URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 03 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Cum să aibă magistrații vreun respect pentru cetățenii țării, justițiabili sau doar contribuabili, când arată dispreț până și față de instituțiile ei și de aleșii lor? Joia trecută, membrii Consiliului Județean Bihor și cei ai Consiliului Local Oradea au fost nevoiți să accepte rezilierea unui parteneriat încheiat în decembrie 2022 cu Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea al cărui scop viza sprijinul celor două administrații locale pentru ca Procuratura să aibă, pe bani europeni, un nou sediu. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
03 Noiembrie 2011, 16:52

O doctoriţă de 35 de ani de la Spitalul Municipal s-a sinucis

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au demarat cercetările pentru a lămuri circumstanţele în care a murit o tânără doctoriţă de la Spitalul municipal Gavril Curteanu, al cărei corp neînsufleţit a fost descoperit marţi.

Din primele cercetări a reieşit că femeia, Liliana Heredea, 35 ani, medic pediatru, s-a sinucis tăindu-şi artera femurală. Tânăra a lăsat în urmă şi un bilet de adio al cărui conţinut anchetatorii au refuzat să-l facă public în acest moment.

"Facem cercetări, se vor efectua şi unele audieri. Deocamdată nu pot să vă spun mai multe", a declarat procurorul Alin Leucea, cel care efectuează ancheta în caz.

După efectuarea autopsiei, corpul neînsufleţit al doctoriţei Liliana Heredea a fost preluat de rude şi depus la Capela Haşaş din Cimitirul "Rulikowski" de unde, în cursul zilei de joi, a fost condus pe ultimul drum de familie, colegi şi prieteni.

Potrivit unor surse din anturajul doctoriţei, tânăra a suferit un eşec în dragoste după o relaţie pe care o avea cu un medic mult mai în vârstă din cadrul aceluiaşi spital.

Colegii femeii nu îşi explică gestul ei, cu atât mai mult cu cât îi prevedeau un viitor strălucit. Dedicată meseriei, tânăra îşi luase doctoratul în medicină şi lansase nu de mult o carte pe tema abuzului sexual asupra copiilor, fiind foarte apreciată de "greii" din medicina orădeană.

Despre Liliana Heredea colegii mai spun că nimic îi nu trăda vreo suferinţă interioară şi, mai mult, era mereu jovială şi îşi făcea planuri mari în carieră.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
19 Comentarii
pentru timpul de mai jos
In primul rand ma tot uit si nu prea vad logica la ce scrii. Este o insiruire de fraze aiurea. Nu vad legatura sau diferenta la cei cu tentative de sinucidere daca lucreaza cu publicul sau nu, poate ai tu o statistica si noi nu. Nu vad si ce ar fi asa grav ca a lucrat cu publicul. Sper ca sa ai si tu parte de asa bucurii sa vezi ca un om care are tendinte suicidale, nu este un pericol pentru altii. (cum cu idiotenie tu incerci sa ne induci). Daca ea a facut acest pas tragic, asat nu inseamna ca a fost un medic mediocru, asa cum esti tu un scriitor si ginditor mediocru. Probabil ca tu esti un pericol pentru altii. Din cauza prostie tale combinata cu habotnicie religioasa care eticcheteaza pe altii (care au avut diferite drame).
Postat 19 Noiembrie 2011, 16:55 de Calin
mai CRETINISTUL mai du te la un psihologgg
sincer eu cred ca psihologul ar trebui sa fie OBLIGATORIU pentru a desfasura un JOB mai ales cu publicul, chiar si un PSIHIATRU, auzi doctorita sinucigasa, magistrat sinucigas care s a spanjurat dar ATENTIE!!! LUCRA cu publicul ASTE ee fffffoarte GRAVVVVV !!! S.O.S. nu se sinucid prostituatele care traiesc in mizerie si o face un ....... SA FIM SERIOSI!!!! totusi consider ca suntem normali la cap nu anormali , bag de seama ca cei care nu muncesc cu publicul sunt normali si restul se uzeaza repede, ce sa mai spunem de profesori atunci!!! cred ca bat recordul daca ar apela la sinucidere .
Postat 15 Noiembrie 2011, 17:33 de @calin
catre timpitul de mai jos
Din pacate o femeie si-a luat viata. E foarte rau ca o persoana nu a gasit ajutor intre prieteni si colegi, indiferent cu cine a avut o relatie pierduta. Timpitul-(a) de mai jos care priveste prin prisma credintei- ar trebui sa spuna ca priveste prin prisma propriei prostii. Un om nu se sinucide de bucurie, sinucigasii sau cei cu tentative de sinucidere ar trebui considerati bolnavi. si ajutati, nu rastigniti si judecati (vezi si cazul Madalinei Manole)
Postat 08 Noiembrie 2011, 21:07 de calin
era mereu jovială şi îşi făcea planuri mari în carieră.
SOCIETATEA ar trebui sa educe "femeia" si sa promoveze adevaratele valori nu sa ne trateze ca pe niste VITE cate femei fac notiunea intre RAPoRT< RELATIE si act SEXUAL? cate femei isi cunosc ROLUL si rostul pe pamant?
Postat 07 Noiembrie 2011, 09:24 de era mereu jovială şi
era mereu jovială şi îşi făcea planuri mari în carieră.
era mereu jovială şi îşi făcea planuri mari în carieră. UNDE in ROMANIA inseamna ca era dusa rau cu capul in ROmania nu ai cariera ai banii atat dar cariera nici vorba , cand va realiza romanul e e un biet prost care viseaza ca nebunul ca traieste:)) noi suntem rau bolnavi noi nu vedem decat banii, credinta noastra e la pamant ca si cultura romaneasca, ce femeie isis doreste RAPORTUL sa nu spun relatie sexuala cu un om de 60-80 de ani, in afra de "perversiuni sexuale" chiar nu vad ce sa traisca :)___:)) simtiti codul etic al vietii asa zisilor intelectuali!!!! simti calitatea vietii ce sa transmita in jur si mai gravvvvv TE DUCI CU COPILUL la asemenea FOCAR de infectie:)) deschideti va ochiiiiii nu incurajati IMORALITATE va omorati copiiiiii, fara credintasuntem frunze pe pamant.Imi pare rau dar eu asa vad viata din prisma credintei, nu a banului.
Postat 07 Noiembrie 2011, 09:21 de era mereu jovială şi
70 de ani
pardon, babalicul avea 70 de ani, si a inselat o.... asta e mair rau ca intr un banc prost. sa te insele un babalic de 70 de ani, o vaca prrroasta ca asta merita sa moara
Postat 06 Noiembrie 2011, 21:34 de misu
a
mamaaaaaaaaaaaaaa ce prrrroaaaaaastaaaaaaaa, s a sinucis pt bosorogul ala de 60 de ani..........
Postat 06 Noiembrie 2011, 21:22 de as
Punctul pe i
Dumnezeu s-o ierte si sa-i ierte si pe cei care bat campii mai jos cu subiecte politice ce nu-si au locul aici!Despre morti numai de bine, dar nu pot sa nu remarc ca o cariera profesionala adevarata se cladeste numai pe munca si pe competenta ,valori ignorate din pacate in climatul medico-universitar oradean din ultimii 20 de ani, promovate fiind plicul,nepotismul iar la femei,din pacate ,disponibilitatea de a se darui total. Cat despre GREII din medicina oradeana, acestia au murit de mult, iar cei care au sanse sa-i ajunga nu sunt promovati de actualul sistem.
Postat 06 Noiembrie 2011, 11:58 de Raducu
indiferent din ce partid sunt
asa i VASILE tu ai dreptate restul suntem vai de capul nostru PDL e cel mai si cel mai:)) exact stai linistit ca in 2012 vor fi multi tradataori in PDL doar nu sunt prosti sa stiti ca pierdeti:)) voi castigati asa sa triti cu gandul asta, PDL va castiga si in 2012 sa nu inebuniti ca nu va intretinem:))
Postat 05 Noiembrie 2011, 22:49 de @vasile
Iar s-au trezit comentatorii platiti
Vad ca iar vin alegerile, iar s-au trezit comentatorii platiti ai PSD si PNL. Nu vedeti ca sunteti pe niste cai care pierd din start? Trebuia sa faceti voi ceva mai bun cat ati fost la guvernare, dar din pacate pentru cetateanul de rand nu este un guvern care sa fi facut ceva. Macar taceti din gura!
Postat 05 Noiembrie 2011, 20:00 de Vasile
Moartea ceva rau!!!
ce face GUVERNUL Pentru FAMILIE atunci cum sa te bucruri de o RELATIE acre sa aduca DRAGOSTE cand otii fugim sa muncim ca sa hranim CE : CHEFURILE altora, unde e FAMILIA? sa vedem cati au familie ca cuplu asta e GUVERNUL ACTUAL morga sociala.
Postat 04 Noiembrie 2011, 09:28 de de ce considerati
Moartea ceva rau!!!
toata lumea condmna MOARTE prin proprie dorinta, da CRIMA e ceva rau, dar sinuciderea e un drept la o alta lume nicidecum la acesta hidoasa si imorala, cine ne poate obliga sa traim o hidosenie morala? este EUTANASIERE, o alegere de a nu mai AICI , de a nu mai plati taxe, de a nu mai vedea nedreptatiile comise, nu poti obliga un om sa sutina ce crime, abuzuri,saracie, noi traim mai rau ca in lagarele naziste, liberi murim de foame si sete de dreptate.Bine a facut sa hranesti o sleata de paraziti sociali degeaba,In sfarsit doarme linistita .
Postat 04 Noiembrie 2011, 09:25 de de ce considerati
a
Mi se pare cat se poate de urat din partea ziaristilor sa expuna in acest mod suferinta unei familii. Exista niste limite peste care nu ar trebui sa treceti. Discretie, bun simt, respect...va sunt cunoscuti acesti termeni?
Postat 04 Noiembrie 2011, 06:34 de a
Am ramas socat de cele auzite
Imi pare nespus de rau, am cunoscut-o personal pe doamna doctor,sunt un fost student de-al dumneaei, mi-a fost asistent de pediatrie un an intreg. Nu stiu ce si cat de mari probleme avea, dar nu imi vine sa cred ca a recurs la acest gest extrem. Sinuciderea nu este niciodata o solutie, este un sfarsit! Dumnezeu sa o odihneasca in pace
Postat 04 Noiembrie 2011, 01:32 de Dragomir Dinu
Bravo ei?
Sunt o persoana diplomata si educata, dar la comment-ul "eutanasiere perfect legala, sinuciderea", mi-a venit sa raspund rapid si scurt: "Fraiere, ai citit articolul? Stii sa citesti? Lasa etnobotanicele si Antena3 si apuca-te de citit, poate reusesti sa extragi ideea principala dintr-un text!". Dar, pentru ca sunt diplomata si educata, o sa spun:" Ësti din alt film!"
Postat 03 Noiembrie 2011, 21:53 de Mioara
stiti ce mi se pare ciudat
un om predispus la sinucidere si mai ales in anturaj de cadru medical nu a fost depistat ca avand aceste simtome !!! daca medici cu pregatirea lor nu si inteleg, citesc copii ce demonstram ca avem functii fara pregatire profesionala, ciudat sistem sanitar, multi analfeti:))) in el, nici macar spiritual nu i simt dar profesional, sptialul este o morga unde spiritele mortilor inca se mai chinuiesc :)) , biserica la fel ne amestecam cu foate multe spirite rele, suntem obligati sa fim cu ele, nimic in viata nu e intamplator.
Postat 03 Noiembrie 2011, 18:56 de un producator mai pu
name
spin...nu
Postat 03 Noiembrie 2011, 18:26 de dante
eu
Condoleante familiei. Ne-am intalnit de doua ori la urgenta pediatrica, ea era de garda, copilasul meu era bolnav. Era un medic foarte foarte bun. Pacat ca a luat aceasta decizie. Dumnezeu sa-l ierte!
Postat 03 Noiembrie 2011, 18:26 de eu
eutanasiere perfect legala sinuciderea
multumim din suflet actualei guvernari, care mai urmeaza la rand! fara gluma pentru ce sa traim, dati ne un motiv nu v ati saturat sa ne abuzati continuat sa va bagati mana in buzunarul nostru, pentru ce platim taxe daca oricum intretinem parazitii sociali, analfabeti care te ingenuncheaza cu prostia lor, pentru ce sa traiam, ne mai obligati sa va suportam! nu mult timp, vomitam
Postat 03 Noiembrie 2011, 18:02 de bravoo ei ,
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6462 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON