URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 02 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
22 Martie 2012, 12:50

Lista USL pentru Consiliul Judeţean: 10 liberali şi 7 PSD-işti pe poziţiile eligibile

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi al PNL Bihor, Dumitru Voloşeniuc, a anunţat, joi, că trei din cele şase zone ale judeţului au stabilit deja cine le va reprezenta pe lista de candidaţi ai USL la Consiliul Judeţean.

"Din zona Marghita a fost desemnat Nicolae Bezi, din Salonta Ioan Sala, iar din Aleşd Şerban Morcan şi cu mine", a spus Voloşeniuc, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PNL Bihor.

Voloşeniuc a adăugat, de asemenea, că deşi alegerile interne din organizaţiile zonei Oradea nu au fost încă finalizate, şi-au câştigat deja un loc eligibil actualii consilieri judeţeni Marius Chipurici şi Florin Birta.

De asemenea, el a specificat că din partea zonei Beiuş va candida tot pe un loc eligibil actualul lider al grupului de consilieri judeţeni PNL, Traian Bulzan.

Vicele liberal a mai precizat că, potrivit negocierilor dintre PNL şi PSD, pe lista celor 35 de candidaţi USL la Consiliul Judeţean 10 locuri eligibile au revenit liberalilor, iar 7 social-democraţilor, existând însă posibilitatea ca unul dintre locurile PNL să fie ocupat de conservatorul Traian Bogdan.

Conservatorii vor primii locul numai în eventualitatea în care preşedintele PC Bihor, Traian Bodea, nu va candida independent la Oradea, aşa cum a sugerat, din cauză că niciun alt coleg de partid nu a reuşit să intre pe locurile eligibile ale listei de candidaţi la Consiliul Local din municipiul reşedinţă de judeţ.

Până în prezent, în ce priveşte Consiliul Judeţean Bihor, USL şi-a stabilit candidatul la funcţia de preşedinte, în persoana senatorului Cornel Popa, liderul organizaţiei judeţene a PNL, urmând ca PSD Bihor să-şi desemneze candidaţii la funcţiile de consilier judeţean în perioada următoare, cel mai probabil peste o săptămână.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
VOLOSENIUC PLEACA
VOLOSENIUC CRED CA AR FI TIMPUL SA TE RETRAGI. NU AI FACUT NIMIC PENTRU BIHOR NUMAI AI FOST PREZENT LA EVENIMENTELE PRIETENILOR TAI, AI BAGAT LA GHIOZDAN, AI BAUT, AI MANCAT ...DORMIT, TREZIT ....BAUT, MANCAT ...DORMIT, TREZIT (PROGRAM DE GRAVIDE) AI MAI SEMNAT NISTE HARTII SI PE ACELEA DACA LE-AI GASIT. EL ESTE ACELA CARE ISI ASCUNDE HARTIILE CAND NU ARE CHEF DE LUCRU DACA NU GRESESC.
Postat 24 Martie 2012, 18:39 de OM SARAC OM BOGAT
replica la @UNU
@UNU perfect de acord cu tine !:))=))@UNU trebuie cautat in statutul PSD ,si facut o reclamatie la conducerea centrala a PSD cum senatorul PSD Ioan Mang incalca statutul PSD in functie de interesele personale ale lui adica care da mai multa spaga are loc pe lista de consilieri judeteni pentru ca daca-i pune pe totii cei vechi va fi scandal mare ,dar si asa este scandal ca oricum ar pune consilieri judeteni tot vor fi multi nemultumiti .Senatorul PSD Ioan Mang fortat de imprejurari dare mai ales fortat de timp o sa puna consilieri judeteni PSD pe lista in functie de cit si cu cit acotizat la buzunarul sau proporiu +afisele electorale si materiale electorale facute de firma sa de tipografie,trebuia sa faca o adunare interna a PSD Bihor in care sa se aleaga in mod democratic social cine merita ca sa ne reprezinte in Consuiliul Judetean Bihor nu sa faca abuz si sa puna pe cine vrea el senatorul.La consilieri locali oradeni nu comentez ,ca ai vostri sunt oradenii deja anuntati de TVS la stiri aseara pe Claudiu Pop ,Claudia Timofte ,si inca unul necunoscut ,dar la consilieri judetenii comentez ca trebuiau alesi de toata organizatia PSD Bihor.Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 23 Martie 2012, 07:16 de Romanul Simplu
bomba??
daca Bodea candideaza la Primaria Oradea are 5 voturi de la mine, sunt vechi Psd-ist si niciodata nu ma intrebat nimeni daca vreau ceva iar acuma a venit JAVRA DE MANG cu cateii lui pe care sii baga in fata.
Postat 22 Martie 2012, 22:50 de UNU
S-ar justifica desfiintarea judetelor actuale
E si firesc sa avem un consiliu judetean format din toti taranii oportunisti care au rezistat la testul de pupat in fundul lui Popa si a verilor lui.
Postat 22 Martie 2012, 19:15 de Carp III
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6263 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON