URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
20 Decembrie 2011, 13:07

Selina a inaugurat al doilea bloc din cartierul Luceafărul (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Devenit de multă vreme subiect de discuţie pentru orădeni, prin designul modern şi ritmul alert în care a fost construit, Blocul 3 din ansamblul rezidenţial Luceafărul, situat la frontul stradal al Căii Aradului, a fost inaugurat marţi.

Prezentat de Beniamin Rus, patronul grupului de firme Selina, dezvoltatorul ansamblului Luceafărul, ca o clădire ce vrea să ofere "confort pe verticală" publicului ce preţuieşte bunăstarea, ineditul, intimitatea, dar într-o manieră calculată, blocul înalt de zece etaje are 106 apartamente. 20 din acestea sunt cu o cameră, 56 cu două camere, 28 cu trei camere şi două apartamente au cinci camere.

În fiecare din aceste apartamente se regăsesc tehnologii de ultimă oră care presupun materiale de calitate, finisaje premium, design interior cochet, dar şi atenţie la utilitatea spaţiilor. Imobilul foloseşte cel mai ridicat nivel de izolaţie termică existent în Oradea, iar termosistemul are un grad ridicat de permeabilitate la vapori, pentru evitarea igrasiei, un grad ridicat de impermeabilitate la apă şi este garantat 30 de ani.

Estetica blocului este şi ea avangardistă: două turnuri rotunde unite la mijloc printr-o zonă de legătură mai joasă cu cinci etaje, balcoane generoase şi pereţi uşor curbaţi.

Materialele şi tehnologiile folosite pentru lucrările exterioare sunt specifice tendinţelor europene citadine: sistem de hidroizolaţie bazat pe nanotehnologie, pereţi şi tavane perfect drepte, balustrade de protecţie la balcoane şi terase din inox cu sticlă securizată.

Sistemul de interfon al blocului este pe bază de comandă vocală şi cartelă. Treptele exterioare de acces sunt placate cu gresie antiderapantă, lifturile au cabină de inox, iar viitorii locatari beneficiază de parcare subterană şi supraterană. Apartamentele cu una sau două camere sunt fără terasă, cu o terasă medie ori cu una mare, în timp ce toate apartamentele cu trei sau cinci camere au toate terase spaţioase. Preţul unui metru pătrat în noul bloc este de 795 euro.

La inaugurarea clădirii, pe lângă turul apartamentelor, cei prezenţi au luat parte şi la un mini-spectacol de colinde cântate de micuţii de la Grădiniţa Waldorf, situată la parterul unui alt bloc din cartierul Luceafărul, care, după cum se ştie, mai oferă locatarilor şi sală de fitness, saună, solar, beauty center, cafenea cu terasă, farmacie, cabinete medicale. Pentru colindele cântate, copiii au fost răsplătiţi cu cadouri de Moş Crăciun, care, deşi are nişte zile agitate, şi-a făcut timp să se oprească în ansamblul rezidenţial orădean.

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
nasoale
nasoale apartamente si la pretu asta nu le vindeti niciodata . va credeam putin mai seriosi decat ceilalti, dar.......... Rusine
Postat 30 Mai 2012, 13:37 de romy
tribul picioarelor reci
Mie imi place dormitorul acela in care caloriferul este la picioarele patului. Asta numesc eu "dotare in tendinte europene". Cand picioarele iti ingheata in somn, te lasi mai jos cu ele pana pe calorifer si te incalzesti! Apoi te trezesti dimineata cu picioarele calde si o iei la fuga din pat. Ce te faci insa daca iti ingheata nasul?
Postat 21 Decembrie 2011, 09:28 de dizain misto
... foame la banii grei ...
niste hoti penali ... textul copiat si derapant ... super tehnologie premium ... alo la cat este metru patrat ... ce cauta imaginea aceea cu subsolul aka parcare si instalatia care se vede de la o posta ca e stramba toata .. si zapada pe terasa nu se poate la ultima tehnologie dar incalzirea in pardoseala unde este ? Unde sunt apartamentele promise ... ebihoreanul esti si tu manjit ... imi este sila si de voi ... jegosilor in ciurda cu cine da banetul ...
Postat 20 Decembrie 2011, 23:28 de tot eu
wow
"grad ridicat de permeabilitate la vapori, pentru evitarea igrasiei, un grad ridicat de impermeabilitate la apă" hahahahaha... da' vaporii aia din ce sunt? nu apa? oricum fain text, parca luat dintr-un manual de marketing de clasa a doua...
Postat 20 Decembrie 2011, 23:00 de ioai
un pic de reclama
51 poze? Da, un pic de reclama nu strica....nu-i asa? Intamplator lucrez la aceasta firma...si aflu din ziar si pretul....si ca s-au inaugurat. Mai ceva ca la serviciile secrete.
Postat 20 Decembrie 2011, 22:57 de jokeman
intre noi dezvoltatorii imobiliari 2
cititi revista kamikaze de miercuri 21.12.2011 sau intrati pe kamikaze_online; veti gasi un subiect legat de elena udrea si un alt dezvoltator "celebru" si in oradea
Postat 20 Decembrie 2011, 18:07 de TDS
Publicitatea se plateste ?
Un articol de genul asta ar trebui sa poarte distinct insemnul de P (publicitate) sau sa declare Elena care-i comisionul ? De cand sunt peretii si tavanele drepte "specifice tendinţelor europene citadine" ? (desi mai sus se vorbeste de "pereti usor curbati"); Pe scurt, un extemporal scris pe genunchi !
Postat 20 Decembrie 2011, 17:59 de Surprinsu'
inca o inselaciune de BIHOR.
dezvoltatorul a promis apartamente la 18000 euro pentru tinerii nevoiasi, vad ca se vind ca apartamente de lux pentru clientela de partid si buzunarele grase. RUSINEE TUTUROR AUTORITATILOR DIN ROMANIA.
Postat 20 Decembrie 2011, 15:08 de DNA.
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON