URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 28 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Am fost la deschiderea fabricii de anvelope Nokian Tyres, să văd cum arată o investiție de 650 milioane euro. Am vizitat linii de producție, unde se vede clar că gradul de automatizare este foarte ridicat. Fabrica are 10 hectare de clădiri și doar 500 de muncitori, adică 250 pe schimb. Practic, angajații au rolul de a supraveghea procesul de fabricație, iar o parte se ocupă de mentenanța instalațiilor.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
29 Iulie 2012, 10:39

Mang, la referendum: "Am votat pentru o Românie în care să trăim fără frica de a vorbi la telefon" (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor şi co-preşedintele USL Bihor Ioan Mang şi-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 9.30, la secţia 131 din Piaţa Cazărmii, alături de soţia sa Erica Mang.

La ieşirea din secţie, întrebat pentru ce a votat, Mang a declarat: "Am votat pentru o schimbare, pentru o Românie în care să trăim liberi, fără frică. Fără frica de a vorbi la telefon, fără frica că suntem ridicaţi de pe stradă la un ordin politic dat de undeva, dintr-un birou", a spus politicianul.

De asemenea, Ioan Mang a spus că a pus ştampila de vot pentru asigurarea gratuităţii în spitale pentru pensionari. "Am votat pentru o Românie în care tinerii să-şi dorească să trăiască şi în care bătrânii să aibă asigurat sistemul de sănătate gratuit în spitale", a mai spus vicepreşedintele CJ Bihor.

Spre deosebire de alegerile locale, când a candidat şi a făcut deplasări în judeţ pentru a supraveghea desfăşurarea procesului electoral, de data aceasta Mang a spus că va urmări referendumul, inclusiv prezenţa la vot, de la sediul de campanie al USL.

"Acolo unde constatăm că sunt probleme în judeţ, mă gândesc aici la comunele cu primari PDL, voi face probabil şi o vizită", a încheiat Ioan Mang.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
frica
Daca esti cinstit, de ce ti-e frica sa vorbesti la telefon?
Postat 30 Iulie 2012, 11:58 de oradean
Vezi sa nu(-ti) cobesti !
Ai votat, hotule, sa poti fura/plagia in liniste ! Spune ce te doare cu adevarat, manglitorule !
Postat 30 Iulie 2012, 07:09 de .
Cine se teme de interceptari ?
Frica de intercepatari o poarta interlopi, hotii, criminali, cei cu dosare penale adica parlamentarii penali sau parlamentarii puscariabili , adica cei ca Nastase7case sau Felix-voiculescu !!!!!! nici parlamentarii COPY-PASTE sa nu mintesca si sa comploteze linistiti la telefoane destabilizarea Romaniei !!!
Postat 29 Iulie 2012, 20:02 de scortosul
centralista
zi sa-*-ti moara la intrare ... !!! !!!!! fabricant de gunoi ce esti !!! sa nu cumva sa sa crezi ca rezultatul referendumului va legitimeaza !!! il dam jos pe chior , dar nici pe voi nu va uitam !!!!!!!!!!!!
Postat 29 Iulie 2012, 18:36 de satana
USL
Dă-i românului mintea de pe urmă.O să regretați cei care votați, dar regretele sunt târzii. O să vedeți la cât va ajunge EURO, cât vor crește prețurile și cum promisiunile făcute de guvern nu se vor materializa. Păcat că mulți dintre tinerii din această alianță sunt ticăloșiți de cei bătrâni cărora le fac jocurile. Deh, spunea cineva USL egal Uniunea securist leninistă.
Postat 29 Iulie 2012, 16:07 de Un cetatean
Bihoreni, la vot!
Basescu trebuie sa plece prin vot. Bihoreni, la vot!
Postat 29 Iulie 2012, 15:36 de Apolitic.
D.A.
Doamne Ajuta! Nici inainte nu am votat altfel...Cei care au fost la putere mi-au taiat din salar...din zilele muncite, din mijloacele de subzistenta, T.V.A. 24%, 16% IMPOZIT PE VENIT, 16%IMPOZIT PE BANII DIN DEPOZITE (bani negri ptr zilele negre).SPUNETI-MI UN PROIECT DUS LA BUN SFARSIT DE STITI VOI CINE...
Postat 29 Iulie 2012, 14:36 de marcell
Plagiator
Ai votat sa-ti acoperi plagiatul.
Postat 29 Iulie 2012, 13:42 de Sargon din Venetia
FARA SPERANTA
Nu o sa fie niciodata bine in tara asta. Uitam prea repede trecutul, ne lasam manipulati de promisiuni fara acoperire si nu avem coloana vertebrala in a ne apara crezul. De 22 de ani ni se spune ca votul nostru conteaza si totusi se traieste din ce in ce mai rau si cei care ne condus sunt tot mai corupti si mincinosi. Ne meritam soarta.
Postat 29 Iulie 2012, 13:35 de Oradea
???
a votat pt a se putea plagia fara sa fii verificat de nimeni,a votat pt a se putea fura fara a fi condamnat daca esti deputat sau senator,a votat pt interesele lui si a grupului din care face parte,restul e gargara
Postat 29 Iulie 2012, 13:11 de luky
D.A.
Doamne Ajuta!
Postat 29 Iulie 2012, 12:31 de marcell
copy-paste
hotz ordinar cat mai trebuie sa te suportam in mediul public???...cand scapam de aceasta tumoare a societatii??
Postat 29 Iulie 2012, 11:35 de oradean
dsa
"Am votat pentru o Românie în care tinerii să-şi dorească să trăiască " . Cand a zis asta glumea sau chiar era serios?
Postat 29 Iulie 2012, 11:08 de Adrian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON