URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
11 Decembrie 2013, 14:39

Dăruieşte un zâmbet de Crăciun - concert caritabil pentru o tânără de 20 de ani grav bolnavă

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Clubul Leo "Black Eagle" Oradea organizează joi seară, de la ora 19, la Hotel Ramada, evenimentul caritabil "Daruieşte un zâmbet de Craciun!"

"Dorim să invităm cât mai mulţi orădeni să se alăture gestului nostru de solidaritate! Toţi banii strânşi în urma acestui eveniment vor fi donaţi tinerei Andreea Cristina, în vârstă de 20 de ani, diagnosticată cu Leiomiom Mediastinal Posterior, o formaţiune tumorală localizată pe esofag şi care invadeaza zona inimii, ficatului şi abdomenului", arată un comunicat din partea organizatorilor.

Tânăra are nevoie de o operaţie la o clinică specializată în Austria, însă familia ei are posibilităţi modeste şi nu îşi permite intervenţia care se ridică la 25.000 de euro.

"Prin evenimentul nostru, dorim să vă oferim o seară magică, în spiritul Crăciunului. Atmosfera va fi întreţinută de consacraţii artişti bihoreni precum Florica Zaha, Lenontin Ciucur, Şandru Teodora, dar şi de tineri talentaţi ai oraşului nostru", mai arată organizatorii.

Preţul unui bilet se ridică la 20 de lei şi se va putea achiziţiona la intrare.

Totodată, cei care vor dori să o ajute şi mai mult pe Andreea vor avea la dispoziţie două urne pentru donaţii.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
multumesc mult
Va multumesc mult pentru acest eveniment realizat pentru ajutorarea ficei mele,sunt perfect constient ca aceasta sarcina si datorie revenea parintelui adica mie dar in urma cu 7 ani datorita unei erori medicale o punctie lombara am ajuns ca sa schiop de piciorul stang iar in 2005 sa nu mai pot merge fara insotitor si in 2008 in Oradea la spitalul de neuro-psihiatrie in urma administrarii de catre d-na dr,Adela Maria Mos sefa sectie a 5 perfuzii de lemodsolam fost externat dupa 7 zile si dus acasa pe targa,alta iresponsabilitate in urma careia am fost nevoit sa ma operez oa coloana in 2011 la Bucuresti si am implant din 2 tije si 6 suruburi de titan in zona L4-L5-S1 insa am ramas cu dureri mari si nu pot face nici recuperari deoarece am nevoie de insotitor iar din pensia se boala de 650 lei si 600 lei insotitor nu pot.Am scris toate astea sa vedeti de ce nu pot sa rezolv problema ficei mele,sotia e la fel in pensie de boala avand proteza de sold drept ,tija in mana dreapta si gonartroza la ambii genunchi,suprapondabilitate din cauza hormonala in urma operatiilor suferite.
Postat 11 Decembrie 2013, 20:55 de Belu Petru
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON