URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
02 Septembrie 2011, 16:12

PSD Bihor vrea mai mulţi consilieri în schimbul sprijinirii candidaţilor PNL la Primărie şi Consiliul Judeţean

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a anunţat vineri că social-democraţii îşi doresc un număr mai mare de consilieri pe liste faţă de câţi au în prezent, în schimbul sprijinirii candidaţilor liberali la Primărie şi Consiliul Judeţean la alegerilor locale din 2012.

"Noi vom susţine candidaţii PNL la Primărie şi Consiliul Judeţean, fapt pentru care ponderea PSD pe listele de consilieri pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean va trebui să fie mai pronunţată. Aceasta va fi undeva la 1,5 la 1 în Consiliul Local şi 1,2 la 1 în Consiliul Judeţean", a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PSD Bihor, senatorul Ioan Mang.

Conform calculelor senatorului, pe listele comune ale alianţei USL pentru Consiliul Local vor trebui să se regăsească 6 reprezentanţi ai PSD şi 9 ai PNL, paritatea urmând să fie de 7 la 8 în cazul Consiliului Judeţean.

Mang a recunoscut că deocamdată nu au avut loc discuţii în cadrul alianţei la nivel local cu privire la modul în care vor arăta listele comune ale USL pentru alegerile locale, dar susţine că această abordare este cea mai corectă.

"Suntem într-o alianţă în care dacă câştigăm, câştigăm împreună, iar dacă pierdem, pierdem împreună", a mai spus Mang.

În prezent, PSD are trei reprezentanţi în Consiliul Local şi şase în Consiliul Judeţean în condiţiile în care liberalii deţin câte zece voturi în ambele consilii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
35 Comentarii
@PSD BIHOR[!?]
Draji tovarăși pseudo social-democrați: Despre ”mangaliţele” aflate la guvernare, ca cea prezentată în articolul ”Bomba Trei G: Există o explicaţie!”, nu aveţi nimic de comentat? Probabil că nici siguranţa alimentară a românilor nu este un subiect demn de atenţia dvoastră!
Postat 07 Septembrie 2011, 23:01 de stefan
replica la @Stefan
Stefane sa-ti raspund la acuzatii bah poupincuristul senatorului PSD Ioan Mang:))=))1)Stefane nu primesc de la nimeni nimicsi fac ceea ce fac pentruADEVAR si DREPTATE pentru o social dempocratie adevarat in partid,sunt sarac si cinstit ca si presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu.2)Stefane sunt un roman simplu Romanul Simplu cu nick name :))=))3)Stefane imi cistig ,,piine cea de toate zilele ``muncind cinstit cu fortza bratelor si sudoarea fruntii, telul si idealul meu este o SOCIAL DEMOCRATIE adevarata in partid ,idealurile social democratiei acestea sunt EGALITATE ECHITATE,ECHILIBRU,DREPTATE SOCIALA.REVOLUTIA TALIBANA CONTINUA in PSD Bihor pina laVICTORIE4)Stefane ma deranjeazaoamenii politici .NE buni cetatenii romanii ,cu IQ scazut pentru ca sunt niste lepre profitoare ,i-a cauta tu in declaratiile lor de avere si interese unde sunt postate pe site sa vezi ce profitori ,hotzi ,banditi ,demagogi populisti consilieri social democrati sunt in PSDBihor si dupa aceea sa-mi scrii replica .Stefane i-a de aici bosom a szadot !:))=)) La @Romanul Simplu ii scrii romaneste nu-i scrii in ungureste ca in ROMANIA traiesti bah !:))=)).Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 05 Septembrie 2011, 22:07 de Romanul Simplu
Go ahead USL Bihor! Like Obama - Clinton team.
În loc de unele concluzii (după ”amicalul”: Mang-Popa): blocarea accesului la ”ciolan” a candidaţilor: a) care nu sunt buni cetăţeni români; b) incompetenţi, prost crescuţi, necredibili şi cu mult ”lipici” pentru banul public, inclusiv din categoria: băiatul/fetiţa/”nepoata” lui mama/tata/”unchiu”. Veţi fi mai credibili! Veţi fi mai votaţi!
Postat 05 Septembrie 2011, 20:57 de stefan
”Smart&Right” - Ep. Claxonul ”...Simplu”&Co.
I. Legat de ”tariful de postare si poupincurism”: 1. Îţi propun să facem un schimb: ”ciolanele”, foncţiile şi veniturile pe care le primeşti pentru ilustrele tale ”capodepere”, în schimbul a ce ”primesc”(?) eu, pentru comentariile mele; 2. A fi ciolanagiu, are o conexiune cu ”pupatul de mâini şi picioare”. Nu mă mai confunda cu tine şi cu `telectuali ca tine! 3. Câte servicii ai pierdut din 2005 încoace, pe motive politice? Câte lovituri sub centură, ai primit din 2005 încoace, din cauza convingerilor tale (pseudo)”social-democrate”? Nu te mai erija într-un simplu, onest şi corect membru de partid, când se vede şi de pe Lună că ţelul tău este ”ciolanul”! 4. De ce te deranjează oamenii politici, buni cetăţeni români şi cu IQ mare? Szervusz elvtárs!
Postat 05 Septembrie 2011, 20:53 de stefan
Romanului @simplu, un PSDist adevarat
Multumesc pentru raspuns! Va respect pt .fidelitatea fata de acest partid(care fie vorba intre noi, nu prea merita). Pacat ca Mang nu va apreciaza sinceritatea. Stiu ca este greu sa faceti ceva concret, dar merita sa incercati! Pana la urma si partidele sunt compuse din membrii pe care ii au! Calitatea partidului o da calitatea fiecarui membru in primul rand si doctrina -sustinuta de argumente si fapte-,in al doi-lea rand! Mi-ar place sa cred ca nu sunteti singur ! Cu simpatie URANIUL
Postat 04 Septembrie 2011, 23:13 de Uraniul
replica la @Uranianul
@Uranianul nu am nimic personal cu senatorul PSD Ioan Mang,ci doar politic in sens social democrat:))=)) NU se cere carnetul unui membru de partid PSD asa abuziv ,pentru ca asa vrea presedintele ,,legal si( legitim?)ales dupa 2 ani de interimat ,NU se intimideaza,molesteaza, rusineaza, un membru simplu de partid de catre sefa de cabinet a senatorului PSD pe motiv ca ea este cea mai tare si mare in sediul PSD Bihor,se discuta civilizat problemele de partid PSD,se socializeaza la diferite intruniri PSD cu simplul membru de partid PSD se discuta cu el ...se bea o bere cu el,se glumeste cu el,dar NU se marginalizeaza,este dat la o parte,si inaintati in partid toti traseisti penali ,pidilii,cotizanti la senatorul:))=))@Uranianul ,,URA doar URA face din om o masina de lupta rece si eficienta `` CHE Guevara (dar ura de clasa?:))Social democratia inseamna EGALITATE,ECHITATE,ECHILIBRU,DREPTATE SOCIALA.Un partid PSD este un partid de militanti social democrati care lupta pentru drepturile si libertatile celor multi si saraci ,nu este un partid de sefi si de patroni`` Ion Iliescu ,acest citat trebuie ca sa-l inteleaga senatorul PSD Ioan Mang.:))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 04 Septembrie 2011, 16:46 de Romanul Simplu
Romane@simplu STARPESTE GUNOIUL din PSD
in Bihor psd+mang(cu m mic)= fix p u s l a Il pupati pe Bolo sub coccis, daca va da acces- ceea ce n-as crede ca-i un tip prea fin-. VOI? La groapa de gunoi a orasului! Sunteti cea mai jalnica organizatie PSD din tara!Aveti in frunte un NIMENI,care-i asa de prost ca traieste in lumea lui de nimic! Fratilor ratatilor, dati-i bre o oglinda! Romane simplu Taliban veritabil ce esti! Esti singurul loaial PSD-ului! Fa ceva si matura-i pe falsii astia profitori care n-au nimic cu social democratia! Fa tu un nucleu! Este nevoie mare de opozitie constructiva, dar cu partizani ADEVARATI nu cu ratani la costum spalati si aranjati cu zambete la minut, dar carer inauntru n-au miez, sunt PUTREZI si fara valoare. Chiar daca cineva are titula de profesor sau senator, degeaba daca NU E OM ci e pork!
Postat 04 Septembrie 2011, 13:54 de Uranianul
MANGALITA DECAZUTA
BOULE! IN BIHOR PNL CASTIGA CLAR FARA TINE! TU NU ESTI PSD! TU ESTI "NIMENI" IAR INCEPI SA FACI TARGURI? NU-TI DAI SEAMA CA TU PENTRU PSD NU INSEMNI NIMIC? ACUM PATRU ANI LE-AI DAT "FLIT"LA COLEGII TAI SI AI FACU ECHIPA CU POP IN INTERESUL VOSTRU PERSONAL! ATI LUAT SPAGI GRASE INCLUSIV DE LA OAMENII VOSTRI PE CARE I-ATI PUS PE FUNCTII! VI S-A STERS MEMORIA? ATI UITAT DE OPC SI DE ITM ETC? NOI NU AM UITAT! SA-RI FIE CLAR RATANE! TU NEGOCIEZI DEGEABA CA NOI NU DAM DOI BANI PE TINE SI PE TARGURILE CARE LE FACI! ESTI PENIBIL!
Postat 04 Septembrie 2011, 13:39 de PSD BIHOR
replica la @PDL:ist piudiliu si la @Stefan
BAH PiDiLiu @PDList ai dreptate si adevar in afirmatie dar trebuie comentata bah !:))=))asta cu vei conduce un partid mort este valabila si acuma la senatorul PSD Ioan Mang ,care lauda ,dar in realitate este un * sa nu zic shit in ploaie in fata PeNaLului senator betzivan Popa Ciodel,astia PeNaLi bihoreni au ajuns sa-i impuna ce sa faca:))=)) BAH @PiDi List pidiliu(nebun)singuri PSD Bihor i-a mai multe locuri de consilieri locali si judeteni ca nu se imparte totul in alianta P UsL Asi adevarat 1+1=1 penal nu 2 sau3 din P UsL A:))=)).,,Poezia P UsL A a fost facuta de miticii de la Bucale ca sa nu le scape politica din mina ,ce crezi ca -i doare de soarta poporului roman?NU!Crinutza Antoneasca poponara si Ponta Prostalul Victor se vad cit mai repede la puterea politica si la butoanele puterii .ca si in bancul acel slogana ,,Mai binei pentru cei multi? NU !E bine pentru noi pouliricienii !asta a fost sloganul lui Mircea Geoana Prostanacul:))=)) @Stefane popincuristul senatorului PSD Ioan Mang cite te-a platit senatorul sa scrii pe aici bah ?nu de alta dar sa stim tariful de postare si poupincurism :))=)).Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 04 Septembrie 2011, 12:56 de Romanul Simplu
@PDList. ”Aritmetică” made PDL: 80=170.
”...daca nu ai reprezentanti in executivul municipalitatii si cel al judetului, vei conduce un partid mort”. Şi un tăntălău ştie că un post de viceprimar/vicepreşedinte CJ, este unul executiv. ”Multe succesuri!”
Postat 04 Septembrie 2011, 09:30 de stefan
replica la articol
Senatorule PSD Ioan Mang presedintele organizatiei PSD Bihor ai adevar si dreptate in afirmatie ?este o intrebare .Pe care consilieri locali pe obezul de Muresancare se poupa cu Bolojan dupa turul 1 de la prezidentiale ?:))=),pe care consilieri judeteni pe dusmanul dumneavoastra Mihai Bar,pe batrinul de Retegan care tot moare de cancer de n ani ,pe PEPEa Homosexualul alias Emilian Pavel care face de rusine PSDBihor ca este homosexual?pe secretaru Radu Ioan care este de n ani consilier ?SCHIMBAREA CANDIDATILOR este o necesitate si o masura 1)Alegerea lor de catre toti membrii PSD Bihor si NU impunerea abuziva de catre dv in functie de cit a cotizat fiecare.2)Impunerea in alianta P USL A bihoreana chiar si prin santaj politic a candidatilor PSD pe locuri eligibile2,3,4,5,in schimbul voturilor PSDBihor pentru alianta alltfel PNL Bihor va contabiliza voturile la ei nu la noi cei din PSD Bihor.Senatorule PSD Ioan Mang REVOLUTIA talibana din PSD Bihor continua ,,ori NOI Talibanii, ori voi bogatanii `` cale de intors numai este,membri simpli de partid si simpatizanti putem fi si la PDL ,dar acolo vom fi mina de aur si de informatii pretioase.:))=)Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 04 Septembrie 2011, 08:08 de Romanul Simplu
Goana dupa ei
Nene MANG, poti sa ai toti consilierii de la PSD, ca daca nu ai reprezentanti in executivul municipalitatii si cel al judetului, vei conduce un partid mort. Trezitiva PSDisti, ca singuri luati mai multe locuri eligibile decit cu PNListii la un loc. Ca in politica 1+1 nu este 2 ci tot 1. Ca nu e aritmetica ci poezie la USL.
Postat 03 Septembrie 2011, 16:06 de PDList
@Boicot electoral vs fumigene de nuanţă “verde-portocalie-(pseudo)independentă”.
I. “Cam toate partidele, ma rog politicienii, s-au perindat la putere, si mana de la mana n-au vandut tara ci au dat-o sau si-au insusit-o pe gratis, bucata cu bucata.” 1. Pe cine deranjează politicienii, buni cetăţeni români şi cu IQ mare, care nu şi-a însuşit din ţară pe gratis, bucată cu bucată? 2. Cine tot încearcă să pună semnul egal între diversele ”eminenţe cenuşii”, care şi-au tras în jos propriile partide şi dl. Mang? II. ”Ce nevoie mai aveti de noi, cetatenii simpli? Din 4 in 4 ani (sau 5, la presedintie) sa va votam?? S-o credeti voi!” 1. Vremea politrucilor care induc ideea absenteismului la vot, în rândurile celor care nu îi votează, trebuie să apună. Ca şi a nomenclaturiştilor care acţionează pe principiul: ”Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile.” (I.V.Stalin); III. ”Asta e marea problema si cauza principala a absenteismului la vot: n-avem dintre cine alege, n-aveti candidati credibili.” 1. Ba avem pe cine alege: Pe cel cu ”bube” (reale) mai puţine, sau (ideal) deloc. O condiţie necesară: Să nu mai lipsim de la nici o votare; IV. Un boicot electoral necesar - blocarea accesului la ”ciolan” a candidaţilor: a) care nu sunt buni cetăţeni români; b) incompetenţi, prost crescuţi, necredibili şi cu mult ”lipici” pentru banul public, inclusiv din categoria: băiatul/fetiţa/”nepoata” lui mama/tata/”unchiu”.
Postat 03 Septembrie 2011, 11:50 de stefan
PSD-ul si Bihorul
PSD a contat putin si va conta din ce in ce mai putin in Bihor, pt ca Bihorul este un judet mai emancipat decat judetele din est si sud si chiar decat multe judete ardelenesti.De aceea pretentiile PSD-ului local mi se par exagerate, pt capacitatea liderilor actuali locali psd-isti.
Postat 03 Septembrie 2011, 11:16 de Democrat-neliberal
PSD in Bihor
PSD va castiga in Bihor!Nu renuntati!!!
Postat 03 Septembrie 2011, 11:07 de dan
IAR GARGARA
PSD VA PRIMI CE MERITA! CONFORM SONDAJELOR(DIFERITE DE SITUAŢIA REALĂ DIN JUDEŢ) VA PRIMI O TREIME DIN NUMARUL DE CONSILIERI AI USL. PENTRU CA AU FOST FRAIERI SI NU AU ACCEPTAT CANDIDAT COMUN LA TOATE PRIMARIILE VOR PRIERDE CEL PUŢIN O TREIME DIN NUMĂRUL DE PRIMARII PE CARE ÎI AU. IN BIHOR SI O TREIME DIN LISTA USL E MULT PENTRU PSD.
Postat 03 Septembrie 2011, 10:40 de ADI.D
uuu BOLOJAN am vazut ce poti NIMIK
am vazut ce poate nimik , politia distrusa, finantele cazute , vai siamar cu un prefect ca al nostru o luam la vale ati facut din Oradea oras la calitate de sat, felicitari!Mergem in ungaria e sat dar te simti ca la oras:))) cum explicati!
Postat 03 Septembrie 2011, 10:37 de da!
Nu votez
Daca Popa e varianta USL mai bine nu merg la vot. Eu nu votez carbogazos !
Postat 03 Septembrie 2011, 08:07 de Io
Un investitor
PSD-isti luptati-va sa aveti voi candidat la sefia CJ Bihor si anume pe domnul senator Ioan Mang si aratati-le celor din PNL ce puteti si ca sunteti o forta si o adevarata echipa.Nu cedati in fata unora ca Popa si Bolojan...Claudiu Pop de ce nu se implica mai tare in municipiu, e un tanar de perspectiva?Aveti grija cu promisiunile celor de la PNL, si oamenilor care candva i-au ajutat le-au promis multe, pana s-au vazut sus, apoi nu i-au mai recunoscut.Abia asteptam din nou alegerile sa le multumim asa cum stim...prin vot!
Postat 02 Septembrie 2011, 23:55 de Zoly
PNL
PNL prescurtare de la PeNibiLi :)
Postat 02 Septembrie 2011, 23:51 de Oradea11
Penibil
Pe bune, e penibil, unii incearca sa castige "teren" prin atacuri la imaginea PSD`ului. Trebuie sa faceti ceva mai mult de atat sa ii invingeti.
Postat 02 Septembrie 2011, 23:50 de Oradea11
@Vladimir
PNL Bihor a avut in timpul cand au fost la guvernare un om nominalizat de conducerea judeteana acolo sus la nivel national la drumuri...nu au fost in stare de nimic pentru noi...numai pentru primarii PNL...aia au primit bani de nu mai stiau ce sa faca cu ei....aviz Pomezeu...nu degeaba primarul e in tot felul de videoclipuri...ei se distreaza pe banii nostrii!!!Ati vazut palatul lui Popa?Saracul si l-a facut din salarul de parlamentar si din venitul sotiei...Oare combustibilul pt masina il primeste donatie de la fiu?Umbla toata ziua pe drumul ala spre Beius si ma mir cum nu ii e rusine sa dea ochii cu cetatenii, atat nu au fost in stare sa faca, drumul ala macar in judetul Bihor.Aveti dreptate cu fratii...aia l-au scos de la naftalina...altfel acolo ii ramanea numele!!!!
Postat 02 Septembrie 2011, 23:42 de Andrei
Memorie scurta
Sa nu uitam ca Bolojan a ajuns primar pt ca PSD nu si-a desemnat un candidat credibil si i-a lasat culoar. Fara PSD nu pupa nici Bolojan, nici PNL primarie si Consiliu Judetean. Mi se pare de bun-simt propunerea lui Mang. Oricum ei parca mi-s mai simpatici decat liberalii. Macar rosu nu este pe fiecare strada cum gasesc galben deja peste tot la parcari :))
Postat 02 Septembrie 2011, 23:22 de Ugly
Rusine PNL
Si acum va veni din nou popa sa ne povesteasca ce drumuri va face si cum va curge miere? Cat a fost la guvernare de ce nu au miscat un deget pentru Bihor? Vreti sa votez PNL? Traseisti ca Bot ? Astia sunt PNL ? Jumatate sunt fosti PSD-isti (nu-i asa Lucica ? ) si jumatate fosti PDL-isti. Adica traseisti ciolanagii. Macar Mang ne putea arata daca poate sau nu. Voi ati demonstrat-o deja ca nu va pasa de noi.
Postat 02 Septembrie 2011, 23:06 de Vladimir
@anonim
Tu sti care este procentajul PNL-ului si a PSD-ului in Bihor?Dupa ce o sa te documentezi vino si scrie aici la comentarii!!!Sustinere neconditionata inseamna ca dl Mang sa puna PSD-ul la picioarele unuia ca Popa si a PNL-ului?Asta intelegeti voi cei din PNL prin sustinere???Citeste protocolul si poate ii dai un exemplar si d-lui Popa sau mai bine il cititi careva ca e mai sigur, asta daca sti ca din cate observ cam esti pe langa....Decat sa va sustina pe voi, pe liberali cu ideile pe care le aveti mai bine sa rupa alianta, mai multe o sa castige PSD-ul!!!!Ambitiile irealiste e drept sunt din partea unui om pe care nici colegii de partid nu il suporta...aici cred ca ai vrut sa te referi la Cornel Popa, probabil ai scris din cunostintte de cauza...,Cu restul mai informeaza-te!!!!
Postat 02 Septembrie 2011, 22:44 de ioana
USL=ACD+PSD
Voi cei de la PNL care il atacati aici pe dl Mang stiti ce inseamna USL?????Voi aveti impresia ca vi se cuvine totul?????Ati avut noroc in 2008 dar vi s-a terminat,Dl Mang ar trebui sa le propuneti cu cel putin 2 consilieri mai multi la CJ si egali la municipiu.S-ar putea ca si bazatul domn Bolovan sa intampine mari probleme.Sa nu uite domnii de la PNL ca in Bihor mai exista si alte partide...Nu renuntati voi cei de la PSD, nu lasati judetul pe mana unuia ca si Popa, un amarat de profesor de la catun, luat de fratii Micula si facut om....Altfel tot acolo era ca nu il duce mintea la mai mult!Ii cam tremura picioarele lui Popa, nu ma mira ca isi pune oamenii sa-l atace pe Mang la fiecare articol si pe voi cu ziarul asta! Popa ar trebui sa invete ca USL inseamna ACD plus PSD, nu doar PNL.Daca vrea ca ei sa obtina totul de ce nu candideaza singur???Sa-l vedem cum pierde pe limba lui...abia asteptam cei care il cunoastem cat valoreaza si el si Bolovan!Prea mare caciula pentru PNL si in Bihor si la nivel national!!!!
Postat 02 Septembrie 2011, 22:25 de unu din bihor
N-ai cu cine
@stefan: de unde ai dedus ce preferinta politica au comentatorii??? Nu-s mai buni altii din PSD sau din alte partide decat Mang. Cam toate partidele, ma rog politicienii, s-au perindat la putere, si mana de la mana n-au vandut tara ci au dat-o sau si-au insusit-o pe gratis, bucata cu bucata. Asta e marea problema si cauza principala a absenteismului la vot: n-avem dintre cine alege, n-aveti candidati credibili. Cei mai vechi din politica s-au compromis, cei tineri sunt suspecti ca fiind aidoma celorlalti. Asa ca votati-va voi intre voi, voi pe voi, ca asa faceti si afacerile, legile, justitia si asa conduceti tara: numai si numai pentru interesul si folosul vostru. Ce nevoie mai aveti de noi, cetatenii simpli? Din 4 in 4 ani (sau 5, la presedintie) sa va votam?? S-o credeti voi!
Postat 02 Septembrie 2011, 21:18 de Boicot electoral
Go ahead USL Bihor! Ca şi cuplul Obama-Clinton.
Pentru "comentatori" ca: "altfel", "anonim", "Ion", "ioan" & co. 1. Nu dedicați și niște osanale pentru ”eminențele cenușii”, care au condus și au tras în jos PSD Bihor, până la numirea dlui Mang? Cei mai mulți dintre bihoreni nu au motive să o facă; 2. Ce ar fi fost astăzi PNL, fără FSN-şti şi comuniști ca: Stolojan şi Meleşcanu? 3. În loc de unele concluzii: Ciolanagii, cu sau fără diplomă de ”economist” la ”Ştefan Gheorghiu”, sau/şi cu dosar/grad pe la Secu, dăunează grav societăţii!
Postat 02 Septembrie 2011, 20:05 de stefan
@Oradea4Ever
Şi traseismul politic a celor cu ”Ştefan Gheorghiu” la CV, sau/şi cu dosare/servicii pe la Secu, o fi vreo meserie ...(democrat-)liberală?
Postat 02 Septembrie 2011, 19:24 de stefan
Nu este sigur nimic
nenea Mangloi stai linistit! Super Bolo te rezolva! O sa ai o paritate de 1 la 10. 1 comunist la 10 liberali.
Postat 02 Septembrie 2011, 17:50 de Oradea4Ever
Bravo
Bravo domnilor Ion, Anonim si Ioan. Se pare ca il cunoasteti foarte bine pe mang. Felicitari, pacat ca membrii psd bihor sunt niste mutalai si nu-l dau jos pe acest sarpe. Poate, totusi....
Postat 02 Septembrie 2011, 17:14 de altfel
rusine mang
parca sustinerea este neconditionata, doar suntem intr-o alianta, numarul consilierilor pe listele comune va fi stabilit in functie de procentele fiecarui partid, domnul mang vad ca uita ce contine protocolul, asta e santaj pe fata, daca continua asa nu il prin alegerile presedinte la psd bihor, cei de la centru au tot spus-o daca nu va intelegeti voi venim noi si " va impacam". pacat ca aici in bihor alianta are toate sansele sa se duca de rapa datorita ambitiilor nerealiste ale unui om pe care nici macar proprii membri de partid nu il mai suporta. decat cu un asemenea personaj mai bine singuri in alegeri.
Postat 02 Septembrie 2011, 17:04 de anonim
Lasa-ne, lasa-ne!
Mang s-ar fi vrut presedinte al CJ. Mi-ar fi placut sa candideze ca sa-i savurez esecul si sa-si dea seama, in sfarsit, ca este foarte cunoscut in Oradea dar nu pentru binele facut ci pentru matrapazlacuri, smecherii, minciuni, tertipuri, aranjamente, contracte cu statul, licitatii trucate, studenti si absolventi facuti contra mita, produse si servicii proaste dar scumpe, obedienta fata de sus-pusi si despot cu "supusii" (angajatii-scalvi neplatiti cu lunile) si o neostoita pofta de-a parveni, de-a se propasi pe inaltele culmi ale capitalismului de partid si de stat. Indiferent de partid, caci a "cadelnitat" cam pe la toate partidele importante!!! Sa-i strivesti capul ca la sarpe, nu alta.
Postat 02 Septembrie 2011, 16:55 de Ion
Primăria a depus recurs la Tribunalul Sectorului 1 Bucureşti, însă acesta a fost respins, sentinţa J
Primăria Oradea postează pe pagina sa de web, www.oradea.ro, la secţiunea „Proiecte de hotărâri”, informaţiile personale ale contribuabililor. Pentru o gafă similară, Primăria Sectorului 1 Bucureşti a fost obligată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti la plata unei amenzi în valoare de 10.000 de euro.
Postat 02 Septembrie 2011, 16:37 de cine plateste?
buza umflata
a ramas mang cu buza umflata. precum in zone ca teleorman unde structura intelectuala si formatia educationala a populatiei va face ca pana in 2100 alegatorii sa-l caute pe iliescu pe buletinele de vot, in bihor populatia, prin prisma nivelului mai ridicat de educatie si civilizatie, va vota preponderent liberalii. asa ca mang poate fabrica diverse tombole, poate latra cat il tine gura de tare, ca nu merge in bihor. aici sunt oameni intreprinzatori, cu mici afaceri si nu cersetori care stau cu mana intinsa si acuza guvernul de toate vrute si nevrute. aici nu prinde acest discurs pentru ca, sau cel putin as vrea sa cred asta, populatia ia initiativa, are spirit liberal de a intreprinde ceva prin propriile forte. acesti oameni care stiu ca poti avea pretentii doar prin prisma muncii cu adevarat productive (ca si ortacii asudau, insa nu stiau ca nu are pret carbunele, asadar ca munceau in gol) nu vor astepta niciodata cate ceva de la guvern, decat eventual sa-i scuteasca de taxe. asadar, domnule mang, nu aveti si nici nu veti avea vreodata succes intr-o comunitate de oameni harnici si cu initiativa ca-n bihor.
Postat 02 Septembrie 2011, 16:30 de ioan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON