si incompetenti!
Postat 18 Iunie 2012, 18:42 de Adi
Elodia
Ei, vedeti, de asta nu le-am dat niciun vot tura asta. Nici lui Mang, nici lui Kiss, nici lui Avrigean-Ghilea-Coste, nici lui Popa. Aceeasi cloaca. PP-DD. La fel si in toamna.
Postat 18 Iunie 2012, 18:28 de Mihai
MANG UN HANDICAPAT CARE VINDE SI PE MASA PT UN LOC IN FATA!!!!
MANG ISI BATE JOC DE NOI, ASHA CEVA NU SE POATE....HANDICAPATU' DRACULUI...NU RESPECTA CEEA CE A VOTAT UN JUDET, II PASA DOAR DE PROPRIILE INTERESE...UN HANDICAPAT...CLAR TI O TRAGEM IN TOAMNA, TZIE SI PARTIDULUI TAU ...
Postat 18 Iunie 2012, 17:13 de mang lingator de cur
Alianta
la consiliul judetean, usl nu detine majoritatea => trebuie sa se alieze cu cineva pentru a detine majoritatea. intrebarea este cu cine? cu PPDD? cu PDL? sau cu UDMR? raspunsul cel mailogic, fara jocuri de culise, a fost cu UDMR-ul. succes.
Postat 18 Iunie 2012, 16:56 de Adrian
Inventar
Sigur ca electoratul bihorean nu va aplauda cele mai recente giumbuslucuri realizate de protagonistii enumerati in articol.Pentru ca intelegerile de culise persifleaza tocmai vointa electorilor.Acest tip de "ingeniozitate" dovedeste ca actualii politicieni nu-s dispusi sa invete (nu conteaza daca nu vor sau nu pot).Cert este ca electoratul invata relativ repede.
Postat 18 Iunie 2012, 16:52 de gyorgy tozser
Mang tradatorul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am sperat, am reusit, ne+am bucurat dupa alegeri ! Totul a fost in zadar ?!?! Domnule Mang, cat tupeu trebuie sa aiba un (ne)om ca sa faca ce ati facut ????? Ar trebui demis din funcţia de lider al PSD-ului...demisia nu are obraz sa-si dea !!! Rusine ! Asa sa va fie precum ne asterneti noua ! Felicitari d-lui Bolojan pentru verticalitate. Domnule Popa, de ce ati negociat ? Inteleg raportul din CJ, dar...ne doare pe noi, pe oradeni !
Postat 18 Iunie 2012, 16:42 de oradean
rusine mang
sunt dezamagit de mang. a doua oara intr-o luna. domnule mang, nu face pact cu boz.gorii ca vei pierde mult in toamna.
Postat 18 Iunie 2012, 16:37 de unu
tradare stimabile profesor Mang
Stimabile dl, Mang si acolitilor acestuia....va transmit ca ati reusit in termen foarte scurt sa va aratati adevarata fata si valoare (asemeni ca si pozitia de la minister in care ati stat mai mult decat putin). Sunt un simplu cetatean si VOTANT (naiv votant) care va trasnmite azi ca sunteti un vanzator de oameni si ilustru universitar care ati reusit sa inselati asteptarilor acestor idioti de bihoreni care au iesit ca niciodata sa voteze si pt a pune pe tusa macar pt o perioada, acesti frati ai dvs. dl mang nu ai nostri ai bihorenilor, ca sa vedem si noi prostii de rand cum e sa fie orasul nostru condus de noi, nu de intrusi si vanzatori de vise si promisiuni. Daca ati reusit sa faceti jocurile cu acest post de vice la judet, va rog (desi am uitat ce e acest termen pt aceste fapturi ca dvs.) sa retineti ca va veni si toamna....romanii sunt ei prosti si mult induratori....dar cand nu mai ai nicic e indura si nici ce spera.....romanii si bihorenii vor stii cine e vanzatorul si copiatorul......ati reusit sa va vindeti in primul rand pe dvs...Sluga sunteti....asa veti sfarsi....felicitari....ramaneti dvs asa insa nu ne stabiliti dvs pozitia ce tre sa o avem....adio ghiocel copy paste!
Postat 18 Iunie 2012, 15:44 de un cetatean simplu
E normal
Era inevitabil UDMR se pricepe bine la astea, doar de 20 de ani e singura tactica aplicata. Singura parte buna e ca Kiss asta nare el treaba. Isi face combinatiile personale si in rest noapte buna. Atat il doare. BINE CA AM SCAPAT DE ROZIKE :)!
Postat 18 Iunie 2012, 15:36 de Eric
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6264 RON
  • 1 EUR = 4.9771 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON