URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
18 Februarie 2012, 14:44

Tânără de 35 de ani în stare gravă, după ce s-a aruncat de la etajul 3

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O orădeancă în vârstă de 35 de ani a ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă la spital, după ce a încercat să se sinucidă sărind de la etajul 3 al unui bloc de pe strada Sovata.

Femeia nu a murit pe loc doar pentru că a căzut pe o zonă în care era multă zăpadă. Ea a fost transportată imediat la Spitalul Judeţean, unde medicii au operat-o.

"Pacienta a fost operată, i s-a scos splina, iar starea ei este foarte gravă. Este la reanimare, are mai multe fracturi şi a suferit un şoc traumatic", a declarat BIHOREANULUI dr. Carmen Pantiş, medic primar la secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Se pare că orădeanca nu este la prima tentativă să-şi ia viaţa.

Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, nu există suspiciuni că cineva ar fi împins-o.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
numai freieryy scriu corect
o iieee babyy bum-bum j eteme , l jadore PDL si limba roaumanie ! ce gramatica ce este aia dilaecte rumanie !
Postat 19 Februarie 2012, 11:52 de XFILES
numai freieryy scriu corect
succes-uri, vadyyyta :)))) iaca ca am imprumutata limbaj foarte bogatie PDL ista :)))
Postat 19 Februarie 2012, 11:49 de XFILES
numai freieryy scriu corect
si asta o fac la JOB nicidecum pentru RECLAMA de studii sunt multi muritori de foame toaletizati social si dau tepe :)) ooooooooooo ce mi like!
Postat 19 Februarie 2012, 11:47 de XFILES
decat sa plnga mama mai sa planga ma ta :))
torturat esti tu de cand te ai nascut dar abia acum constientizezi :))))))
Postat 18 Februarie 2012, 23:35 de @xfiles
decat sa plnga mama mai sa planga ma ta :))
:)))))))) ha, ha, ha, ha, ha, ha LINISTIT VINO ca tot asa pleci cum ai venit :)))))))) ha, ha, ha, ha, ha
Postat 18 Februarie 2012, 23:30 de @xfiles
@ANALfabeta de anka
felul in care torturezi tu limba romana ma impinge la sinucidere! pregateste-te ca vin dupa tine!
Postat 18 Februarie 2012, 18:09 de xfiles
UUUUUFF viata asta!
ati vazut cazul in care bolnavul a fost trimis la psihiatrie pe motiv ca ar fi conumat alcool si era agitat a mai trait 8 ore si a murit si nu s a depistat nici alcool si nici doroguri in sange ? NOI suntem tratati INUMAN , daca a mai avut tentativa sa vedem cum a fost VINDECATA conform legii, dici cine a UCIS o CONSTIENT si a ras de starea ei precara mintala , cine e vinovat ? TEPES e nimic cum ar trebui noi sa reactionam si sa ne aparam viata in fata unui sistem criminal.
Postat 18 Februarie 2012, 16:39 de ANKA
UUUUUFF viata asta!
voi nu vedeti oricine te poate arunca de la ETAJ si scrie s a sinucis :))))) cine crede asa ceva!!! ma apuca rasul de ce nu descrieti cum traia aceasta persoana si ce stil de viata afala ca sa intelegeti ca crimele se transforma intr un banal dosar SINUCIDERE :)) LOGIIC a asteptata 35 de ani ca sa se sinucida ! SE sinucidea la 15 ani :)))
Postat 18 Februarie 2012, 16:32 de ANKA
UUUUUFF viata asta!
of, of pacat de EA , e o sursa foarte importanta dar noi ORBI ne jucam cu viata oamenilor, nu exista SUICID exista CRIMINAL care determina suicidul, sa fiu eu JUDECATOR v as arata eu ce inseamna RESPONSABILITATEA sociala, CORUPTIA da nastere la CRIME care se transforma in GENOCID social.NU aveti de ce sa va sinucideti, OMORATI pe cei care va fac rau dar nu va sinucideti ! LEGEA va permite autoapararea, UCIDETI totii criminali care dau nastere la sinucideri.
Postat 18 Februarie 2012, 16:30 de ANKA
Vai de noi...
A tastat greşit o literă. Litera "l" este lângă litera "ş". Dragă Carmen, mai bine ai face dacă te-ai strădui să scrii CORECT în limba română (înţeleg se scrie cu "î" şi "ţ", nu cu "i" şi "t"), în loc să te legi de jurnalisti. Baftă la învăţat.
Postat 18 Februarie 2012, 15:34 de az
gramatica si exprimarea...
Nu inteleg, cum poate fi pacienta " în loc traumatic"...?????
Postat 18 Februarie 2012, 15:20 de carmen
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON