URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 27 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
20 Iulie 2012, 22:08

Octavian Bot a strâns 20 de maşini şi a mărşăluit pentru demiterea lui Băsescu (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Deputatul PNL Octavian Bot, reîntors la liberali de la PDL în luna mai a anului trecut, a organizat, vineri seară, un marş cu maşini prin Oradea pentru a-i îndemna pe orădeni să meargă la referendum şi să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu.

PNL-istul a reuşit să strângă 20 de autoturisme, în care s-au îmbarcat aproximativ 30 de persoane. Oamenii s-au adunat vineri înaintea orei 19 lângă Parcul Brătianu şi au aşezat în coloană maşinile, pe care era arborat câte un steag tricolor şi lipit câte un afiş fie cu mesajul "DA România, fără Băsescu!" fie cu "Octavian Bot, deputat PNL: DA Referendum". Printre susţinătorii deputatului s-a numărat şi fiica acestuia, Ioana.

"Spuneam că somnul raţiunii naşte monştri. Se pare că unul dintre produsele acestui somn este Traian Băsescu. Mă îngrijorează acest preşedinte, care manifestă serioase deviaţii de comportament, transmiţând Uniunii Europene că în România are loc o lovitură de stat. Este un lucru foarte grav. Eu cred că se necesită chiar un control psihiatric pentru a stopa această nebunie", a declarat Octavian Bot înainte de pornire.

Politicianul a mai spus că este convins să românii vor ieşi la referendum, căci acum "au ocazia să repare greşeală pe care au făcut-o în 2009, când Băsescu a fost ales a doua oară".

În jurul orei 19.15, coloana de maşini a pornit spre centrul oraşului, însoţită de o maşină a Jandarmeriei, ajungând, pe rând în cartierele Rogerius, Decebal şi Ioşia.

Octavian Bot a subliniat că a organizat acţiunea "împreună cu societatea civilă" şi cu asociaţia Clubul Dreptei, pe care o conduce.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
Un netrebnic....
Rar i-e dat cuiva sa duca prostitutia politica pana la un asemenea nivel la care a ajuns neispravitul asta !
Postat 23 Iulie 2012, 07:10 de .
Dăi în Bot
Dai în mine? Dai în tine,dai în fabrici și uzine. ESTE CEL MAI MARE FRIPTURIST DIN BIHOR .
Postat 22 Iulie 2012, 16:52 de Sargon din Venetia
@viorel
N-am auzit alta solutie mai idioata decat cea a mentinerii sau majorarii salariilor bugetarilor prin sofocarea firmelor private cu taxe si impozite mari, adica exact a celor care aduc plus valoare si bani la buget. Solutia corecta este aceea de a sprijini si proteja pe cei care produc si nu pe cei care consuma nemeritat(bugetarii,falsii revolutionari,cei cu pensii nesimtite). Nu puteti pacalii cursul valutar si inflatia cu astfel de idiotenii.
Postat 22 Iulie 2012, 09:31 de fara minciuni
@pistike; @fraier
Puterea de cumparare a scazut din cauza cresterii cu 5% a TVA. Basescu &PDL au micsorat doar salariile bugetarilor cu venituri mici, sub 1.500 lei, a celorlalti bugetari - TVR, CANDR, Hidroelectrica, administratia prezidentiala etc. - au crescut, desi erau de zeci de mii de lei. Fraiere, daca bugetarul castiga mai putin n-o sa mai vina sa cumpere produse cu adaos de 300% de la firma in care lucrezi sau pe care o patronezi tu. Prin urmare micsorarea veniturilor in sistemul de stat afecteaza si mediul privat de afaceri. Te mai bucuri? Mai inghiti manipulari politice sau incepi sa gandesti cu propriul cap?
Postat 22 Iulie 2012, 07:52 de Viorel
bot esti un oportunist
bot esti un un om fara scruplue un oportunist faci orice pt propiul scop si nu te intereseaza cei din jurul tau esti un actor de duzina si regizezi teatru de proasta calitate nu vreau sa mai fiu condus de oamenic c-a si tine incearca sa intelegi ca romanii s-au saturat de teatru ieftin si de prost gust BOT LASA ROMANIA
Postat 21 Iulie 2012, 19:10 de a
Bot,iti multumim ca existi
Bravooooo Boooooot. Nimeni nu-si putea imagina ca poti aduna 20 de autoturisme care culmea,aveau si soferi. Asa-i ca ai participat la actiunea "rabla politicienilor traseisti "? Mi-a placut afisul cu "Bot deputat PNL", precizarea trebuia facuta avand in vedere faptul ca nu mai stie nimeni din ce partid faci parte. Sunt sigur ca PNL-ul este mandru ca te are si aprecieaza amploarea manifestatiei pe care ai orbanizat-o. Bravoooooooo.
Postat 21 Iulie 2012, 18:47 de PNL cu bot gros
cum va explicati vilele aparute peste noapte ?
mama ce de viloace sunt acolo din Prostitutie PDL ista s au facut, acolo sunt banii lui Blejnar investiti ?
Postat 21 Iulie 2012, 17:44 de vilele conteaza
Fraierii muncesc pt.salariile bugetarilor
Ce greseli face si Basescu ! Taie salariile bugetarilor corupti,puturosi,pilosi,obraznici,cu pretentii..., in loc sa-i dea afara ! Da pana cand ?
Postat 21 Iulie 2012, 17:41 de Fraier
Boc a marsaluit de la un partid la altul
Boc mai traieste ? Si e tot la PNL ? Ce surpriza placuta !
Postat 21 Iulie 2012, 17:36 de Dan
Nici cu salontanii nu ne e rușine...
Politicienii bihoreni sunt NIȘTE OPORTUNIȘTI! DOAR EI ȘI FAMILIILE LOR! Uitați-vă la Salonta, USL a fraierit mii de oameni, a câștigat însă O SINGURĂ FAMILIE - SALA IOAN - consilier județean, SALA RĂZVAN - consilier local, SALA RODICA - urmează șefă pe undeva, vrea cică la finanțe! FRAIERILOR, DAR CU ORAȘUL ȘI CU LOCUITORII CUM RĂMÂNE???
Postat 21 Iulie 2012, 12:37 de Baci
traseismul
Văd că există oameni rupţi de realitate cărora trebuie să le reamintesc: Pensiile nu s-au tăiat, deoarece CCR a hotărât că nu e constituţional, s-au tăiat doar salariile bugetarilor. Dacă nu se tăiau ajungeam un fel de Grecie şi noi. Din păcate dacă mai stau mult pe la butoane, uzurpatorii şi plagiatorii ăştia sovietici, vor zădărnici eforturile făcute până acum. O adunătura jalnică de traseişti prin politică şi prin viaţă, s-a strîns la semnul celui mai vestit traseist de BH. Bei Both, cînd lumea se va însemna ce-i cu voi şi cu USL-ul ăsta, va fi prea târziu pt tine şi mi-e teamă că va trebui să vă ascundeţi. Lumea vă va alerga prin oraşe sau chiar mai rău. Jos ilici@KGB, jos comunismu, jos Criz Antenescu şi restul slugilor lui Felix....
Postat 21 Iulie 2012, 11:27 de pistike
hotii!
nu stiu daca oradenii se lasa prostiti de sustinatorii lui "dottore" si antenescu,am convingerea ca oradenii sint pro europeni si vor sa beneficieze de libera circulatie ca cetateni europeni,nu cred ca vor un nou PCR,dupa cum evolueaza lucrurile USL=URSS
Postat 21 Iulie 2012, 11:16 de luky
pro bolojan
daca am votat bolojan nu inseamna ca sunt de acord cu usl si nu sunt singurul care a votat asa,iesiti in strada si manifestati prostia nu realitatea,la referendum veti avea surprize,pt. ca nu toti simpatizanti pnl sunt de acord cu aceasta alianta marsava numita usl,nu-l agreez nici pe crin si nici actuala putere a pnl-ului din capitala,adevarati pnl-isti sunt in teritoriu dar si aici sunt uscaturi care gandesc doar la ciolan si oportunitatea de a fi la putere,asa ca va bateti cu caramida de piept aiurea pe langa asta mai si aratati prostia marsaluind pe strazi cu masini cand majoritatea populatie e saraca si nu isi permite asa ceva,va privesc cum va plangeti de saracie de la volanul masini luxoase pentru multi o masina e lux fie ea si o amarata de dacie 1300,cu parare de rau nu va doresc succes,pnl sa stricat urat chiar daca a ajuns intr-o oarecare masura la putere prin mijloace nu tocmai ortodoxe,ati dezamagit o categorie din simpatizanti pnl,rusinica oportunistilor.
Postat 21 Iulie 2012, 10:43 de AntipsdPanaLaMoarte
Nu uita!!!
Mai Bot, urmez si tu pe faras, ptr tepele trase cu PL 93....Ai uitat? Noi NU!
Postat 21 Iulie 2012, 08:26 de cronicarul
Mai Bot
Eu in 2008 l-am votat pe Octavian Bot. A candidat la postul de deputat si a intrat de pe locul 3 in colegiul 9 care a fost castigat de Csuzi. Pe atunci era PDL-ist. Asa ca acest Octavian Bot ar trebui sa stea locului ca e un cameleon politic. Asa e politicianul roman.
Postat 20 Iulie 2012, 23:29 de Un alegator
Mai vrem odata
Daca stiam aduceam 100 de masini din cartier. Mai Bot, mai fa asta odata si blocam orasul pina pleaca ala de i-a luat pensia lui maicamea si lui taicameu.
Postat 20 Iulie 2012, 23:25 de Paszurik
Cretinii lui Chirila
Bai Smarando, ai capiat? Pui intre ghilimele cuvantul marsaluit? Esti cu Basescu, fa toanto! Tu nu ai aflat ca Bihoreanul care te plateste e contra? Iar esti timpita?
Postat 20 Iulie 2012, 22:41 de ChisBor
HUoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce conteaza ca au fost 20 de masini, mai putine sau mai multe. Conteaza efectul. Basescu afara si gata. Suntem cu voi antibasescienilor.
Postat 20 Iulie 2012, 22:37 de burn
Jos Basescu !!!
Felicitari Bot, ai arătat că esti liberal adevarat, iar cei care te-au înjurat tot timpul sunt niste ordinari si mincinosi, interesati doar de soarta lor proprie.
Postat 20 Iulie 2012, 22:34 de Dihoreanul
Gibonul e cu noi !
Adică cum ? Fără Popa, Bolojan, Varga şi alţii ? Ăştia sunt ocupaţi cu listele de funcţii şi posturi de la deconcentrate şi au uitat că USL e în campanie pentru dărâmarea haitei lui Băsescu ? A rămas Bot singurul PNL-ist din Oradea ? Adică ăla de a reînceput libertinajul politic în 1990 (liberalismul cu alte cuvine), e de serviciu, iar gaşca gibonului se face că e ocupată ? Cred că Bolojan s-a autoexpirat cu această ocazie faţă de Antonescu, aşa că o să vedem în curând ... surprize ... de genul Bolojan în opoziţie, Popa târâş după putere, iar alţii reorinteându-se către ... naiba ştie cine !?!
Postat 20 Iulie 2012, 22:29 de Carp III
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON