URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 29 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Imediat după Revoluție, din punct de vedere cultural, Oradea a intrat în Evul Mediu. Banii, atâți câți erau pe la Primărie, se împărțeau după criterii strict politice. Veneau udemeriștii cu ONG-urile lor, pediștii la fel, mai pupau ceva bănet pesediștii și liberalii și cu asta, gata. Când a ajuns Bolojan la Primărie s-a trecut în extrema cealaltă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ați votat la alegerile locale și europarlamentare?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul zaharat se definește ca un exces permanent de zahăr în sânge, adică hiperglicemie cronică, determinată de o rezistență progresivă a organismului la acțiunea insulinei, un hormon produs de către pancreas (care face să scadă glicemia).
31 Ianuarie 2014, 12:32

În vacanţa intersemestrială OTL trece pe graficele de zile nelucrătoare

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

OTL a anunţat că, în perioada 3-9 februarie, mijloacele de transport în comun vor circula conform graficelor de zile lucrătoare cu vacanţă.

"Rugăm călătorii să aibă în vedere că numărul de mijloace de transport alocate traseelor se vor diminua, iar intervalul de succedare al curselor va creşte", au precizat reprezentanţii societăţii de transport, joi, într-un comunicat.

Totodată, OTL a mai anunţat că perioada în care este suspendată activitatea punctului de vânzare a titlurilor de călătorie de la Universitate se prelungeşte din 16 până în 23 februarie.

"Studenţii care beneficiază de abonamente gratuite sunt aşteptaţi pentru reîncărcarea cardurilor de călătorie, în această perioadă, la punctul din Piaţa Unirii", se mai arată în informare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
Vaca si Ceaslovul, Vacanta si Oteleleul
Primaria Oradea ar trebui sa se sesizeze din oficiu fata de acest abuz grosolan al OTL-ului de modificare a orarului mijloacelor de transport in functie de programul scolarilor!Banii platitorilor de bilete si cei ai celor care au abonamente intregi nu conteaza pentru Primaria Oradea? Functionarii lui Bolo oare cu ce merg si ei la serviciu? Au toti limuzine ca seful lor sau le-a dat Bolo vacanta si lor?
Postat 03 Februarie 2014, 08:16 de un calator
OTL isi bate joc de oradeni platitori
da anul a venit cu scumpiri si tramvaie care vin la 15-20 minute si autobuse din 30 -40 minute, sa circulam cu OTL mai bine pe jos ...
Postat 31 Ianuarie 2014, 23:58 de John
@io
Directorul a dat in mintea copiilor.
Postat 31 Ianuarie 2014, 14:26 de Bula
kuki
Da, atunci si eu o sa circul odata cu bilet odata fara bilet.
Postat 31 Ianuarie 2014, 13:50 de Kuki
ioi
sa inteleg ca oamenii care merg la munca nu conteaza, ci doar copii care merg la scoala; pai sa-si ia liber at.
Postat 31 Ianuarie 2014, 13:37 de io
abonament redus ??
sper ca le reduce si numarul de ore lucrate si salariul cu ocazia asta, bine ca platesc abonament INTREG ca tramvaiul sa vin din 20 in 30 de minute.. SUNT NISTE INCOMPETENTI! sa moara!
Postat 31 Ianuarie 2014, 13:15 de ion
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6516 RON
  • 1 EUR = 4.9768 RON
  • 1 HUF = 0.0125 RON