URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 04 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
17 Iulie 2012, 17:21

Protecţia Consumatorilor a închis un magazin de etnobotanice de lângă Gară

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Magazinul de etnobotanice care funcţiona lângă Gara Oradea, pe strada Republicii 82, sub denumirea Budha Bar Întreprindere Individuală, a fost închis marţi de către comisarii OPC Bihor.

Potrivit şefului Comisariatului Judeţean, Traian Bejan, angajaţii OPC au găsit aici "produse pentru care nu s-au putut prezenta certificate de conformitate şi buletine de analiză, astfel cum prevede Legea 194/2011 privind combaterea operaţiunilor cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevăzute de acte normative în vigoare".

Pe lângă decizia de închidere a magazinului pe 6 luni, OPC a aplicat Întreprinderii Individuale Tîrb Marius, în numele căreia funcţiona unitatea, şi o amendă contravenţională de 6.000 de lei.

Angajaţii OPC Bihor au intenţionat să facă un control şi la magazinul Euphoria din strada Emilian Chitul (care se mutase aici din strada Moscovei), însă - deşi pe uşă era anunţat un program non-stop - magazinul era închis. "Din acest motiv ne vom repeta acţiunile de control", a spus pentru BIHOREANUL şeful OPC Bihor, Traian Bejan.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
buna
Acum se vand la pod la decebal in spate la NOVAEURO,zeci de grame pe zi,nimeni nu ia masuri,POLITIA VA POT DA DETALII
Postat 24 Iulie 2012, 16:20 de kal
euphoria
normal ca mai exista un magazin, numai ca patronii lui cotizeaza la politicieni, politie si unde trebuie si sint lasati sa si faca de cap.....
Postat 19 Iulie 2012, 00:44 de shop
INCA UN MAGAZIN.....
Mai exista un magazin !? unde seara e forfota mare pe malul Crisului in centru ,cum cobori scarile pe dreapta directia spre podul Decebal .Produsele !?se serveau pe un geam aflat la joasa inaltime .Te impiedici de el nu alta .
Postat 18 Iulie 2012, 21:50 de ORADEAN
praf in ochi
sinteti mina in mina cu traficantii astia de droguri, pe lista lor de plata.... asta e doar asa de ochii lumii sa vada prostimea ca faceti si voi ceva, dupa care se vor redeschide toate ...
Postat 18 Iulie 2012, 12:43 de bot
F bine
F bine au facut. Am vazut baieti care la 6 dimineata erau la volan si cu sticla in mana, am vazut pe altii in BMW, nr de inmatriculare SBS, cum arunca mizerie pe strada, am vazut scandalagii.....de ce trebuie sa suportam asa animale? Chiar nu se pot controla? Chiar trebuie sa ne puna pe noi in pericol? Pacat ca nu exista un site al orasului unde sa putem posta poze cu derbedei sau macar cu datele lor, atat cat le avem. Pacat ca politia nu e mai mult prezenta pe strazi. Pacat ca nu vede nimeni comportamentul unora.
Postat 17 Iulie 2012, 17:43 de jokeman
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6264 RON
  • 1 EUR = 4.9771 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON