URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
08 Februarie 2012, 18:31

Ilie Bolojan va răspunde în direct la întrebările orădenilor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Radio România a anunţat că joi, între orele 18 şi 19, studioul Timişoara va transmite în direct din Primăria Oradea o emisiune a cărei invitat va fi primarul Ilie Bolojan. Emisiunea va fi realizată de Marius Pentelescu şi Dinicu Braghină.

Orădenii îi vor putea pune întrebări în direct edilului, pe probleme de actualitate, sunând la numerele de telefon 0744.627.043 sau 0785.925.151.

"Radio Timişoara are în fiecare joi o emisiune despre probleme de administraţie locală, iar acum a venit rândul Oradiei", a explicat Dinicu Braghină, jurnalist al postului public de radio.

Emisiunea va putea fi ascultată pe frecvenţa 630 Khz, pe unde medii, dar şi în direct pe internet, pe site-ul www.radiotimisoara.ro.

De asemenea, vineri, între orele 11 şi 12, aceeaşi staţie va difuza o emisiune despre turism al cărei invitat va fi Florian Serac, managerul SC Turism Felix.

"Acesta va vorbi cu ascultătorii despre felul cum se practică turismul balnear în timpul iernii, dar şi despre efectele benefice ale tratamentului cu apă termală", a mai spus Braghină.

Şi în această emisiune doritorii vor putea pune întrebări în direct, sunând la aceleaşi două numere de telefon.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
DACA VREI S-A AI CALCULATORUL BLOCAT SCIE DE RAU DESPRE PENALI
CUM UN PARTID ANTI ROMANESC CONDUS DIN UMBRA DE SPIONUL UNGUR TARIGEANU SUSTINUT DE POPA CORNEL SI BOLOJAN CEI CARE AU DAT CU OCHI INCHISI UNGURILOR TOT CE AU CERUT IN ORDEA FARA A VERIFICA DACA ACTELE SANT IN REGULA NU AU CERUT AVEREA GOJDU LASATA PRIN TESTAMENT STATULUI SI POPORULUI ROMAN MAI AU BUNUL SIMT CEA CE CRED CA NU POATE S-A MAI CANDIDEZE LA UN POST IN ORADEA AU (NESIMTITIIIIIIII )
Postat 09 Februarie 2012, 20:05 de mitica
draga bolo
intrebare de ce p.m. ai venit din alesd sa faci mizerie in oradea? sa ne s...i p..a draga bolo , impreuna cu slugile platite care te lauda (ebihoreanul)
Postat 09 Februarie 2012, 19:53 de radu
@f
Nu știi dacă îl pune pe Carp?Da!Nu știi de ce?Îți spun eu!Ieri a fost Carp la noi la maternitate sa ne aducă la cunoștință cum a încheiat el contract cu CAS,pt secția de lauze,pe 3.000 de cazuri.(aceasta in condițiile in care anul trecut noi am avut peste 4.000 de nasteri.Ce se va întâmpla cu diferența?Ori le va convinge managerul pe femei sa nu mai nasca,ori va plăti el nasterile celor peste 3.000.Ne-a spus ca trebuie sa facem economii,ca se cheltuie mult cu personalul TESA care deserveste maternitatea.Aceasta in condițiile in care birourile sunt la Judetean,unde fiecare are atribuții de serviciu specifice functiei pe care o ocupa,nu care de unde a venit.Ne-a atras atenția ca durata medie de spitalizare pe tara este de 6 zile,iar la noi de ce este de 5? In loc sa vadă ca acolo se fac economii. Na de asta îl pune ca este foarte bun manager!!!! sper sa intelegi cât este de outsider
Postat 09 Februarie 2012, 15:28 de rezident
jale mare bolo la fundul tau
o mare mizerie acest bolojan
Postat 09 Februarie 2012, 13:35 de un oradean mahnit
bolojane esti varza..
bolojane, imi place cum stii tu lucra la ochii :) amenajezi un parculet, un mal de cris, ceva... construiesti un pod, sa ramana ceva in urma ta, da pe de alta parte iti bati joc de noi ... nu era bine iosia pe transgex nu-i asa? apa termala, pret bun, caldura adevarata, ne-ai mutat pe CET .. pret dublu, apa trebuie incalzite inainte sa ajunga pe teava, si culmea caloriferele sunt mult mai reci de cand suntem pe CET, esti o mizerie de om ! sper sa nu te mai vad la conducere in orasul acesta dupa alegeri ! :)
Postat 09 Februarie 2012, 13:33 de cetatean cinstit
f
vrem ceai cald
Postat 09 Februarie 2012, 10:59 de f
f
pe carp il pui sef la judetean ?
Postat 09 Februarie 2012, 10:57 de f
f
bolojan unde esti te ai dus la alesd?
Postat 09 Februarie 2012, 10:56 de f
vb lumea
pret de pret
Postat 09 Februarie 2012, 09:45 de juan
60 minute
In cele 60 de minute dl.Bolojan va conversa despre un numar,evident,limitat de chestiuni.Dupa ce timp de vreo 3 ani a demonstrat ca in ceea ce priveste COMUNICAREA nu-i defel stapan pe situatie.Jalnic.
Postat 09 Februarie 2012, 09:37 de gyorgy tozser
j
vand zapada pret bun
Postat 09 Februarie 2012, 09:10 de j
j
de ce nu este caldura la - 16 grade ? dute la alesd
Postat 09 Februarie 2012, 09:09 de j
j
la puscarie pdl si usl aceeasi mizerie
Postat 09 Februarie 2012, 09:08 de j
am o intrebare pentru bolovan
bolovane, pot sa ti-o pun ?
Postat 08 Februarie 2012, 19:24 de oradean sictirit
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON