URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
19 Martie 2012, 21:26

O nouă avarie CET lasă fără apă caldă şi căldură o mare parte din oraş

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Electrocentrale a anunţat luni seară că o nouă avarie s-a produs la conductele Magistralei de termoficare nr.4, drept pentru care apa caldă şi căldura au fost oprite de la punctele termice 202, 204, 206, 210, 300-305, 308, 309, 311, 315, 316, 401, 404-407, 409-418, 420, 422, 603, 832, 833, 836, 839, 840, 841, 842, 844, 845, 856, 868, 869 şi 890, dar şi de la punctele termice din Sânmartin şi Băile Felix.

Potrivit unui comunicat, sunt afectaţi consumatorii situaţi pe malul drept al Crişului în perimetrul format de străzile Menumorut (parţial), Piaţa Creangă, Dacia (blocurile vizavi de Muzeu), R. Ciorogariu, Ady Endre (parţial), Parcul Petofi, Republicii, Parcul Traian, Gen. Magheru, Olteniei, Delavrancea, L. Pasteur, Gh. Doja, Ştrandul Municipal, respectiv Dragoş Vodă, str. Clujului, str. Seleuşului, str. Grădinarilor, Gara Velenţa, Piaţa Nucetului (cartierul Prima Casa), Nufărul I, Nufărul III (str. Nufărului, de la intersecţia cu str. Ciheiului), C-tin Notarra şi adiacente precum şi cei din comuna Sânmartin.

"Reluarea furnizării se va face în cursul zilei de miercuri, 21 martie. Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectaţi, pentru disconfortul creat", arată reprezentanţii CET într-un comunicat.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
multumim pedeului!!!!!!!!
Da, lui Bolojan, primul dintre primarii ultimilor 20 de ani care se preocupa de cet (adica a facut rost de bani europeni ca sa-l modernizeze si sa nu ramana orasul fara apa si caldura) i se tot da in cap de catre imbecilii atoatecunoscatori. Lui i se pun in carca indolenta si iresponsabilitatea pedistilor, singurii vinovati de situatia in care a ajuns cet-ul. Cat de boi pot fi oamenii! Chiar si in fata situatiei create de catre gunoiul de matei, tot pe bolojan il considera vinovat multi cretinoizi. Si sunt tare multi, din nefericire...
Postat 20 Martie 2012, 10:43 de silviu
gunoaie pediste!
Asta ne va astepta in trei luni pe toti: o avarie definitiva, ca asa a vrut gunoiu de matei. Ni se va taia apa calda (noroc ca de caldura scapam pe moment). Mai votati lichelele pediste, prostovanilor!
Postat 20 Martie 2012, 10:33 de sam
vsm....
unde ? in care tara din europa se intampla chestiile astea atat de des?nu pot sa inteleg cum dumnezeu sunt atat de des 'avarii'!!!! de atatea ori s-au tot scuzat....si noi acceptam sa traim asa .... cum se poate sa nu ai apa calda si sa nu te speli 2 zile ???? o tzara de jegosi obisnuiti asa de pe vremea 'raposatului'....rusine !!!!!!!!!!!!!rusine!!!!!!!!!!!!!
Postat 20 Martie 2012, 07:58 de vsm....
Nu cumva e greva?
Eu am auzit ca se pregateste o greva sau chiar este in curs deja....
Postat 19 Martie 2012, 22:44 de Oradeanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON