URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
01 Noiembrie 2011, 18:23

Sandu Lungu se bate din nou la Oradea, în gala "Fight club" la OSC

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Oradea Shopping City găzduieşte pe 17 noiembrie un eveniment inedit. O gală K1 numită "Fight club", care va fi transmisă live de către Eurosport, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii cu acelaşi nume şi care îl va aduce din nou în faţa orădenilor pe Alexandru Lungu.

"În noiembrie trebuia să aibă loc o gală de final de an în China, care nu s-a mai ţinut şi uite aşa putem să organizăm noi o gală de excepţie la Oradea. Am căutat o locaţie deosebită şi am găsit Oradea Shopping City, care ne sprijină şi financiar şi logistic. În plus, e aproape de graniţă, căci noi ne vom afla în tranzit spre Frankfurt, unde pe 19 avem o altă gală K1", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la OSC promoterul Eduard Irimia.

Gala de la OSC cuprinde un turneu piramidal în cadrul căruia se vor înfrunta luptători titraţi de pe mai multe continente, precum Errol "The Bonecrusher" Zimmerman, care l-a învins anul acesta pe Cătălin Moroşanu în 15 secunde, sau Ben "The Guvner" Edwards, câştigătorul K1 Oceania.

Main-eventul serii va fi confruntarea dintre Hesdy Gerges, deţinătorul categoriei grele la "It's show time" şi Rico Verhoeven, unul dintre cei mai buni kickboxeri din Olanda. Meciurile vor fi transmise în direct de Eurosport în 83 ţări din Europa, Africa, Asia şi Australia.

Lungu se bate în stil K1

Însă de departe cea mai interesantă parte a galei va fi un "super-fight" în care Alexandru Lungu va lupta în stil K1. "Este a doua gală pe care o promovăm în Oradea (după cea din 2009 - n.r). Acum, mai ales după gala de la Piatra-Neamţ, am decis să facem un acord cu Alexandru Lungu, eroul luptelor de MMA, care şi de data aceasta va lupta după reguli de K1", a spus promoterul Eduard Irimia.

Aceasta va fi cel de-al doilea meci în care "muntele Bihorului" abordează stilul K1, după victoria recentă de la Piatra-Neamţ, când l-a învins pe Bob Sapp în mai puţin de un minut. "Salut această iniţiativă pentru că am norocul să se ţină la noi în oraş. Sunt mândru că fac şi eu parte din această gală şi voi oferi spectacol publicului de acasă. Voi da totul din mine", a spus Sandu Lungu.

Pentru acest meci, adversarul lui Lungu nu a fost încă stabilit, însă va fi un sportiv din categoria lui. "Prefer un adversar care să se apropie de kilogramele mele, să aibă minim 140, ca să iasă un meci adevărat. Să nu ne jucăm "de-a şoarecele şi pisica" în ring", a mai afirmat luptătorul orădean.

Numele adversarului orădeanului va fi anunţat cel mai probabil pe 4 noiembrie, a spus Eduard Irimia. Cu o zi înaintea galei, pe 16 noiembrie, de la ora 16, va avea loc cântarul oficial pentru toate meciurile. Publicul este aşteptat în număr mare, mai ales că organizatorii vor împărţi şi invitaţii gratuite.

Show cu VIP-uri

Gala "Fight club" din 17 noiembrie va începe de la ora 20 şi se va desfăşura într-o arenă special amenajată la etajul I al Oradea Shopping City, în partea cu intrarea A.

"Este vorba de un spaţiu de peste 2.000 mp, unde vom avea un set-up complet cu 800 de locuri la gradene şi 500 de locuri în zona VIP şi la mesele VIP. Ringul va fi amplasat în aşa fel încât să poată fi văzut din cât mai multe unghiuri, vom avea efecte speciale, fete frumoase şi vom face show", a declarat Eduard Irimia. Promoterul a spus şi că după gală, este programat un after-party, în care va mixa DJ-ul de renume Tom Trautsch.

"Preţurile biletelor vor fi pe categorii, între 50 de lei la gradene şi 200 de lei în zona VIP. De asemenea, la mesele VIP vor exista preţuri speciale fiindcă sunt amplasate lângă ring şi vor avea şi catering. Biletele se vor găsi la un stand special amenajat lângă cinematograful OSC, în librăriile din oraş, magazinele Orange, Vodafone şi Germanos, dar şi în reţeaua Eventim", a mai precizat Eduard Irimia.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
fight-sport
eu cred ca sandu ar avea sanse sa ajunga un luptator de top mondial care sa lupte in marile gale internationale. cu aprox. 15-20 de victorii consecutive, intra sigur in atentia organizatorilor acestor gale plus ca ar obtine si calificari la turneele de varf. bafta !
Postat 02 Noiembrie 2011, 16:27 de K1, MMA, BOX
fight
sandu lungu are nevoie de meciuri ( castigate), cat mai multe pt a urca in clasamente. odata ajuns in partea superioara a acestora, urmeaza marile confruntari. succes !
Postat 02 Noiembrie 2011, 16:15 de K1, MMA, BOX
Campion
Alexandru Lungu mandria orasului Oradea!!! Pune-i la pamant....Judoka.
Postat 01 Noiembrie 2011, 21:58 de cristi
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON