URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
04 Octombrie 2013, 17:26

O femeie a fost rănită, după ce a încercat să urce în tramvai şi a căzut

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O pensionară în vârstă de 76 de ani a fost rănită, după ce a încercat să urce într-un tramvai, dar s-a dezechilibrat şi a căzut pe peron.

Anunţul a fost făcut vineri după amiază, chiar de societatea de transport local, care a precizat că accidentul s-a petrecut în dimineaţa aceleiaşi zile, în jurul orei 10.45, în staţia Piaţa Cetăţii, pe sensul de mers către Nufărul.

Femeia voia să urce în tramvai, când i-a fost prins un picior la închiderea uşilor, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut pe peron. Ca norocul, a reuşit să îşi scoată piciorul dintre uşi, astfel că nu a fost târâtă de tramvai.

"Vatmanul a fost sesizat de incident de către o persoană aflată în remorca tramvaiului în staţia următoare, Muntele Găina. A fost sesizată Poliţia pentru efectuarea cercetărilor, iar victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital pentru investigaţii de specialitate", arată informarea OTL.

Deocamdată, viaţa femeii nu este pusă în pericol, însă va rămâne internată. "Pacienta are fractură la gamba dreaptă şi o plagă destul de urâtă la nivelul scalpului", a precizat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD.

În tot acest timp, poliţiştii au deschis o anchetă, vatmanul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

"Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri, s-a stabilit că vatmanul nu s-a asigurat la închiderea uşilor, moment în care a prins-o cu uşa din faţă o femeie care tocmai se pregătea să urce în tramvai. Acesta nu a observat pe loc producerea incidentului, fiind sesizat la staţia următoare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
2 Comentarii
Parere
Am o alta parere, eu am vazut de n-spe mii de ori cum apasau de n-spe mii de ori butonul de la usa cand tramvaiul era in miscare deja. Din pacate tramvaiele mai vechi nu au aceasta functie desteapta inventata exact ptr acesti oameni care incerca sa mai sara in ultima clipa in tramvai, cu toate ca usile incep sa se inchida. Pana vatmanul reactioneaza si electronica reuseste sa opreasca usile, normal, este tarziu, sansele de a te prinde este de 99% ....e usor sa vorbim pana nu avem pic de habar ce si cum functioneaza.
Postat 05 Octombrie 2013, 23:05 de Oradean
Asa fac majoritatea.
In atentia celor ce calatoriti frecvent cu tramvaiul. Daca nu vrei sa patiti ce a patit aceasta Doamna trebuie sa fiti cu mare bagare de seama deoarece acest lucru, din pacate se intampla foarte frecvent in Oradea! Nu o data mi s-a intamplat asa ceva ci de n-spe mii de ori, cand mie cand altora, am vazut cu ochii mei cum li se intamplau si altora deci stiu ce vorbesc. In general vatmanii forteaza nota cand e aglomerat in statie, nu au rabdare sa urce toata lumea, sau cand cineva alearga dupa tramvai se trezeste cu usile inchise in nas deoarece domnii vatmani nu au bunavointa sa mai stationeze 3 - 4 secunde, din pacate aceste lucruri se intampla cu buna stiinta de cele mai multe ori.
Postat 05 Octombrie 2013, 13:42 de Dorina
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON