URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 29 SEPTEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Oradea este un oraș frumos ziua, iar noaptea de-a dreptul spectaculos. Asta, datorită iluminatului arhitectural care scoate în evidență splendoarea clădirilor Art Nouveau. De aceea, nu e totuna cum ne jucăm cu luminile în orașul care, de o bună bucată de vreme, se pretinde turistic.
Zic şi eu
Adrian Cris
Susținătorii sunt dezamăgiți, adversarii jubilează. Ilie Bolojan chiar candidează la Parlament, chiar pleacă „între mitici”. Nu s-a mai pus simbolic în coada listei, ci deschizător, pe prima poziție.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Cu cine vă gândiți să votați pentru funcția de președinte al României dintre numeroșii candidați?











De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În sistemul de drept românesc, cu unele excepții, accesul la justiție nu este gratuit. Pentru a ajunge să îți expui pretențiile în fața unui judecător, cu titlu prealabil, trebuie să bagi, mai mult sau mai puțin, mâna în buzunar. Dincolo de avocaţi sau de cheltuielile conexe procesului, de multe ori simplele taxe care sunt datorate statului pentru demararea unui proces fac iluzoriu accesul efectiv la justiţie...
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
12 Iunie 2013, 11:35

Daiana Gender şi-a dat demisia de la Grădina Zoologică

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce Curtea de Apel Oradea a decis repunerea ei în funcţia de administrator al Grădinii Zoologice, Daiana Gender nu s-a dus nicio zi la muncă, motivând că este în concediu medical, iar săptămâna trecută şi-a dat demisia la zi şi s-a întors în Anglia.

"Din păcate, felul în care am fost primită m-a convins că nu pot continua. Am văzut că s-au făcut lucruri bune pentru cazarea animalelor, însă cu aceeaşi bani se puteau face şi mai multe. S-au risipit mulţi bani care trebuiau folosiţi în beneficiul animalelor", a declarat Daiana Gender, de profesie medic veterinar, unui cotidian local.

Potrivit aceleiaşi surse, medicul veterniar susţine că la Zoo ar fi fost lipsită de atribuţii, neavând drept de semnătură sau de a lua decizii. Şi asta pentru că administratorul "mare" ar fi fost Bimbo-Szuhai Tibor.

Contactat de BIHOREANUL, directorul Administraţiei Domeniului Public (ADP) Oradea, Liviu Andrica, a declarat că Daiana Gender nu ar fi întâmpinat probleme, dar nu s-a prezentat nicio zi la locul de muncă, aducând adeverinţă că este în concediu medical. "Noi avem nevoie de exerienţa dânsei şi i-am spus că o aşteptăm cu drag. Însă a solicitat demisia la zi şi i-am respectat dorinţa", a declarat directorul ADP Oradea.

Andrica susţine, de asemenea, că Daiana Gender nici măcar nu a semnat o fişă a postului, astfel încât să ştie cu exactitate de atribuţii ar fi avut. "Ar fi avut atribuţii care ţin de Grădina Zoologică şi de specializarea dânsei, adică cea de medic veterinar. Cum Zoo este deschis în fiecare zi de la ora 7 la 21, avem nevoie în continuare de un administrator care să-l suplinească pe domnul Bimbo şi să fie şi medic veterniar", a adăugat Liviu Andrica.

Curtea de Apel Oradea a decis în luna mai să o repună pe Daiana Gender în funcţia de administrator, respingând recursul intentat de ADP Oradea la decizia similară a Tribunalului Bihor. De asemnea, CAO a decis că ADP Oradea trebuie să-i plătească acesteia drepturile băneşti cuvenite pentru ultimii doi ani, mai exact din mai 2011 încoace, de când i s-a desfăcut contractul de muncă, în urma mai multor abateri disciplinare.

Citeşte pe această temă: Daiana Gender a câştigat procesul cu ADP. Grădina Zoologică va avea doi administratori!

Citeşte cum comentează Bihorel situaţia pe www.bihorel.ro: Fosta directoare de la Zoo, Daiana Gender, a marcat banul şi a şters-o!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Au lucrat-o din nou...
...bimbo..ce nume de papagush are udemeristul asta...!FELICITARI DAIANA... bine ai facut ca nu te-ai murdarit din nou cu ungureanul si bolovanul...!La Puscarie bimbo si andrica,sa va arza focul iadului!!!!!!!
Postat 14 Iunie 2013, 08:11 de ion maciuca
Penalii
A plecat fiindca nu a vrut sa faca echipa cu doi "puscariabili" care au dosare penale pentru omor din culpa. andrica si bimbo vor ajunge in curand in spatele gratiilor , dar in nici un caz cele de la zoo. JUSTITIE, fa-ti datoria si razbuna sufletul nevinovat al unui inger de copil !!!
Postat 12 Iunie 2013, 18:38 de justitiarul
bau
A luat banii si a plecat, salariu pe 2 ani, misto
Postat 12 Iunie 2013, 16:15 de bau
Curiozitate
Frumoasa poza, dar din ea reiese ca ungurul e in plan secund ori in articol se mentioneaza ca e vioara intai , chiar daca scartie ingrozitor !!! Dupa privirea lui tampa parca se intreaba : doamna venit oare sa fure scaunul la mine ??? ......se pare ca : ighen !!!
Postat 12 Iunie 2013, 13:09 de don SEMACA
Bravos natiune
Au fortat o specialista in domeniu sa-si dea demisia ptr. a lasa pe scaunul subred al gradinii pe un lingau , gata oricand sa marseze la pretioasele indicattii primite de la micul ceausescu doar ptr. a-si incasa argintii dati cu darnicie din avutul public. Cloaca de potzoci si oportunisti. !!!
Postat 12 Iunie 2013, 12:03 de guzganul
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.4629 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON