URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
21 Ianuarie 2014, 18:12

O nouă avarie majoră la CET: Locuitorii din centru, Velenţa, Nufărul şi Sânmartin au rămas fără căldură

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Mai mulţi orădeni, dar şi locuitorii din Sânmartin şi Băile Felix, au rămas fără căldură şi apă caldă, marţi, în urma unei avarii majore la conductele Magistralei 4, în zona intersecţiei străzilor Magheru-Gheorghe Doja-Delavrancea.

"Va fi oprită furnizarea de căldură şi apă caldă de consum de la punctele termice PT 300 - 303, 404 - 407, 409 - 412, 417, 832, 833, 836, 839 - 842, 844, 845, 856, 868, 878, 883, 890 (zona Dunărea - Republicii, Parcul Traian şi străzile adiacente, Magheru şi celelalte străzi adiacente, Delavrancea şi celelalte străzi adiacente, Parcul Brătianu, Dragoş Vodă, zona Barierei - Clujului, zona CET 2, zona Complex Lotus Center, cart. Velenţa, cartierul Prima, cart. Nufărul 1 şi Nufărul 3 până la Universitatea Emanuel) şi de la punctele termice din Sânmartin şi Băile Felix", a anunţat marţi Societatea Termoficare Oradea.

În aceste zone se va întrerupe şi furnizarea agentului termic primar la punctele termice individuale. "Reluarea furnizării agenţilor termici se va putea face, cel mai devreme, în cursul nopţii zilei de miercuri, în funcţie de complexitatea lucrărilor", se mai arată în informare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
10 Comentarii
cosmin
Nu se mai poate asa ceva..........spun un lucru si altul fac!!! cat sa mai rabdam, cat sa mai suportam nesimtirea asta din partea cet-ului?daca noi nu platim la timp ne pun penalitati, dar ca ei nu ne furnizeaza caldura si apa calda nu e nici o problema...............ce putem face?unde sa sunam?macar sa stie ca existam si ca ne pasa!!!!!
Postat 23 Ianuarie 2014, 13:47 de cosmin
sa va fie rusine !
nesimtiti ordinari....de 3 zile fara caldura si apa calda...cat naiba mai dureaza pana se repara?
Postat 23 Ianuarie 2014, 11:48 de mya
care miercuri?
in care miercuri tovarasi?
Postat 23 Ianuarie 2014, 10:02 de the citizen
Rusine
Anual avem parte de reparatii peste reparatii, inlocuiri de tot felul de magistrale sau tevi, fara ca cineva sa gestioneze evidentaa cati bani s-au bagat si cat au durata de viata/folosinta-reparatiile respective. In plus, in fiecare an creste pretul gigacaloriei, la fel ca si impozitele locale. In schimb veniturile noastre au tot scazut in ultimii ani. Eu cred ca multi din cei platiti de noi nu se pricep sau nu urmaresc gestionarea cinstita a banului public. Nici la aceasta ora, pe site de la Electrocentrale nu este nici un anunt referitor la aceasta avarie. Oare acolo nu sunt responsabili cu acest lucru?
Postat 22 Ianuarie 2014, 16:19 de Dorin
REMINISCENTA COMUNISTA
In 1991, noiembrie, eram intr-o delegatie la Chisinau. Exact ca si la noi acum, s-a produs o avarie la o magistrala de termoficare. Tot orasul era lipsit de caldura, inclusiv hotelul cel mai bun din oras unde eram cazati.Avaria nu a fost remediata decat dupa o saptamana. Am rabdat frig, fara apa calda, conditii de mizerie, desi am platit cu dolari. Acestea sunt perspectivele unei termoficari hipercentralizate, cum se vrea in Oradea in continuare. Se tot da exemplul tarilor nordice, privind eficienta sistemului centralizat de termoficare, dar uita sa arate calitatea materialelor si a proiectelor folosite, calitate care la noi nu va fi atinsa niciodata. De ce nu se accepta varianta ca punctele termice sa devina minicentrale de termoficare, pe baza de gaz. S-ar elimina complet pierderile si s-ar gestiona eficient incalzirea in functie de temperatura de afara. Nota bene:actualul agent de incalzire este un deseu rezultat de la producerea curentului electric, deci nu ar trebui sa se aplice TVA-ul.(ar trebui redus pretul cu 24%). Pacat ca in continuare, opinia cetateanului este dispretuita de catre autoritati.
Postat 22 Ianuarie 2014, 08:45 de AUREL
hahah
TARE !!!!!!!Bolojan tu pleci. bravooo 18 grade afara si tu nu faci fata..
Postat 22 Ianuarie 2014, 01:42 de hahahah
de tot
Asta e orasul cu cele mai multe avarii pe mp. Non stop avarii indiferent de anotimp. Un primar de rusine care a pus niste politruci de 2 bani in posturi cheie, si care au singurul interes sa-si rotunjeasca veniturile nemeritate si burtile.
Postat 21 Ianuarie 2014, 21:45 de aiurea
AVARIE MAJORA...
D-NA REPORTERA MARINESCU A UITAT SA SCRIE CA SI IN CARTIERUL ROGERIUS DE MARTI DUPA MASA S-A LUAT CALDURA SI APA CALDA TOT DATORITA AVARIEI.,SI DOAR AZI DUPA MASA ADICA MIERCURI A PORNIT APA CALDA DAR SINCER NU STIU CE FAC CU CALDURA....CALORIFERELE SUNT DOAR DEZMORTITE...ALO AUDE CINEVA DE LA TERMOFICARE??? SINCER NU ESTE SAPTAMANA SA NU FIE AVARIE DOAR CARPELI SE FAC..SI OARE DE CE NU SE POT EXECUTA LUCRARI DURABILE SI DE CALITATE???
Postat 21 Ianuarie 2014, 21:20 de Dana
Arzate-ar focul Bolojvane!
.
Postat 21 Ianuarie 2014, 19:25 de Talk
vai de noi
Pe cine ati pus sef la distributie , dle Bolojan ? Pe un fotbalist sef la distributie , dle Bolojan ? Pe un fotbalist prin care credeati ca veti conduce cetul ? A iesit prost , dle bolojan ( cu b mic) !
Postat 21 Ianuarie 2014, 19:17 de mari
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON