URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 04 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
01 Aprilie 2013, 14:28

PSD-iştii bihoreni se pregătesc să-l aleagă pe Ioan Mang preşedinte

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Conferinţa judeţeană a PSD Bihor, cel mai reprezentativ for al organizaţiei, va avea loc vinerea aceasta, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cu participarea a 575 de delegaţi din cele 99 de organizaţii locale şi în prezenţa secretarului general al partidului, vicepremierul Liviu Dragnea.

Potrivit preşedintelui actual, Ioan Mang, care va fi dealtfel singurul candidat la funcţia de preşedinte pentru mandatul 2013-2016, delegaţii vor alege şi componenţa Consiliului Judeţean al PSD Bihor, organism care va număra 151 membri, precum şi delegaţii (59 la număr) care vor participa la congresul partidului, programat între 19-20 aprilie.

De asemenea, la Conferinţa judeţeană vor mai fi aleşi membrii Comisiei de Etică şi ai Comisiei de Control Financiar. Ulterior, membrii Consiliului Judeţean vor alege cei 140 de membri ai Comitetului Executiv Judeţean, iar din rândul acestora vor fi aleşi cei 25 membri ai Biroului Executiv Judeţean.

Ioan Mang este singurul candidat la şefia PSD Bihor, la fel cum la conducerea organizaţiei municipale a existat tot un singur pretendent, în persoana viceprimarului Ovidiu Mureşan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
replica la @romanul normal
BAH comentatorul cu nick name-ul @romanul normal nu sunt cine ma acuzi a fi Adica domnu Alin Avram seful de cabinet al deputatului PSd din colegiul 6 Salonta Tinca domnul Ioan Sorin Roman , dar cunosc pe acesti oamenii am mai zis ca ultima data cind i-am vazut si am vorbit cu ei a fost in campania electorala din noiembrie 2012 , deci suntem 3 persoane diferite si distincte una fata de cealalta .`Acum ori niciodata ` nu ai tu frica de asta vezi de treaba ta , eu un roman simplu cu nick name-ul @Romanul Simplu nu vreau NIMIC!NIMIC!NIMIC! numai sa distrug PSD Bihor pentru ca nu ne reprezinta pe noi simplii membri ci se reprezinta pe lideri care sunt aceeasi de 20 de ani , bine zici tizule este usor sa injuridar fii sigur ca o sa-mi asum responsabilitati ale persoanei mele la momentul potrivit , inca nu avenit momentul acela , dar dupa conferinta PSD Bihor fii sigur ca scandalul in media si in PSD Bihor si atunci va fi momentul acela , o sa fie speriati cei insarcinati cu paza si cu ordinea la conferinta PSD si delegatii PSD Bihor de la conferinta judeteana PSD Bihor!:))=))BAH@roman normal hai SICTIR da-te dreacu!:))=)) .Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 02 Aprilie 2013, 21:30 de Romanul Simplu
@Romanul Simplu
Tizule, alias Alin Avram, ai ocazia sa-ti dovedesti sustinerea in PSD Bihor! Nu-l lasa pe Mang sa candideze de unul singur. Acum ori niciodata talibanii pesedisti din Bihor pot sa te puna in fruntea bucatelor. Nu-ti rata ultima sansa de afirmare politica. Daca ai sange in instalatie nu te lasa, dar mi-e frica ca suferi de aceiasi boala ca seful tau Roman, lasitatea. Tizule, este usor sa injuri, mai greu este sa-ti asumi responsabilitati!
Postat 02 Aprilie 2013, 18:13 de Romanul normal
GRETOS OMU ASTA
Deja mi-e greata de ce tupeu are individu asta; s-a facut de rasu intregii tari plagiatoru dreaq si mai are tupeu sa stea la poza pt ziare. Du-e si spanzura-te batran incompetent
Postat 02 Aprilie 2013, 17:27 de maricica
rusine
Plagiator = hot Acest lucru se pare ca este o mare virtute si nicidecum un defect in lumea politica!
Postat 02 Aprilie 2013, 10:54 de john doe
Ce ai cu ei ma gaura in ....
Ce ai cu ei ma gaura in c-r .Ti ciuda ca tu nu poti .I-ai votat , acum sa taci si ai grija pe unde calci ,ca plin de gropi e drumul Binsului si nu numai prosti dau in ele .Iar ,, gunoiul de la ARR '' el profesore de Buntesti face si el aritmetica , operatiunea de impartire casa se cade .PETI ALIN = PRIETENUL LUI POPA CORNEL ,prietenii din Bins stiu de ce .
Postat 02 Aprilie 2013, 07:48 de TOT BINSEAN
ahaaa
Hidroelectrica a ramas cu energie ieftina nevanduta de Claudia Pirvoiu HotNews.ro Economie | Energie Hidroelectrica nu a reusit sa vanda energie pe OPCOM nici la pretul de 165 lei/MWh, inclusiv componenta de transport (Tg) care este 10-11 lei/MWh. Luni, 1 aprilie, au fost anulate licitatiile pentru toate cele 8 pachete scoase de Hidroelectrica la vanzare, chiar daca pretul a fost cel mai mic cerut pana acum din momentul in care compania si-a facut debutul pe piata centralizata a contractelor bilaterale. Practic, la 155 lei/MWh, cat este fara Tg, pretul se apropie de costul de productie de 142 lei/MWh. Contactat de HotNews, Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, spune ca "nu este nicio tragedie, o sa vindem maine, poimane". Borza a mai spus ca energia care nu poate fi valorificata pe piata interna va fi vanduta la export. In acest sens, vor fi angajati trei traderi de la "baietii destepti", insa nu de la celebrii "baieti destepti", precum Energy Holding si Alpiq, sustine Borza.
Postat 01 Aprilie 2013, 22:51 de andrei m
@ singurul candidat Copy-Paste -Mangeala !!
Ar fi culmea sa nu te alegi din...... singurul, unicul, nemaipomenitul candidat . Mengeala-copy-paste trebuie doar sa "plagiezi" voturile si totul v-a fi bine pentru tine si vai si amar pentru noi !!! Dar ce conteaza cand ai infrant !!!!
Postat 01 Aprilie 2013, 21:32 de scortosul
replica la articol
Am mai zis vorbele astea azi `fiecare popor (poporul PSD Bihor0 are conducatorul pe care-l merita.PLAGIATORUL Ioan Mang ex (croc )senator PSD, care si-a facut din filiala PSD Bihor partid personal care-i reprezinta interesele mita,spaga, femei , beutura , dohan ...Hai SICTIR da-l drecul!:))=))ADEVAR si DREPTATE numai la comedia asta de conferinta judeteana PeZSeDe Bihor , era bine totusi daca mai candida cineva fie el un neica nimeni , numai ca dictatura personala ,frica, intimidarea ,dispretul cu care a fost tratat simplul membru PSD Bihor a triumfat si ,va triumfa cu realegerea excrocului senator PSD Ioan Mang PlaGIATORUL!:))=))De20 de ani aceeasi oameni din PSD Bihor corupti spagarilingai popincuriusti sunt delegati la conferintele judetene , noi astia simpli membri PSD , NU avem loc de ei ,NU cxontam numnai la alegeri cind aducem voturi ,ehhh lucrurile nu raman asa si pina la Ion Iliescu ajungem cu aceasta problema ,Halal social democratie in Bihor de SICTIR sa-ti fie , la dreacu cu conducerea corupta PSD Bihor !:))=))Semnati petitiaonlinedemisia lui mang din functia de presedinte psd bihor si cit de multe semnaturi sa fie Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 01 Aprilie 2013, 21:24 de Romanul Simplu
Merita
Bravo domnule Mang .
Postat 01 Aprilie 2013, 19:49 de Florin Astefanoaie
MUlt succes
Mult succes si doar bine va doresc
Postat 01 Aprilie 2013, 19:48 de Sorin oprescu
Da sigur !
Asta si trebuie
Postat 01 Aprilie 2013, 19:44 de Atat
Zileeeeeeeeeeeee
Doamne ajuta !
Postat 01 Aprilie 2013, 18:40 de ALCAPONE
VAI de NOI !
Promite si asta tat numai sa iasa sef la PSD si dupa aia ....potopul !!!!! "Verba volant" adica tradus pe romaneste : si "minciuna e vorba" , mai ales la acest copy-paste local !!! Mangeala o sa spuna ca a fost dus cu vorba dar organizatia locala v-a ramane cu anatemizatu asta !!!!
Postat 01 Aprilie 2013, 16:14 de scortosul
he, he, he sa-l aleaga !
Cul e turcu-i si pistolul ! La asa hoti, asa capetenie !
Postat 01 Aprilie 2013, 15:35 de bh
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6264 RON
  • 1 EUR = 4.9771 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON