URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 02 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Ce destin frământat a avut terenul de lângă Aquapark. Când acolo s-a lansat proiectul Mecena, pastorul Tokes Laszlo a făcut scandal pentru că banii ungurimii au fost deturnați cu sprijin politic din Ungaria. Cum necum pe vremea mandatului lui Ilie Bolojan terenul a fost vândut cu 900.000 de euro magnatului Alexandru Mudura junior, care s-a angajat să facă acolo un hotel ba chiar și un centru de afaceri.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, o companie românească a anunțat, la Oradea, că își amână lansarea zborurilor dinspre și către București, vestită inițial, acum o lună, pentru toamna acestui an, așa încât ele vor începe nu pe 15 septembrie, ci pe 1 martie. Un fost controlor de trafic aerian pe aeroportul de aici vestea pe Facebook, nu fără satisfacție, că „Gata cu AnimaWings la Oradea! I-ați crezut? Campania s-a terminat!”...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Săptămâna trecută am arătat că, pentru a se justifica în fața electoratului că au închis păcănelele la sate, guvernanții noștri au călcat efectiv legea în picioare și au revocat autorizațiile valabile ale unor comercianți, aspect care va conduce într-un viitor nu foarte îndepărtat la plata de compensații serioase către acești comercianți.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Diabetul este o boală cu o evoluție lentă și silențioasă, dar hiperglicemia cronică determină o serie de probleme de sănătate, uneori foarte grave. Supravegherea medicală continuă este foarte importantă, descoperindu-se factorii de risc și cei agravanți precum și bolile asociate (hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare, obezitatea), toate acestea cu scopul instituirii unui tratament adecvat.
29 Martie 2012, 10:12

Ilie Bolojan aduce Kaizen-ul în Primărie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Managerii orădeni sunt invitaţi să îşi deschidă orizonturile. Primăria în colaborare cu Institutul Kaizein România organizează pe data de 5 aprilie, de la ora 15:30, în sala Traian Moşoiu seminarul Kaizen - Lean Management.

Conform unui comunicat al Primăriei, evenimentul se adresează managerilor de top interesaţi de îmbunătăţirea performanţelor companiei şi progresul continuu. Kaizen are la bază sistemul gândit de japonezul Masaaki Imai privind îmbunătăţirea continuă a calităţii prin implicarea tuturor angajaţilor în perfecţionarea produselor şi serviciilor, devenit celebru după ce a fost implementat cu succes la Toyota.

De altfel, primarul Ilie Bolojan a oferit la începutul anului câte un exemplar din cartea lui Imai, "Gemba Kaizen", tuturor directorilor din instituţie în ideea că aceştia se vor inspira pentru a îmbunătăţi în continuare serviciile oferite de municipalitate orădenilor.

Adept declarat al acestui sistem de conducere, Bolojan va şi susţine cuvântul de deschidere al seminarului din 5 aprilie. Ulterior, Julien Bratu, country manager al Institutului Kaizen România, va prezenta asistenţei sistemul de management bazat pe dezvoltarea culturii performanţei la toate nivelurile organizaţiei.

În partea a doua a întâlnirii, Dan Tulvan, directorul general al companiei Takata România, va prezenta modul în care a fost implementat acest sistem în companiei. În ciuda crizei, Takata, a reuşit ca în perioada anilor 2009 - 2011 să îşi crească productivitatea cu 40% şi chiar să facă noi angajări.

După încheierea seminarului, pe 6 aprilie, pentru primii 15 doritori se va organiza o vizită în cadrul Takata România pentru a putea observa concret rezultatele implementării sistemului de management Kaizen.

Informaţii suplimentare pe tema seminarului se pot obţine la numărul de telefon 0744/635.969 sau email claxe@kaizen.com, persoană de contact Corina Alexe. Participarea la seminar este gratuită.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
SPAGARII 2
Daca tu crezi ca Basescu mi-a facut parerea asta te inseli. Mi-a facut-o chiar statul: tu si colegii tai de la ANAF, din politie, de la cadastru etc. Traiasca evaziunea...lovitii unde ii doare mai tare..la robinet, la ciolan, poate asa se vor trezii. Nici un partid nu va face reforme in Romania..niciodata! OFFSHORE tot frate!!
Postat 29 Martie 2012, 13:30 de Soso
SPAGARII!!!!!!
hahaha Mia..cum iti merge pe la Primarie?? Mai freci mult scaunul ala? Da vreau totu privatizat. Scoala, Sistemul sanitar, tot. Ia de aici socialista lu' tata, vezi cum fac altii mai avansati din toate pdv ca noi: capitalismpepaine.wordpress.com/2012/03/23/marea-britanie-tinem-cu-patronii-nu-cu-cersetorii/
Postat 29 Martie 2012, 13:24 de Soso
vai de tine, bah ORADEA!
mai ORADEA, esti destept foc! Iti doresc sa traiesti intr-o tara fara bugetari, ceea ce inseamna: fara medici, fara profesori, fara politie, fara justitie etc. Tu inconjurat de buticuri de exemplu. Atat! Si cand faci o criza de colecist sa apelezi la vanzatoarea de la abc-ul din cartier. Sau direct la basescu, ca ala a bagat vrajba intre bugetari si privati. Cat de bou tre sa fii sa musti!
Postat 29 Martie 2012, 12:53 de mia
Lasa-ne CARP 3
Lasa-ne carp cu comentariile tale, carcoteli de 2 lei. Toata lumea stie ca esti de la PDL, ca numa sa comentezi stii. Nu spui nimic concret si nici cu cea mai mica solutie nu vi.
Postat 29 Martie 2012, 12:18 de Radu
Teoria si practica
Important ar fi ca Bolojan sa citeasca chiar el cartea respectiva si, apoi, sa aplice ce a citit. Daca va pricepe legatura practica ...
Postat 29 Martie 2012, 11:04 de Carp III
ORADEA?
Takata România...................e localizata la ARAD si SIBIU! takata.com/en/about/locations02.html#l008 . Acuma desii inteleg preferinta pt Sibiu, care e totusi un centru important, de ce de la o vreme incoace nu prea se mai intereseaza nimeni de Oradea noastra... alegand bunoara ARADUL (cu care nu am nimic, si care din cate stiu eu, e si sustinut altfel ;) ). Totusi, nu se mai implica nimeni? Aia din Euobusienss PArc sau cum ii spune dorm PE BANII NOSTRII? Probabil ca da, ca si aia de la ONRC, din Politie, din servicii, ca asa e la noi. Traisca bugetarii, traiasca pasivitatea. Multumim!
Postat 29 Martie 2012, 10:58 de ORADEA
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6263 RON
  • 1 EUR = 4.977 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON