URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
17 Octombrie 2011, 16:41

Primăria a semnat contractul de finanţare a aquapark-ului din Ştrandul Municipal

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădenii nu vor mai fi nevoiţi să bată drumul de Hajduszoboszlo (Ungaria) pentru o scaldă decentă. Primarul Ilie Bolojan a semnat luni la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest din Rădaia (Cluj) contactul de finanţare a proiectului "Dezvoltarea turismului de agrement prin crearea complexului wellness termal "Nymphaea" Oradea".

Valoarea proiectului se ridică la 88,3 milioane de lei, din care contribuţia municipalităţii este de 38,9 milioane de lei, iar diferenţa va fi alocată din fonduri europene.

Viitorul aquapark va fi construit din temelii pe amplasamentul actualului ştrand municipal, ale cărui bazine vor fi dezafectate.

În cadrul proiectului, vor fi construite 14 bazine noi şi 12 aquatobogane. Proiectul mai cuprinde trei clădiri noi constând într-un complex multifuncţional cu zonă de SPA, fitness, bowling şi altele, o clădire pentru bazinele acoperite împărţite în trei zone cu specific family, relax şi aventură şi un complex comercial pentru turiştii din ştrand.

Aquapark-ul va mai avea terenuri de sport, zone de agrement, spaţii verzi şi o parcare cu peste 230 de locuri.

Durata de implementare a proiectului va fi de 24 de luni, lucrările urmând să demareze în primăvara anului viitor.

Citeşte pe aceaşi temă şi articolul: Aquapark de Oradea - Ştrandul municipal va fi înlocuit de un complex wellness modern

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
mi se rupe in piept de dor
dar macar sa pregatesca strandul IOSIA ca in felix nu merg :CIUPERCA :)) la municipal de bine de rau nu ca nu se bagau in apa:)) cei cu ciupercute si alte bolii :))) sa vedeti acum cate bolii vor veni in noul strand :)) se vor baga totii in apa , sa nu uitati cei cu banii au cele mai multe boli si imunitate zero, nopti pierdute, alcool, etc.
Postat 19 Octombrie 2011, 10:47 de durere va fi
Q
oare va fi administrat de primarie, or se va cauta un management privat, or concesiune catre o companie privata?
Postat 18 Octombrie 2011, 14:56 de unu
hibernare eratata
Vine iarna cald imi pare! Rau ! Vara nu e racoare...
Postat 17 Octombrie 2011, 19:56 de turbanu
Hibernare
Vine iarna cald imi pare! Bine ! Vara merg la mare...
Postat 17 Octombrie 2011, 19:27 de turbanu
cand va fi gata?
24 de luni e mult sa faca o parte si sa continue nu ne pot tine doi ani fara plaja la MUNICIPAL :)) hai mai nu puteti sa ne luati bucuria de o vara !
Postat 17 Octombrie 2011, 17:04 de anka
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON