URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 04 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
01 Iunie 2012, 13:56

Replica lui Cornel Popa la acuzele "frustratului" Ţîrle: "Câinii latră, caravana USL merge mai departe"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Printr-un comunicat al cărui titlu ("Radu Ţîrle moare de grija altuia") aminteşte de zicala cu măgarul care moare de drum lung şi prostul de grija altuia, senatorul liberal Cornel Popa, candidatul USL Bihor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a răspuns acuzelor de laşitate formulate joi, într-o conferinţă de presă, de fostul ocupant al acestei funcţii.

Ţîrle afirma, cu acest prilej, că Popa ocoleşte sistematic toate confruntările electorale, din laşitate şi din aroganţă. "Cum să conduci un judeţ dacă tu fugi de oameni şi de problemele lor, dar priveşti lumea şi judeţul de sus, de pe zid, de pe bannere şi mashuri?", a spus Ţîrle, care l-a provocat încă o dată pe Popa "săptămâna viitoare, la o confruntare, la o discuţie civilizată pe subiecte, cu argumente".

Prin comunicatul dat publicităţii vineri, liberalul afirmă însă că nu doreşte nicio întâlnire cu un personaj interesat doar de scandaluri şi de procese, interesul său fiind, dimpotrivă, acela de a se întâlni numai cu cetăţenii.

"În urma declaraţiilor puerile făcute de domnul Radu Ţîrle la conferinţa de presă a PDL de joi, 31 mai 2012, declar public că nu sunt interesat să intru în dezbateri televizate cu un personaj ce s-a remarcat doar prin scandaluri şi procese. Dimpotrivă, de 12 ani, de când fac politică, interesul meu a fost mereu de a intra în dezbateri cu cetăţenii, de aceea nu îmi petrec serile vorbind singur la televizor sau în conferinţele de presă, ci pe străzile satelor şi oraşelor din Bihor, printre oameni", arată comunicatul semnat de Cornel Popa.

De asemenea, acesta îi aminteşte lui Ţîrle că "bihorenii nu au nevoie de dezbateri televizate, ci de fapte", dar îi e clar că PDL-istului "îi este străin acest cuvânt, de vreme ce nu a fost în stare să termine, în patru ani de mandat, nici măcar acoperişul Muzeului Ţării Crişurilor, pista Aeroportului Oradea, drumul Tinca-Ucuriş sau drumul de Padiş".

În final, Cornel Popa îi transmite "frustratului domn Radu Ţîrle doar un singur mesaj: Câinii latră, caravana USL trece mai departe".

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
vsm
asta ii presedintele pe care il doriti? vsm de el judet
Postat 04 Iunie 2012, 14:18 de paul
griv(ei)co
@.: nici macar pseudonimul sub care semnez nu esti in stare sa-l scrii corect! nici tu, nici "eu"! dar de unde stii tu de "PORUMBACU"? pentru ca a flatulat pe gura cineva numele asta iar apoi s-a hahait? stii ceva? profesor de istorie intr-un sat de nu stiu unde puteai fi linistit fara a fi si turnator! la anvers, mai greu, nenica! si vezi ca pe la GRIVCO au mai trecut si altii! cand aveau nevoie de "solutii imorale"! asa ca, ciocu' mic!
Postat 04 Iunie 2012, 01:31 de TDS
nu poti
cata parsivitate dospeste in interiorul acestui popa cornel nu va puteti imagina, DZEU o sa l bata dupa cum s a comportat cu oamenii care odata l au ajutat, cand a observat ca nu mai poate beneficia de ajutorul lor, le a intors spatele, o sa ti vina vremea cand vei plati dupa suflet......pe oameni ii poti insela dar pe DZEU niciodata!
Postat 02 Iunie 2012, 23:02 de didu
TSD -GRIVCO
MAI MICHIDUTA CU CREIERUL SPALAT IN LABORATOARELE SECU-COMUNISTE DE LA HAZNALELE 1,2 SI TREI -GRIVCO TU AI VAZUT CUM ADUNATURA DE NEGHIOBI ADICA PNL PSD AU PRIVATIZAT ROMANIA PE BANI DE NIMIC SI TREI SFERTURI DINTRE EI AU DOSARE PENALE INCLUSIV IDIOLOGUL TAU FELIX CEL CARE CONDUCE ALIANTA USL GRIVCO .PS. DRAGA TSD INTREABA-I PE CEI CARE TE PLATESC PENTRU COMENTARII DE UNDE ATATIA BANI FURATI PENTRU AFISE SI MITA ELECTORALA , LA BOC IN SAT AU ASFALTAT CEI DE LA PSD. IAR COMPARATIE INTRE IDOLUL TAU CORNELUS S-AU PORUMBACU SI BOC, NU EXISTA ,COMPARATIA GANDINDU-MA CA AR FACE -O UN OM CU SCAUN LA CAP ?CEA CE LA USL INCA NU S-A VAZUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 02 Iunie 2012, 22:08 de eu
@tsd, informator al securitatii, acum cartita usl-ului
Improsti cu bale si dezinformezi intr-un mod abject, **** ! Felix / mircea / voiculescu a fost dovedit turnator de ICCJ in DOUA (!!!) randuri, in complet de 3 si in complet de 5. Acum ce-ai mai vrea, javra, sa-l judece in coreea de nord ?! La ce ticalos e motanul si-n cuba ar fi fost impuscat. La noi e vice la senat....Despre poanta nu ma pronunt, dar despre crin laurentiu antonovici (ulterior antonescu), care a turnat sub pseudonimul PORUMBACU.... Crezi ca popa ciordel a fost director de scoala la macea (acum livada) fara sa dea cu subsemnatul ?! Stii mai bine ca mine cum mergea treaba....erai acolo, ,,in sistem''.... Anunta-ne cand apare vreo hartie cu turnatoriile lui basescu ! Cand spun hartie nu ma refer la hartia igienica a antenelor. Crezi ca daca era un varf de ac nu-l gasea dinescu in 8 ani ?! Patronul sontorog il umplea pe dinescu de parale numai sa-l aiba la mana pe marinar.
Postat 02 Iunie 2012, 16:36 de .
despre Popa
Popa nu e cel mai bun orator dintre politicieni dar cu siguranta nu e betivul despre care tot citesc pe forumuri. Cand veti avea argumente cu care sa atacati programul si ideile unui candidat, ascult. Cand argumentul suprem e de tipul "jegule", "betivane", "huo", "pleaca", "mincinosule", e clar ca nu e cu cine discuta. Asta indiferent la care candidat se refera si din partea cui vine.
Postat 02 Iunie 2012, 16:08 de Cristi
confuzie
@EU: cred ca faci o confuzie! ala cu drumul pana in fata casei era BOC(cel de la UASCR, capitalist sadea!)iar drumul era in Rachitele! In alta ordine de idei, avem pe de o parte comunistii: basescu, boc, blaga, ungureanu, tismaneanu, macovei etc. si "comunistii" ponta, antonescu, constantin! despre ce vorbim? portocaliii vor veni cu slagarul: voiculescu a fost secu'! eu zic ca precis a fost! dar si base', la fel de sigur! si atunci unde este partea mai grava?
Postat 02 Iunie 2012, 14:10 de TDS
DUPA 22 DE ANI =COMUNISM PUR
saracul CANDIDAT DE UNDE DRACU A AVUT ATATIA BANI ACEST USLAS NU EXISTA LEMN IN JUDET PE CARE SE PISE CAINI S-A NU FIE POZA LUI, DE SEFUL LUI SI A LUI BOLO PE TMP DE CRIZA CUMPARA APARTAMENT DE 500000 DE MII DE EURO IAR TARICEANU MASINA DE 800 000 MII DE EURO !!! HAI USL .BASESCU ESTE DE VINA .POPA CAND ERA LA GUVERNARE A CONSTRUIT DRUMURI IN BIHOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LA CUSUIUS DE EXEMPLU CINCI SUTE DE METRI PANA LA SOCRUL SAU IN FATA CASEI BRAVO POPA ASA PARTID ASA OAMENI VOTATI USL VOTATI COMUNISMUL PUR .PS POPA CEL MAI ACTIV PARLAMENTAR CEL MAI ACTIV SENATOR !!!!!!!! LA CASERIE .
Postat 02 Iunie 2012, 12:43 de EU
cum imparte Tarle banii
Daca ar pune cineva pe net listele cu modul de impartire al banilor pentru culte, ati vedea cum a dat Tarle fondurile pentru culte "fratilor",pe la adunari (ca nu le pot zice biserici), (cred ca stiti ca este pastor "pocait"), votati pe Tarle ca ne "ajuta fratii".
Postat 02 Iunie 2012, 12:15 de eu
PLEACA DIN JUDETUL NOSTRU
DUTE POPA DUTE DUTE DUTE POPAAAAA
Postat 02 Iunie 2012, 08:20 de ALEXANDRU88
replica la comentatorul@Bozzgorul Simplu
BAH comentatorul pe forum @Bozzgore Simplu sa**** .BAH @Bozzgore Simplu sa-ti scriu replica la acuze si insulte *******comentator @Bozzgore Simplu 1)niciodata nu te legi de greselile gramaticale ale comentatorilor pe forumul Ebihoreanul2)sunt un simplu roman bihorean din ROMANIA.3) imi i-au responsabilitatea afirmatiilor cind scriu ,,ultima propozitie,Aceasta este opinia lui Romanul Simplu ` BAH @Bozzgore Simplu cel cu , cap patul `dreacului nu asa se articuleaza corect romaneste ? a mea,a lui,a ei? Bah sa fii tu academicianul aliantei P UsLa lasa sa fiu eu un,, idiot fara pereche `` iar societatea romana actuala democrat partitocrat corupta ar face bine daca te-ar renega si te-ar expulza din ROMANIA da-te dreacu de pupincurist P UsList :))=))BAH Bozzgore Simplu sinucidet-e tu si familia ta sialinta P UsL A ca nu o sa cistigati alegerile ,eu un simplu roman bihorean din ROMANIA scriu ADEVAR si DREPTATE in afirmatii ,daca stramosi mei nu romanizau numele care se termina in, KORA `linistit puteam cere a doua cetatenie maghiara ,dar sunt ROMAN ,ROMAN ,ROMAN simplu din ROMANIA!:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.:))=))
Postat 02 Iunie 2012, 06:37 de Romanul Simplu
lista
@DANIEL: si ale mele, IN SENSUL CELALALT! Lista ar fi mai lunga!
Postat 02 Iunie 2012, 00:26 de TDS
OTRAVA MERITI
TOATE GANDURILE RELE DIN PARTEA MEA PENTRU ILIESCU, NASTASE, SI POPA CORNEL!
Postat 01 Iunie 2012, 22:31 de DANIEL
PLEACA DIN BIHOR
Popa ar vinde tot orasul pentru o sticla de whisky cand ramane el fara alcool pe la 4,5 dimineata. CINE STIE CUNOASTE!
Postat 01 Iunie 2012, 22:28 de NASTASE
Aparentele insala
Tirle un MINCINOS din ala JEGOS. Omul acesta nu are nici un Dumnezeu. Daca l-ati cunoaste, nu ati crede ca un asa zis om poate sa MINTA cu atita NERUSINARE.
Postat 01 Iunie 2012, 20:52 de raducu
NUMAI CU CETATENII
DE CE SA SE INTALNEASCA DOAR CU CETATENII ? SA FIE BARBAT SI SA DEA PIEPT CU CONTRACANDIDATII SAI ! EI CUNOSC MULT MAI BINE MARETELE LUI REALIZARI SI BINE-NTELES PREA MARETELE LUI IMPLINIRI PERSONALE ! LA LUPTA !
Postat 01 Iunie 2012, 19:48 de NUMAI CU CETATENII
unde-s banii?
Domnule Popa, am o intrebare...la dezbaterea de la Prefectura cu candidatii la CJ spuneati ca ati adus in judetul Bihor 600 de miliarde de lei!!! Dar oare pe ce lume traiti? Si la intrebarea unde-s banii....ati dat o chifteluta involuntar....cum ca nimeni n-a plecat cu mana goala de la noi din Bihor!! Asa e domnule Popa...aveti mare dreptate!!! O urare: Pleaca din Bihor, Popa pleaca din Biiiihor, pleaca, pleaca!!!!!
Postat 01 Iunie 2012, 18:02 de bihorean
mai concret ce veti face?
Si mai concert ce veti face domnule Popa? Ca am vazut ca "impreuna cu Bolojan", "impreuna cu Guvernul"...dar singur, pe fortele dumneavoastra, ce veti face pentru judetul Bihor? NImic! Nu sunteti in stare de acest post!!! Nu e pentru dumneavoastra, lasati-o balta!!
Postat 01 Iunie 2012, 17:58 de Sorin
Votati partidul STICLA DE FIER
Votati Cornel Popa si partidul STICLA DE FIER! Daca ne votati, nu va promitem ca si Mega ciocoiul Dan Diaconescu cate 20.000 de euro! Va promitem cate 20 de sticle de licori magice! Ehehehii ce de voturi voi mai strangeeeee!
Postat 01 Iunie 2012, 17:55 de USL
Tarle?
Plateste bine Tarle, dragi secanti? :)))))))))))
Postat 01 Iunie 2012, 17:12 de Cosmin
unde l-au gasit pe acest candidat?
daca asta ajunge Presedinte eu plec, ma mut din oras!
Postat 01 Iunie 2012, 15:50 de faur
mega super vero belo atacuri de la Cornel
din pacate asta ii alesul usl-ului la consiliul judetean, ca doar multi multi si prosti romani si oradeni doresc usl la guvernare nestiind ei ce ii astepta. dupa ce pdl a facut tot ce a putut ca tara sa nu ajunga in incapacitate de plata vin usl-istii care ne vor face sa ajungem mai rau decat grecii!!!!!!!!!!!!
Postat 01 Iunie 2012, 15:48 de valentin77
hai sa dam votul altcuiva
asta este un zero barat nu a facut nimik pt judet,tarle vorba multa saracia omului...pai hai sa dam votul altcuiva cand mergem la urne,sa votam candidatul nu partidul...cu gunoaie deastea ca popa care se lasa tras de bolovan si de alianta ca singur nu l-ar vota decat familia,poate.......sa dam votul altcuiva decata acestui dinozaur,precum nici tarle mai tanar fiind nu merita ca doar ne abureste
Postat 01 Iunie 2012, 15:30 de gh
asta candideaza la CJ???
Doamne nu ne lasa daca omul asta va ajunge presedinte de Consiliu....
Postat 01 Iunie 2012, 15:18 de Marius
DUPA O SEARA NEDORMITA NORMAL CA NU POTI MAI MULT
ce fata de mahmur are Popa dupa o noapte de baut la partid...stiu USL-istii la ce ma refer!!!!!!!! VOTATI PARTIDUL STICLA DE FIER
Postat 01 Iunie 2012, 15:17 de NICOLAE
si pana la urma care e motivul?
Am citit un articol drept la replica foarte incoerent, drept e nu e vina jurnalistului si a intervievatului care probabil era foarte ametit de aburii licorilor magice. Pana la urma nu am inteles care e motivul pentru care evita confruntarile directe? Probabil nu merge fara sa dea pe gat un det`!
Postat 01 Iunie 2012, 15:12 de Andrei
@provocantul
Nu te supara, dar esti un prost, la fel de prost ca si replica lui Cornel Popa...nici nu merita sa ti se raspunda mai mult.
Postat 01 Iunie 2012, 15:07 de provocat
NU Popa!
poi domnule Popa cum sa nu iesiti in strada cu cetatenii, cand ei nu stiu toate minciunile si toate proiectele si toate promisiunile pe care le-ati facut dar nu le-ati indeplinit!?!?!?! bineinteles ca va feriti sa raspundeti la intrebari, alt raspuns mai concret nu cred ca aveti. daca va trageti pe fund de acum, ce o sa faceti inca 4 ani daca iesiti presedinte laCJ? sau poate va e frica de camere?
Postat 01 Iunie 2012, 15:05 de Ofelia
He,he, he Pe aia ai usl-ului nu-i poti provoca....
Fraiere, la cat sunt de tampiti usl-istii, ce sa provoci la ei ? Si cand ii intrebi cum ii cheama ii doare capul de la efort ))) = :
Postat 01 Iunie 2012, 15:03 de ionel
PROVOCARE PT POSTACII PDL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahaha..exact dupa cum ma asteptam..... primul compatariu de la un PDList ..care nu zice nimic, nu rapsunde cu nimic intrebarii mele....un cacat..la fel ca deciziile lui Tarle. Si tu vezi multe si cunosti zero. Apara-ti candidatul demonstrnadu-mi ca gresesc sluga partidica!
Postat 01 Iunie 2012, 14:46 de provocantul
MULTI VAD PUTINI CUNOSC
Popa se fereste de o confruntare directa cu Tarle si iese doar in presa cu atacuri mizere fara a zice nimic concret.
Postat 01 Iunie 2012, 14:44 de MIHAI
PROVOCARE PT POSTACII PDL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarle a trecut la PDL pt ca i s-au primis bani pt aeroport. F bine! dar banii unde sunt? A trecut la PDL degeaba. A spus ca s-a rezolvat aeroportul ca el a dres si a facut. Dac ceva concret despre CAND anume vor venii acesti bani, nimeni nimic. II PROVOC pe PDListi sa ma contrazica. Nu e asa ca Tarle a trecut la PDL promitand ca asa va rezolva aeroportul? Ori daca tot vb de fonduri europene, care se dau pe proiecte carora li se atribuie un punctaj, si proiectul oradean avea 90 de puncte, de ce a mai trecut la PDL? Dar sa zicel ca desii era asa bun proiectul, defapt el \"depindea\" de cei care erau la putere atunci - adica PDL ul. DE CE dupa ce a trecut la ei Tarle tot nu au venit banii? De ce a spus ca s-a rezolvat? Adica nu a rezolvat nimic cu mutarea aia!
Postat 01 Iunie 2012, 14:39 de provocantul
replica la articolul ,,Cui dam votul !``
,,Cui dam votul?`` La nici unul nu dam votul ca nu-l merita !:))=))Cine candidatul USL senatorul PNL Cornel Popa?NU merita daca junge presedinte de Consiliu Judetean Bihor ne vinde cu totul judetul Bihor la frati Micula verisorii lui ,care-i vor trage si conducta de alcool dublu rafinat direct in biroul din CJBihor!:))=))Cine candidatul PDL Radu Tirle?NU merita! E traseist a trecut prin cite partide ,dar pin coite va mai trece ,el cu penticostali lui organizati ,oricum ortodocsi si meghiarii sunt contra lui ,cite nu a facut si zis ca le va face ,nu le va face nici de cu inainte!:))=))Cine Pasztor Sandor candidatul UDMR? Poate ar fi ,ar putea sa fie daca si romanii voteaza alaturi de maghiari ,numai ca are si el pacate multe care nu pot fi trecute cu vederea,iredentismuol maghiar,sovinismul maghiar,mindria natiei maghiare de a fi prima ,dar merita o sansa , ex Sibiul cu primarul Johanis neamt sauVOT ALB DE PROTEST !pt ca candidatii nu ne reprezinta pe romanii simpli bihoreni ci reprezinta partidele care i-a pus pe lista ,ca sa le aduca finantare si putere politica , asta ca sa nu scriu alt VOT DE PROTEST IN SECTIA DE VOTARE !:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul Simplu=))
Postat 01 Iunie 2012, 14:32 de Romanul Simplu
S-a urcat scroafa in copac !
Un biet profesorasi, linge-blide pe langa gemenii din cacaceni.... A tras chiolhanuri prin bucale cu orban al mic si n-a adus in judet bani pt. un metru de drum comunal ! N-a miscat un deget in 2007 (era vice la senat) cand PeNaLii au ridicat drumul judetean ce leaga Spinusul de Uileacu de Cris la rang de drum national. Numai asa basculantele cu masa de 60 to ale smecherilor PeNaLi cu contracte grase la bechtel au putut darama la propriu casele oamenilor ! Asta sa fie in frunte cj ?! Mai jos de atat nu pot decadea locuitorii judetul Bihor !
Postat 01 Iunie 2012, 14:30 de .
jos cu tarle definitiv!
asa, Popa! La lada de gunoi cu tarle! un hot si un mincinos care a facut numai mizerii in tot mandatul si acum urla din toti bojocii cu un tupeu nemaivazut.
Postat 01 Iunie 2012, 14:17 de sing
saracul :)))incerca si EL ce sa faca :)))
eu cred in MUNCA nu in OM care a terminat o cu MUNCA :)))) ha, ha, ha, ha, ha, TINERILOR luati aminte si GHIDATI va dupa mirosul MUNCI voastre , nu va incredintati viata celor care au OBOSIT DE MUNCA :))) le cumparam CARTILE dar nu i lasam sa ne CONDUCA :)))in POLITICA exista un VARF si ceilalti sustin varful dar sincer baza e IMPORTANTA nu varful :))))) MUNTELE fara BAZA cade :)))) deci daca vrei sa distrugi un parTid ii iei oamenii de la BAZA (furnicile) , banul nu invinge intodeauna:MUNCA intodeauna :))))Eu m am saturat de o CUTUMA , lasati TINERI sa si faca ROSTUL.
Postat 01 Iunie 2012, 14:16 de asta e viata
poezioara!
frățiori și surioare, cine este cel mai tare? CORNEL POPA!!!!!!!!!!!!
Postat 01 Iunie 2012, 14:06 de TDS
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6264 RON
  • 1 EUR = 4.9771 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON