URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
30 Iunie 2012, 19:27

Mai mult decât televizoare: Panasonic a lansat la Oradea noua gamă Smart VIERA (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Firma Mezamir, partener Panasonic cu tradiţie în Oradea, a prezentat, joi seară, noua gamă de televizoare Smart VIERA şi noi produse din clasa audio-video, electrocasnice şi foto, în cadrul magazinului situat la etajul IV al Crişul Shopping Center.

Televizoarele care fac parte din conceptul Smart VIERA au fost lansate după modelul unei prezentări de modă, participanţii fiind invitaţi să admire exponatele amplasate pe un podium. La eveniment au participat atât reprezentanţi ai Panasonic România, cât şi personalităţi locale precum viceprimarul Ovidiu Mureşan sau antrenorul Emeric Ienei.

Mai mult decât televizoare

Toate noile echipamente pun accentul pe tehnologiile de ultimă generaţie Panasonic, care au ca obiectiv crearea unei experienţe superioare pentru utilizator în condiţii de consum redus şi accesibilitatea funcţiilor. Printre produsele prezentate s-au aflat atât televizoare cu plasmă, cât şi televizoare LED / LCD.

Cu ecrane care au diagonale ce variază între 42 şi 65 de inci, o linie 3D extinsă şi o platformă VIERA Connect îmbunătăţită, noile televizoare cu plasmă Smart VIERA revoluţionează experienţa vizionării.

Noua gamă VIERA oferă un nivel de negru foarte profund, recunoscut drept printre cele mai bune din industrie, un timp de răspuns foarte scurt, control intuitiv şi uşurinţă în utilizare, precum şi un design nou şi stilat care încorporează conceptul "Glass and Metal", conferind plasmelor un aspect elegant.

Noile modele de televizoare cu plasmă vin echipate cu panouri cu iluminare proprie şi ultima tehnologie de obţinere a unui nivel de negru foarte profund, Neo Plasma (VT/GT/ST) oferind Infinite Black Filter şi o mai mare eficienţă a panoului care generează cel mai bun balans între alb şi negru în medii luminoase.

Modelele din gama 2012 sunt echipate cu Neo Plasma Black 2500 FFD (seriile VT si GT), precum şi cu tehnologia de gradare a culorilor în 24.576 de paşi, anterior disponibilă numai la monitoarele profesionale.

Majoritatea modelelor noi de televizoare cu plasmă VIERA includ un browser web, permiţând utilizatorilor să viziteze website-urile lor preferate direct de pe ecranul televizorului şi o cameră Skype opţională (TY-CC20W), care le va oferi oportunitatea să comunice cu familia şi prietenii în acelaşi timp în care urmăresc programul favorit la televizor.

Noile panouri Plasma Display au o durată medie de funcţionare de 100.000 de ore, iar la producţia acestora nu s-a folosit mercur sau plumb. Eficienţa energetică îmbunătăţită a fost obţinută printr-o serie de tehnologii noi, prin utilizarea unor combinaţii noi pe bază de fosfor şi a unor componente electronice de asemenea noi.

Panasonic continuă totodată parteneriatul cu THX aducând pe piaţă 5 noi modele de Full HD 3D Plasma HDTV, certificate atât în modul 2D cât şi 3D de către prestigioasa companie fondată de George Lucas.

Gama LED LCD

Noua gamă LED/LCD vine cu diagonale mai mari ale ecranelor, incluzând cele mai mari ecrane LED produse de companie, precum televizoarele LED cu diagonale de 47 şi 55 de inci. Gama mai conţine şi 20 modele cu tehnologia LED încorporată, precum şi tehnologia 3D pasivă lansată odată cu seria ET5.

Gama de televizoare din 2012 continuă să beneficieze de tehnologia IPS LED Panel (In Plane Switching). Panoul IPS LED oferă un unghi larg de vizionare, scanare la 1920 linii pentru imaginile cu rezoluţie mare, chiar şi în timpul scenelor rapide, reducerea efectului de aură şi redarea imaginilor cu contururi foarte clare.

VIERA Connect, platforma Panasonic, este integrată în cinci din seriile nou lansate, oferind acces pe bază de tehnologie cloud la numeroase site-uri şi aplicaţii. Totodată, noile panouri LCD/LED reduc consumul de energie cu până la 25% faţă de modelele anterioare.

Camere foto şi video digitale

În afara televizoarelor lansate, compania a mai prezentat în premieră camera foto GF5 şi a alte modele cum ar fi DMC-TZ30, DMC-TZ25, DMC-FT4, DMC-FT20, DMC-FX80, DMC_SZ1.
DMC-GF5 este o cameră cu stil, compactă, dar cu performanţe excelente, caracteristice unei camere de tip sistem. Pe lângă caracteristicile de bază ale unei camere DSLR incluzând un sistem de focalizare rapid şi foarte precis, DMC-GF5 dispune şi de o serie de funcţii care permit obţinerea de fotografii expresive mai uşor, potrivite mai ales pentru utilizatorii care trec de la camere digitale foarte compacte la un model mai avansat. Există totodată posibilitatea ataşării unei game largi de obiective interschimbabile, camera fiind compatibilă cu standardul Micro Four Thirds.

Camerele video nu au fost uitate, vedetele evenimentului fiind seria X900 şi modelul V700, capabile să surprindă imagini atât în 2D cât şi în 3D.

Seria X900 livrează cea mai bună calitate a imaginii întâlnită vreodată la camerele video Panasonic datorită noului 3MOS System Pro care combină senzorul Advanced 3MOS cu noua tehnologie de schimbare a pixelilor, obiectivul Leica Dicomar echipat cu tehnologia Nano Surface Coating şi procesorul de imagine Crystal Engine Pro II cu capacitate de procesare a unui volum foarte mare de date. Noul stabilizator optic de imagine HYBRID O.I.S. (Optical Image Stabilizer) ajută şi el la diminuarea efectului de blur pe întregul interval de zoom. Astfel, teoretic, orice imagine înregistrată este clară, frumoasă, chiar dacă filmarea s-a realizat din mers sau la un nivel mare de zoom.

Cu ajutorul obiectivului opţional de conversie 3D, modelele din cadrul seriei pot înregistra imagini tridimensionale FULL HD în format AVCHD 3D.

Electrocasnice

În paralel, Mezamir a prezentat şi noua gamă de maşini de spălat şi de aparate frigorifice, care se remarcă prin consumuri scăzute de energie şi prin tehnologia utilizată. Tot la capitolul tehnologie de ultimă generaţie se remarcă şi noile aparate de aer condiţionat Panasonic, care utilizează sistemul revoluţionar de purificarea aerului NANOE-G cu particule fine de nanotehnologie pentru a elimina şi dezactiva până la 99% din microorganisme.

O premieră pentru Oradea şi pentru Panasonic în România o reprezintă becurile economice Panasonic, care se evidenţiază printr-o durată de viaţă îndelungată, de până la 8-10 ani şi printr-o luminozitate crescută în condiţiile unui consum redus.

Mezamir - partener cu tradiţie

Mezamir este partener Panasonic din 2002, iar începând cu acest an are statutul de importator pentru toată gama de produse a producătorului japonez, de la echipamente audio-video la electronice şi electrocasnice, produse foto, de telecomunicaţii şi accesorii. De asemenea, Mezamir este primul partener care a dezvoltat un site exclusiv de vânzare a produselor Panasonic în România. www.magazinpanasonic.ro

Panasonic: Ideas for life

Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice în trei divizii de business: consumatori, componente şi produse, precum şi soluţii de business. Compania are sediul în Osaka, Japonia, şi a înregistrat vânzări nete de 7,85 de mii de miliarde de yeni pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2012. Acţiunile Panasonic sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya şi New York (NYSE:PC). Viziunea Panasonic este să devină Compania Inovatoare şi Verde numărul 1 în industria de electronice până la împlinirea a 100 de ani de la înfiinţarea corporaţiei, în 2018. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic, brandul companiei şi angajamentul de sustenabilitate, vizitaţi pagina www.panasonic.ro.

Advertorial

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Tepari/Mincinosi/Cocalari
O sleahta de mincinosi cu mentalitate de melteni ce nu isi respecta clientii.
Postat 18 Februarie 2013, 17:30 de geget
Mezamir is the best
Eu sunt cel care a deschis topicul de pe softpedia in legatura cu Mezamir Oradea si Star Curier. Vreau sa le spun tuturor ca topicul respectiv a fost inchis deoarece problema s-a rezolvat pe cale amiabila, cei de la Mezamir schimbandu-mi intre timp plasma cu una noua. Cu aceasta ocazie vreau sa-mi cer scuze fata de cei de la Mezamir Oradea si sa le spun ca voi apela oricand la serviciile lor pentru ca au dat dovada de profesionalism. Va doresc tuturor Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi.
Postat 18 Decembrie 2012, 12:05 de AfterDark2012
Panaitescul
http://forum.softpedia.com/topic/895312-teapa-numita-star-transport-curier-si-mezamir-oradea/
Postat 20 Noiembrie 2012, 10:57 de Georgel
echipa Mezamir
Pt ziarista : acela este comunicatul de presa transmis catre presa in format digital si a gresit firma care s-a ocupat de redactarea comunicatului la aceea litera . Referitor la MEZAMIR si MEZAMIN IMPEX , sunt doua firme diferite patronate de aceeasi persoana . Acest eveniment a fost organizat de catre MEZAMIR in calitate de importator autorizat Panasonic Marketing Europe GMBH Wiesbaden - sucursala Cehia. Cu stima, Echipa Mezamir
Postat 29 Iunie 2012, 20:31 de echipa Mezamir
ziarista
intr-un loc scrii mazamir, in altele mezamir....adevarul este ca ai scris dupa ureche si din auzite articolul...din cate stiu eu..firma se numeste \" Mezamin \" Impex
Postat 29 Iunie 2012, 20:15 de Radu
FELICITARI !!!!!!!!!
FELICITARI pt aceasta firma din Oradea care face cunoscut numele orasului nostru si il pune pe harta marilor lansari la nivel mondial.
Postat 29 Iunie 2012, 19:37 de FELICITARI
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON