URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 02 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
21 Martie 2012, 14:57

Şeful PC Bihor, Traian Bodea, speră că va fi pus candidat la Consiliul Local. Altfel, rupe USL-ul şi candidează independent la Primărie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Anunţurile făcute marţi de PNL Oradea şi de preşedintele PSD Bihor Ioan Mang, conform cărora pe lista celor 27 de candidaţi ai USL la Consiliul Local Oradea 10 dintre poziţiile eligibile sunt deja adjudecate de liberali, iar altele 5 de social-democraţi, l-au supărat rău pe preşedintele PC Bihor, Traian Bodea, care ameninţă că va rupe alianţa locală şi va candida independent la Primărie.

"Iau în calcul varianta de a candida ca independent, la Primărie, dar nu-mi doresc acest lucru, şi cred că vom ajunge la o înţelegere, pentru că săptămâna aceasta o să aibă loc la Bucureşti o discuţie între domnul Crin Antonescu şi domnul Daniel Constantin (n.r. - preşedintele PC), iar la Oradea una între domnul Ilie Bolojan şi mine. Şi eu nu cred că ar fi o tragedie dacă liberalii ne-ar ceda un loc", a declarat pentru BIHOREANUL şeful PC Bihor, Traian Bodea.

Potrivit spuselor acestuia, protocolul USL prevede ca fiecare dintre cele trei formaţiuni ale alianţei să ocupe locurile pe listele de candidaţi la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean în funcţie de rezultatele sondajului de opinie realizat anul trecut. Bodea afirmă, însă, că pe de o parte nu are încredere în rezultate, iar pe de alta că nici nu le-a primit: "Eu nu vreau să comentez rezultatele sondajului, mai ales că nouă nici nu ni s-au dat".

Şeful PC Bihor afirmă că, la întâlnirea pe care deja a stabilit-o cu preşedintele PNL Oradea, Ilie Bolojan, speră să obţină pentru formaţiunea sa un loc eligibil la Consiliul Local şi unul la Consiliul Judeţean, precizând că - dacă nu va reuşi acest lucru - va renunţa la calitatea de aliat al PNL şi PSD, precum şi la statutul de "om de echipă". "Eu sunt om de echipă, dar dacă nu vom ajunge la o înţelegere încât să fie bine şi pentru PNL şi pentru noi, s-ar putea să candidez independent", zice Bodea.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
OARE
DESIGUR.....LA CARE ... PASTE??//.....
Postat 23 Martie 2012, 08:39 de ALEGATOR
hahahahahahha
hahahahaha, foarte tare bodea!!! cica rupe el usl-ul :))))))). bre nea bodea, sta usl bihor in tine si in cei 10 membri pc? candideaza singur nene, sa vedem daca strangi mai mult de 100 de voturi. si vuscan ia mai multe.
Postat 22 Martie 2012, 10:40 de unu
ALIANTA
Mang si Popa trebuie sa-si aduca aminte de alegerile prezidentiale din 2009, cand in Bihor au pierdut din cauza ignorantei si prostiei lor. Sa nu dea Domnul ca si anul acesta , la alegerile locale sa piarda , atat presedintia judetului, cat si Primaria Oradea. Aroganta si prostia se platesc. Bodea e un tanar om de afaceri cinstit si onest .
Postat 22 Martie 2012, 10:26 de dinu
ALIANTA
g si Popa trebuie sa-si aduca aminte de alegerile prezidentiale din 2009, cand in Bihor au pierdut din cauza ignorantei si prostiei lor. Sa nu dea Domnul ca si anul acesta , la alegerile locale sa piarda , atat presedintia judetului, cat si Primaria Oradea. Aroganta si prostia se platesc. Bodea e un tanar om de afaceri cinstit si onest .
Postat 22 Martie 2012, 10:26 de dinu
ASSS INUS PURUS
Poate sa-si rupa orice, oricum pe plan politic nu are ce sa-si rupa ca-i lipseste!!!!!!!!!
Postat 22 Martie 2012, 08:39 de PIPIKE
zero barat
foarte pe scurt:PC in oradea e zero barat,singuri nu obtin nici un loc in CL,in alianta sunt pt felix motanu si antena 3,deci candidand la primarie bodea obtine intre 0 si 1 la suta .PSD-ul le convine alianta in oradea pt ca asa obtin mai multe locuri in CL,singuri abia ar prinde 1-2 locuri,oradenii tot cu pnl si udmr voteaza,restu vorbesc pe aici numai sa se afle in treaba....
Postat 22 Martie 2012, 08:38 de oradean
mda.
Bodea esti dus cu capul? daca nu au un loc pentru tine dale drecului pace ca nu cred ca este asa inportant pentru tine un nenorocit de post de consilier, lasa sa conduca orasul pnl si psd fiind ca oricum nu vin vremuri usoare pentru ei, veziti tu de treaba ca ai sa regreti ca in loc sa fii respectat pentru ce ai reusit sa faci vei fi acuzat ca ti-ai facut bani din postul de consilier, nu vezi ca la noi numai lichelele care nu stiu sa faca alceva se inghiontesc pe scaune.
Postat 21 Martie 2012, 22:27 de vlad
vreti si mai vreti banul public in turma voastra, rusine!
tata Oradia stie cine e Mangu si Bolo aveti aceiasi votanti platiti gras in fuunctii si banii publici , nu vtreti sa vedem cum ii rulati si faceti evaziune ! nu sutinem coruptia vrem schimbare ne am saturat de cum splati banul public in buzunarul celor care va voteaza, nu va satura D-zeu !!
Postat 21 Martie 2012, 20:36 de nu va satura D-zeu!
succes
Sa candideze ca o sa ia voturi la fel ca si Bara in 2004.Acest constructor si predicator crede ca PC exista,dar din pacate pentru ei nu au nici jumate din voturile celor care se uita la Antene 3.Singuri in alegeri nu trec nici de UNPR care are 1%.Bodea poate sa se ocupe de afaceri si de fratii si surorile intru Domnu,politica e pentru altii!
Postat 21 Martie 2012, 20:19 de tero
si va VOTAM , va DORIM ca PRIMAR
atata stres cu toate nulitatile politice , extraordinar zici ca suntem ORBI ca Basescu si intretinem coruptia , s a dusss baba cu colaci
Postat 21 Martie 2012, 19:53 de candidati
si va VOTAM , va DORIM ca PRIMAR
daca cabdideaza ii dau votul in rest oricum nu l vedeti, venit dle Bodea si cati va vor , va vor vota restul nu conteaza dar pe BOLOJAN never un ...... stiti voi mai departe
Postat 21 Martie 2012, 19:51 de candidati
crapa Penali...
Cite jigniri la adresa unui om respectat de multi Bihoreni, doar pentru ca are curajul sa denunte lupta pentru putere a lui Bolojan. Sunt convins ca toate postarile le fac aspirantii la putere din PNL. Va jignit cu ceva? care va este problema,poate unii din consilierii lui Bolojan vor sa iasa la pensie din primarie.
Postat 21 Martie 2012, 19:15 de unu
deci...
Deci sa ma kack pe fraieru asta...Semnat Cap de Bou (bara)
Postat 21 Martie 2012, 18:38 de Bara
deja crapa USL
Nu putini au fost cei care nu dadeau mari sanse acestei aliante, are un gram de dreptate P-cistul, nu este vina lui ca sa trezit aliat cu Pnl-Psd si ca face parte din alianta cu ei, cine joaca murdar sint cei care vor totul desi au o alianta, omul isi cere dreptul in baza unui protocol ,pina la urma este presedintele unui partid din USL.
Postat 21 Martie 2012, 17:16 de eu.
a
nu inteleg cum vrea sa candideze indepedent daca face parte dintr-un partid. oricum, asta e un fel de lepidus.
Postat 21 Martie 2012, 16:58 de a
O surpriza ?
da de unde stiti voi ca nu va lua un nr inportant de voturi, lista de consilieri PNL are nulitati m-ai mari ca Bodea.
Postat 21 Martie 2012, 16:13 de anonim
un nimeni
Da sa candideze linistit, nu-l opreste nimeni, e nesemnificativ acest personaj!
Postat 21 Martie 2012, 16:05 de antonia
Amenintare nejustificata.
PC Bihor = Bodea? Acest individ se doreste a fi bagat in seama, desi ii lipsesc argumentele. In cazul de fata cele legate de potentialul electoral al PC Bihor. Daca ACD exista si in Bihor, rezolvarea problemei depinde, in exclusivitate, de PNL Bihor. Candidatura nemultumitului ca independent nu inseamna pierdere pentru USL, adevarata pierdere s-ar inregistra cu un asemenea candidat pe lista de consilieri municipali.
Postat 21 Martie 2012, 15:45 de SAFE
felicitari !
sa candideze ARE VOTUL meu , felicitari! m am saturat de BOLOJAN, Mang doua ...... continuarea o stiti fiecare .
Postat 21 Martie 2012, 15:35 de felicitari
Felicitari d-l Bodea.
Da ma asteptam la aceasta atitudine din partea lui Bodea,nu toti accepta inpunerile lui Bolojan -Mang, BRAVOOO,fara blat ne-am saturat.
Postat 21 Martie 2012, 15:15 de eugen
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6263 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON